2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
KIZLAR SON ISTATISTIKLER;
57 ADET SUBAT ANNESINE SORDUK:)
24 ADET ERKEGIMIZ
1 CINSIYETI BELLI OLMAYAN BEBISIMIZ VE
32 ADET KIZIMIZ VAR
yıne ıstatıstıklerıme gore hıc 1ımız ıkız yapmayı becerememısız:)

18 adet sezeryanla 18 adet te normal dogumumuz mevcut
21 annemızın ne olacagı bellı degıl:)
5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)

Süper olmuş bu ya..!
Banada doktor detaylıdan sonra bu velet beklemez Ocak da gelir dedi hahahahaaa:27::1:

Son düzenleme:
günaydın en kötü gününüz böyle olsun neşe saçın bebişlerinizle hep beraber inşallahh:9:
bende bir saat sonra meleğimi görecem inşallah hersey yolundadır

günaydın herkeseeeee :3:

aman maşallah :nazar:

bende de var dr a sormuştum bebiş bu haftalarda her hafta 1 cm yukarı çıktığı için o ağrı normal demişti ben 25. haftamdayım bu hafta biraz daha azaldı sanki ama ara ara yine zorluyo

çok güzel olmuş kuzummm ellerine sağlıkkkkkk . bu arada o beş anneden biri benim :3: :3: :17:
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)

bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım

bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım

1 sen 1 ben 2 bebek :1: :1: :1: :1:

yuhhhh çokmuş beyaaaaa 3 ay için :50: gerçi ona 3 ay deme eteği normalde de giyeriz de gene de çokmuş bence :50:

Günaydınlar ... Ben de birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarlardan biri biraz sıkıntılı çıktı. Ama 24. haftadan sonra çoğu gebelikte bu damar kendiliğinden düzelebiliyormuş. Sizin ayrıntılı ultrasonlarda böyle bir durum oldu mu? (sol aort=nutch++) gibi birşeydi.

Son düzenleme:

Tatlım eşofman altı kalitelimi nasıl? ben hiç bakmadım LCW ye yeni sezonlara. ben de kadıköyden almıştım 2 tane alt eşofman ikisi 100 tl ama çok kaliteli. ordan da alırım olmazsa günlük giymeye (bu arada ben ifadelerimi kullanamıyorum nedenki)

Back
X