Rica ederim cnm ya nedemek....Elimden ne gelirse...
Benim görümcem de yeni doğum yaptı o Chicco nun kini kullanıyor
Elektriklisini memnun..evet bende liste yapmaya başladım ufaktan...

Ne çok şey var yaaa...
ay cnm bugün bi liste yaptım internetten baktım ama kendime göre çıkardım
bazı şeyler çok gerekli gelmedi bana mesela emzirme önlüğü, emzirme yastığı
flan gibi, ama liste bir uzun ki sorma akşam kocişime göstercem kesin laf söyleyecek bişeyler
bulacak :) allahtan ikimiz de çalışıyoruz yoksa çok zor olurmuş ya bide
ben üstelik oda yapmıcam şimdi, çünkü çok küçük gerek yok önümüzdeki yıla
düşünüyorum ona rağmen bi sürü masraf oluyo.
Bende de göğüs ucu problemi var. Bebeğim ememezse ben de almak zorunda kalabilirim. Manual olanlar kullanışlı olmuyor. Teyzem sütü gelmediği için kullanmıştı. Çok ugrastiriyo. Çok zaman aliyo ve yoruyor.
ben de galiba elektrikli alcam onların manuel olarak da kullanılabileni
varmış bi yere gittiğinde yanında götürmek için flan şimdiden
bir iki elektronik şeyleri alsam ii olacak daha hiç bişey almadım ben:)
selam kızlar, biz de kuzumla yalnızız bugün ama teyzeleri var Allahtan:)onlara yazalım dedik. aylar yaklaştıkça tabi doğumu daha düşünür oldum. normali sağlıklı ama annenin çatısına göre değişir diye biliyorum . yavrumu zorlarlar mı,ben çok kan kaybeder miyim vs. biçok soru var aklımda. kan kaybedince depresyona giriyorum,yavrumla ilgilenemem diye korkuyorum. bi de arkadaşıma çatın gayet iyi dediler normal doğurdu. 2 gün sancı çekti.doğumdan sonraki aylarda dikiş yeri acısından oturamadı.depresyona girdi kansızlıktan.ama 1 yıl sonra 0 göbek kaldı:)sezaryeni düşünüyorm bi yandan sağlıklı mı diye. karnımdaki dkişlerden ve kalan koca göbekle rahat hareket eder miyim, yavruma bakabilir miyim?onda da kan kaybı çok mu bilmiyorum. sütüm gelir mi gelmez mi? amaan bir sürü soru var aklımda.siz ne düşünüyosunuz merak ettim. Allah hepimize hayırlısnı nasip etsin.
cnm ben epidural normal istiyorum allahtan bi sıkıntı çıkmazsa
daha ilk gebeliğimde sırf korkuyorum die bıçak altına yatmak istemiyorum
üstelik sezeryana ne kadar rahat derlerse desinler normalin daha sağlıklı
olduğunu düşünüyorum, biraz zahmet acı çekicez tabi ama miniğimizi
kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimizde herşeyi unutacağımızı
düşünüyorum, tabi yine söylüyorum bi sıkıntı bi terslik acil durum
olmadıktan sonra inşallah kendimi normale alıştırıyorum.
yesin teyzesiiii onu.. bu hafta sonu detaylıya giricem minikim napıyo acep :) kız bu arada eşim aradı ölüyodum haberin yok diye niye dedim.. bdpliler eylem yapıyomuş sonra saldırmışlar bunlarda onlara tabi biber gazı joplar iyi dövdük ama diyo.. iyi iyi dedim bitanede jop sana sallasalardı dedım ıcımden
kız berine napıosun cnm ne yaptınız kocanla valla aklım sende
kaldı, bi karar verdin mi? kocan nasıl davranıyo sana?