- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
- #18.981
günaydın kızçemin teyzeleriiii :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızçemin teyzeleriiii :)![]()
burdayım bacım :) iyiyiz allaha şükür büyüyoruz teyzesi sen nasılsın bebişin ne durumdagamzelihatun günlerce seni aradık:) nerelerdeydin kaçak... sağlığınız yerinde inşallah?
Günaydın kızımın kuzeninin annesi
KIZLAR SON ISTATISTIKLER;
57 ADET SUBAT ANNESINE SORDUK:)
24 ADET ERKEGIMIZ
1 CINSIYETI BELLI OLMAYAN BEBISIMIZ VE
32 ADET KIZIMIZ VAR
yıne ıstatıstıklerıme gore hıc 1ımız ıkız yapmayı becerememısız:)
18 adet sezeryanla 18 adet te normal dogumumuz mevcut
21 annemızın ne olacagı bellı degıl:)
5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)
burdayım bacım :) iyiyiz allaha şükür büyüyoruz teyzesi sen nasılsın bebişin ne durumda
teşekkür ederiz ikimiz de iyiyiz![]()
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)günaydın herkeseeeee![]()
aman maşallah
bende de var dr a sormuştum bebiş bu haftalarda her hafta 1 cm yukarı çıktığı için o ağrı normal demişti ben 25. haftamdayım bu hafta biraz daha azaldı sanki ama ara ara yine zorluyo
çok güzel olmuş kuzummm ellerine sağlıkkkkkk . bu arada o beş anneden biri benim![]()
![]()
![]()
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)
bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)
bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım bebişler nasıl bakalım :)
şimdi kucağımızda olsaydı daha şanslı olurdukayyy kış hamilesi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum![]()
şimdi kucağımızda olsaydı daha şanslı olurdukben sabırsızlanıyorum
bu gün durgun bi gün sanırım kimsede çıt yok
nette sörf yapıyom ben kızçeme ne yapsam şöle değişik die arıyorum:)bu gün durgun bi gün sanırım kimsede çıt yok
aynen bacım bende senle aynı moddayım en sonunda git evine die kovulcam burdan :)kapalı havalardan mıdır nedir hiç bişey yapasım yok.. uyumaktan başka![]()
çay kahve de fayda etmiyo sızıcam işyerinde şimdi![]()