• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar size tavsiyem internette bebek alışveriş listeleri var onlardan faydalanın ben öyle yaptım birçok listeye baktım ona göre bende kendi listemi hazırladım şimdi her hafta 1-2 parça bişeyler alıyorum yavaş yavaş.... hem karışmamış oluyor hemde fazla şey almamış oluyorsunuz..yinede siz bilirsiniz ama daha bebişin çabuk büyüyeceğini ve gelecek hediyeleride göz önünde bulundurun derim ben...
canım şu listeyi buraya bir koyuversen de ben de yararlansam... kafam o kadar karışık ki...

selam kızlar
biz de kalktık kahvaltı,ütü,buzdolabını temizle,öğle yemeği yap
anca bu saat oldu
kıyafet konusu tartışılıyor valla dediğiniz gibi herkes bir şey diyor
çok abartmayalım gerçekten hediye çok gelecek

nevresim ve uyku seti ayrı alınmalı dimi yani ikisi birden

bende daha almadım hiçbirşey. Ama hastane çıkışlar ve zıbınlardan başlamayı düşünüyorum, bir de tabi park yatak ve bebek arabalarına bakıyorum şimdilik.
Bu arada doğum yapacağımız günler aynı gözüküyo:))

Hayırlısı bakalım tutacak mı tarih :)

mehaba kızlar adım ozsa 3. tüp bebekte dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım inşallah şubatta doğum bebğimiz erkek ismini alperen düşünüyoruz bebeğimi görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum kilo alırken tüm bedenim alıyo ve ağırlaşıyorum bundan şikayetçi değilim ama insanlar çok kilo almışsın diyip rahatsız ediyolar ama idare ediyoruz işte onlarda benim kadar iğne ilaç yeselerdi onlarıda görürdüm :)))

gözünaydın canım. kimseyi kafana takma. şu dönemde normal zaten. ne yaparsam yapayım bende haftada 1 kiloya yakın alıyorum.

yorucu bir haftanın ardından dün akşam ayrıntılı usg. girdim ufak tefek aksilikler var onları araştırıyorum netten

1- suyumuz fazla afı =22 çıkmış normal değeri ne olmalı diye bakıyorum

2- kuzumun kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor ( acaba bu fark giderek artar mı yoksa azalır mı )

3-plasentamız rahim ağzına yakın

sonuçları doktorumuza pazartesi göstereceğiz bakalım o ne diyecek ????

bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı ????

sanırım seda-ecrininde benzer sorunları vardı

bır haftalık gerılık ya da 2 haftalık hatta 3 e kadar normal goruluyor canım,canını sıkma onumuzdekı haftalarda o basını yakalayacaktır sıkma canını, benım bebısımın ıskelet kemıklerının tamamında kısalık oldugu soylendı :( sen hıc ınternetten bakıp o guzel kafanı karıstırma canm, doktorun senı aydınlatır:16:

Kaç gündür işten güçten girmeye fırsat bulamıyorum bi merak edenimiz bilenem olmamış :26: bide sırtım ağrıyo mahfetti beni kaç gündür..Bu kadar ağrının üzerine misafirim gelicek yemeğe hazırlıkla uğraşıyorum :14: çokta uykumuz geldi ama kesin kapıyı duymayız uyuyunca :14::14:

bır haftalık gerılık ya da 2 haftalık hatta 3 e kadar normal goruluyor canım,canını sıkma onumuzdekı haftalarda o basını yakalayacaktır sıkma canını, benım bebısımın ıskelet kemıklerının tamamında kısalık oldugu soylendı :( sen hıc ınternetten bakıp o guzel kafanı karıstırma canm, doktorun senı aydınlatır:16:

inşşaallah dediğin gibi olur hayatım rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşalah

slm hanimlar kulotlu corabi bebege dogar dogmaz giydirsek zarariri olurmu cok narin bir vucudu olur dogdugunda cantaya koysammi koymasimmi diye dusunuyorum

slm hanimlar kulotlu corabi bebege dogar dogmaz giydirsek zarariri olurmu cok narin bir vucudu olur dogdugunda cantaya koysammi koymasimmi diye dusunuyorum

canım bence hastane çantana koyma hastanede giydirmezler ama evinde mutlaka bulundur çünkü çok sık kullanıcaz kış bebekleri olacağı için bende alıcam bikaç tane genelde bütün anneler kullanıyor

canım bence hastane çantana koyma hastanede giydirmezler ama evinde mutlaka bulundur çünkü çok sık kullanıcaz kış bebekleri olacağı için bende alıcam bikaç tane genelde bütün anneler kullanıyor

gobek bagindan dolayi galiba giydirmezler nettede arastiriyorum citcitli bady tercih edin diyor ama usurse diye korkuyorum cok sogukdu gecen kis bu senede oyle olursa kulotlu corap cok isime yarardi yinede ben gobek bagi dusenece giydirmeyim en iyisi battaniye sararim

merhabalar yine bir hafta sonu ve yine kimse yoh... :))) benim de bir iştahım var ki bugün sormayın... kendime salepli kek yapıyorum şimci... çok pis canım istedi...

nasılsınız hanımlar...mutlu ve bol tepikli bi haftasonu dicem ama...kimi misafir derdinde,,kimi temizlik...beim evimde de boya badana var...yani haftaiçi çalış..haftasonu çalış..bu ne yaa...

selamün aleyküm millet :) bir de baktım ki kim kimse yok burada :) bu hafta hiç gelemedim buralara valla bi aksam az geçmiş okuyabildim o kadar ne var ne yok herkesin sağlığı sıhhati yerinde mi bebekleriniz iyi mi bakıyiimm???
seda yazmış bugun nasılsın sedam? var mı bir gelişme?
berine nasılsın kız neymiş o agrıların sertliğin sebebi?
kilolarınız ne alemde aydınlatın lütfen beni :)
başka ne vardı mühim meselemiz hatırlamıyorum ama varsa anlatın lütfen :43:sizden mahrum kalmayım ben deee:50:

Back
X