2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar bisi sorucam. Bebegimin hareketleri azaldi ya da ben oyle hissediyorum. gece yatarken baya oluyor ama gun icinde o kadar hissrtmiyorum. cok geriliyorum. benzer durumu yasayan var mi

anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?

Cnm ben özelde yaptırdım Doçent Dr. du bakan 390.TL aldı 1 saat baktı didik didik...:26:

Son düzenleme:
Kizlar bisi sorucam. Bebegimin hareketleri azaldi ya da ben oyle hissediyorum. gece yatarken baya oluyor ama gun icinde o kadar hissrtmiyorum. cok geriliyorum. benzer durumu yasayan var mi

Endişelenme cnm...Çikolata ye bak kıpraşır oğluşun...Benim oğluşda duruyo duruyo sonra coşuyo...Keyfine göre takılıyo valla içerde...Henüz uyku ve uyanıklık dengesini kuramamıştır.Genelde bende de gece hareketleniyo..benle işe geliyo hergün ...
akşama eve varınca rahatlıyo demek paşa...:27:

Son düzenleme:
Arkadaşlar her zaman girip yorum yapamıyorum. Ama okumaya çalışıyorum elimden geldiğindece seda ecrin arkadaşım geçmiş olsun, inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı allahım nasip kısmet etsin.
Bu arada meltemmi devraldı onu bile kaçırdım okuyamadım, bilgilerimizi tekrar mı yazacağız[/QUO evet canım ben bakıyorum yenı lısteye kendımce bır derleme yaptım bılgılerını yaz ekleyeyım senıde

bu arad maddıyat bebeklerımız ıcın onemlo degıl desekte bı okadar onemlı bence hele 1 cocugunuz daha varsa herseyı en uygun fıyata halletmeye calışıyorum ben

selam kızlarrrr
haftasonu misafirlerim vardı söylemiştim burda daa
yoğun geçti akşam gittiler
bugün de nöbeti atlattım yorgunummmm

geçmişe bakamadım var mı önemli bir gelişme değişiklik falan?
herkesi öpüyorummmmmm

hareketlerinde azalmalar olur ara ara buarada hiç endişelenmeyin 3 gün deli ederler 2 gün kıpır kıpır olurlar bu yaramazlar

merhabalar okuldan anca gelebildim. kuzum bu güblerde kıpır kıpır oy yerim ben onuuu sabah kalkıyor pıtır pıtır ısırırım ben onuuuuuu..... :))))))) bu arada eşimin soruşturmasını yapmışlar, dosyayı geri balıkesir e yollamışlar. o karar verecekmiş. iyice oyuncak ettiler... offf ne olacaksa olsun artık... o savcı da cinsmiş zaten hayatta ertelemez... hayırlısı artık bakalım... bu arada bizim park beşiği de eşimin arkadaşları para biriktirmiş onlar alacakmış.... :) çok sevindim...

tatlım annenin senin evine gelmesi mümkün değil mi?ben de çalışan bir anneyim.benim annem olmadığı için bakıcı baktı.benim oğlum da pek yemeyen bir çocuktu.ne zaman kreeşe başladı o zaman yemeye başladı.emşin ol annen daha iyi bakar bakıcıdan...benim fikrim böyle....
canım bizde gel diyoruz ama ikna olmuyo evde işi gücü oluyormuş yok babam aç kalıyormuş bir sürü mazeret veriyo yok canım gün içinde oğlumla bizce ilgilenemiyo işe güce daha çok vakit ayırıyo ne zaman işten gelsem çocuk balkonda tek başına oynar halde buluyoruz o nedenle bakıcı bulmam daha doğru gibi görünüyor bende bu zaman kadar bakıcılara güvenemedim ama artık çaremde yok kreş burda üç tane var üçünede tek tek gittim vermeye dünden hazırım ama oğluşumun yaşı daha 27 aylık 36 ayı doldurmadan almayı kabul etmediler yoksa alsalar vereceğim :(

son bir kaç gündür günde bir defa falan hissediyorum zaten çok az hissediyorum birde saniyelik anlamadan bitiyor çok fazla ultrasona girdiğim için eşim zarar verir diyo şimdi çok merak ediyorum

son bir kaç gündür günde bir defa falan hissediyorum zaten çok az hissediyorum birde saniyelik anlamadan bitiyor çok fazla ultrasona girdiğim için eşim zarar verir diyo şimdi çok merak ediyorum

en iyisi saglik ocagina gidip dinleme cihaziyla dinlemek o zarar vermez ya da steteskop almak :)

kızlar birşey soracagım beşigi nevresim takımımı kullanışlı uyku setimi 2 si birmi alınıyor yoksa
Benikisini de almayı düşünmüyorum, çünki bebek küçükken nasıl olsa yorgan örtünmeyecek, battaniye sarıp öyle uyutacağız, o yüzden bir kaç alt çarşaf ve yastık kılıfı alacağım, sonra lazım olduğunda yorgan örtmeye başladığımda alırım,

günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım sabah sabah canım sıkıldı kızlar oğluşumu izlenim için sağlık ocağından istediler sabah onu götürdüm doktorumuz hiç kilo almamış dedi evt iştahsız bir çocuk yemek yemesi zorla annannesi bakıyo sabahları annemin evine bırakıyorum akşamlarıda alıyorum sabah giderken benim arkamdan akşam gelirken de annannesinin arkasından ağlıyor acaba bundan ektileniyormu bir gün bakıyorsun çok güzel yiyiyor bir gün bakmışsın bütün gün hiç yemek verme açım demiyo offfff ne yapacam ben eşimde sabahtan beri bakıcı bulalım çocuğun düzeni yok bir evde bir orda diyip duruyo kararsız kaldım kızlar:(:(

Canım bencede çocuğun ortamı değiştiği için yemiyordur, sabah kalkıyor başka eve, tam alışıyor hop akşam başka eve

Cnım bence normal mesela geçen hafta ben çok yoruldum üç gün boyunca çok yol yürüdüm ve üç gün bebeğimin hareketlerini hissetmedim, takiiii dinlenene kadar, o da öyle çok sık hissetmiyorum, arada hissediyorum

canım bizde gel diyoruz ama ikna olmuyo evde işi gücü oluyormuş yok babam aç kalıyormuş bir sürü mazeret veriyo yok canım gün içinde oğlumla bizce ilgilenemiyo işe güce daha çok vakit ayırıyo ne zaman işten gelsem çocuk balkonda tek başına oynar halde buluyoruz o nedenle bakıcı bulmam daha doğru gibi görünüyor bende bu zaman kadar bakıcılara güvenemedim ama artık çaremde yok kreş burda üç tane var üçünede tek tek gittim vermeye dünden hazırım ama oğluşumun yaşı daha 27 aylık 36 ayı doldurmadan almayı kabul etmediler yoksa alsalar vereceğim :(

canım bakıcı işi çok titiz araştırılması gereken bi konu ve de şans işi...benim kızımı 4 yaşına kadar 2 bakıcı büyüttü...maşallah ikisi de anane babaanne baksa böyle bakmaz dyeceğim kadar güzel baktı...ama şu var ikisi de benim arkadaşlarımın çocuklarını büyütmüş referanslı insanlardı...kızım okula başlayalı 2 yıl olacak hala özlerler gelirler hediye alıp...bugünlerde çağırıp duruyor mesela gelsenize nazı özledik diye..evimde baktılar benim kurallarıma göre bakıldı içim çok rahattı...anane babaanne bakınca çok da fazla seni dinlemiyorlar kendi bildiklerini okuyorlar...şimdi bu bebişime de arkadaşımın 2 bebeğine 6 yıl boyunca bakmış olan benim de eski velilerimden bir bayan var onu ayarladık...seneye başlayacak ama ben soruşturup durdum...eski bakıcımız artık bakamıyor ama bu teyzemizi de arkadaşımdan tanırım çocukları hala arkasından ağlarlar...umarım aynı şansımız yine olur yoksa neler duyuyoruz neler...
sana diyeceğim acele etme çok iyi araştır bir de çok fazla iş falan isteme içinden gelirse seni severse illa ki yardım eder az buçuk zaten

kuzenim doğum yaptı 3 gün hissetmeyip acile gittiğimiz olurdu hiç endişelenme dedi bana..benim kızım daha hareketliydi hiç durmazdı, onda bile birkaç defa hareket etmiyor bişi oldu diye ağladığım olmuştu hatırlarım...

işte benimde kızım tekmelediğinde karnım yamulurdu inan bunda çok farklı sağlıklı olsum kucağıma almak nasip olsun bu gunlerde gececek

kizlar resmen 7 kilo aldim cok uzuluyorum tamam bebegime seviniyorum ama kilolar beni mahvetti. boyumda kisa

offf offff bu konuda cok dertlıyım 59 la basladım ılk 4 ay 1-2 kılo aldım ohh ne guzel gıdıyo derken bırden 68 e cıktım bu sabah tartya cıkım dedım 70:(((((((((((((soklardaymm hc bu kıloyu gormemıstım yememı durduramyrum cok ackyrum ama bole gderse napıcam bılemyrum bırde gobegım sankı 6 aylık gıbı deglde 9 aylık gıbı patlıcak gıbıyım bu gobegım ole sıkıntı vermeye basladıkı bugun okula daha fazla dayanamıcagma karar verdım zar zor su ekımı de bır cıkarım kasımdan snra rapor alıcamm yoksa cocugu yollarda dogurucam valla

offf offff bu konuda cok dertlıyım 59 la basladım ılk 4 ay 1-2 kılo aldım ohh ne guzel gıdıyo derken bırden 68 e cıktım bu sabah tartya cıkım dedım 70:(((((((((((((soklardaymm hc bu kıloyu gormemıstım yememı durduramyrum cok ackyrum ama bole gderse napıcam bılemyrum bırde gobegım sankı 6 aylık gıbı deglde 9 aylık gıbı patlıcak gıbıyım bu gobegım ole sıkıntı vermeye basladıkı bugun okula daha fazla dayanamıcagma karar verdım zar zor su ekımı de bır cıkarım kasımdan snra rapor alıcamm yoksa cocugu yollarda dogurucam valla
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa:(

Back
X