- Konu Sahibi papatya3459
- #18.361
Kizlar bisi sorucam. Bebegimin hareketleri azaldi ya da ben oyle hissediyorum. gece yatarken baya oluyor ama gun icinde o kadar hissrtmiyorum. cok geriliyorum. benzer durumu yasayan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?
Kizlar bisi sorucam. Bebegimin hareketleri azaldi ya da ben oyle hissediyorum. gece yatarken baya oluyor ama gun icinde o kadar hissrtmiyorum. cok geriliyorum. benzer durumu yasayan var mi
Arkadaşlar her zaman girip yorum yapamıyorum. Ama okumaya çalışıyorum elimden geldiğindece seda ecrin arkadaşım geçmiş olsun, inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı allahım nasip kısmet etsin.
Bu arada meltemmi devraldı onu bile kaçırdım okuyamadım, bilgilerimizi tekrar mı yazacağız[/QUO evet canım ben bakıyorum yenı lısteye kendımce bır derleme yaptım bılgılerını yaz ekleyeyım senıde
bu arad maddıyat bebeklerımız ıcın onemlo degıl desekte bı okadar onemlı bence hele 1 cocugunuz daha varsa herseyı en uygun fıyata halletmeye calışıyorum ben
canım bizde gel diyoruz ama ikna olmuyo evde işi gücü oluyormuş yok babam aç kalıyormuş bir sürü mazeret veriyo yok canım gün içinde oğlumla bizce ilgilenemiyo işe güce daha çok vakit ayırıyo ne zaman işten gelsem çocuk balkonda tek başına oynar halde buluyoruz o nedenle bakıcı bulmam daha doğru gibi görünüyor bende bu zaman kadar bakıcılara güvenemedim ama artık çaremde yok kreş burda üç tane var üçünede tek tek gittim vermeye dünden hazırım ama oğluşumun yaşı daha 27 aylık 36 ayı doldurmadan almayı kabul etmediler yoksa alsalar vereceğimtatlım annenin senin evine gelmesi mümkün değil mi?ben de çalışan bir anneyim.benim annem olmadığı için bakıcı baktı.benim oğlum da pek yemeyen bir çocuktu.ne zaman kreeşe başladı o zaman yemeye başladı.emşin ol annen daha iyi bakar bakıcıdan...benim fikrim böyle....
anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?
son bir kaç gündür günde bir defa falan hissediyorum zaten çok az hissediyorum birde saniyelik anlamadan bitiyor çok fazla ultrasona girdiğim için eşim zarar verir diyo şimdi çok merak ediyorum
Benikisini de almayı düşünmüyorum, çünki bebek küçükken nasıl olsa yorgan örtünmeyecek, battaniye sarıp öyle uyutacağız, o yüzden bir kaç alt çarşaf ve yastık kılıfı alacağım, sonra lazım olduğunda yorgan örtmeye başladığımda alırım,kızlar birşey soracagım beşigi nevresim takımımı kullanışlı uyku setimi 2 si birmi alınıyor yoksa
günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım sabah sabah canım sıkıldı kızlar oğluşumu izlenim için sağlık ocağından istediler sabah onu götürdüm doktorumuz hiç kilo almamış dedi evt iştahsız bir çocuk yemek yemesi zorla annannesi bakıyo sabahları annemin evine bırakıyorum akşamlarıda alıyorum sabah giderken benim arkamdan akşam gelirken de annannesinin arkasından ağlıyor acaba bundan ektileniyormu bir gün bakıyorsun çok güzel yiyiyor bir gün bakmışsın bütün gün hiç yemek verme açım demiyo offfff ne yapacam ben eşimde sabahtan beri bakıcı bulalım çocuğun düzeni yok bir evde bir orda diyip duruyo kararsız kaldım kızlar![]()
en iyisi saglik ocagina gidip dinleme cihaziyla dinlemek o zarar vermez ya da steteskop almak :)
canım bizde gel diyoruz ama ikna olmuyo evde işi gücü oluyormuş yok babam aç kalıyormuş bir sürü mazeret veriyo yok canım gün içinde oğlumla bizce ilgilenemiyo işe güce daha çok vakit ayırıyo ne zaman işten gelsem çocuk balkonda tek başına oynar halde buluyoruz o nedenle bakıcı bulmam daha doğru gibi görünüyor bende bu zaman kadar bakıcılara güvenemedim ama artık çaremde yok kreş burda üç tane var üçünede tek tek gittim vermeye dünden hazırım ama oğluşumun yaşı daha 27 aylık 36 ayı doldurmadan almayı kabul etmediler yoksa alsalar vereceğim![]()
son bir kaç gündür günde bir defa falan hissediyorum zaten çok az hissediyorum birde saniyelik anlamadan bitiyor çok fazla ultrasona girdiğim için eşim zarar verir diyo şimdi çok merak ediyorum
kizlar resmen 7 kilo aldim cok uzuluyorum tamam bebegime seviniyorum ama kilolar beni mahvetti. boyumda kisa
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaaofff offff bu konuda cok dertlıyım 59 la basladım ılk 4 ay 1-2 kılo aldım ohh ne guzel gıdıyo derken bırden 68 e cıktım bu sabah tartya cıkım dedım 70((((((((((((soklardaymm hc bu kıloyu gormemıstım yememı durduramyrum cok ackyrum ama bole gderse napıcam bılemyrum bırde gobegım sankı 6 aylık gıbı deglde 9 aylık gıbı patlıcak gıbıyım bu gobegım ole sıkıntı vermeye basladıkı bugun okula daha fazla dayanamıcagma karar verdım zar zor su ekımı de bır cıkarım kasımdan snra rapor alıcamm yoksa cocugu yollarda dogurucam valla