- Konu Sahibi papatya3459
- #19.361
kızlar göbek deliğinin üzerine mideme yakın bi yere dokunduğum zaman çok acıyo sağa sola dönerken falan acıyo... böyle bişey yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu listeyi buraya bir koyuversen de ben de yararlansam... kafam o kadar karışık ki...Kızlar size tavsiyem internette bebek alışveriş listeleri var onlardan faydalanın ben öyle yaptım birçok listeye baktım ona göre bende kendi listemi hazırladım şimdi her hafta 1-2 parça bişeyler alıyorum yavaş yavaş.... hem karışmamış oluyor hemde fazla şey almamış oluyorsunuz..yinede siz bilirsiniz ama daha bebişin çabuk büyüyeceğini ve gelecek hediyeleride göz önünde bulundurun derim ben...
canım şu listeyi buraya bir koyuversen de ben de yararlansam... kafam o kadar karışık ki...
canım şu listeyi buraya bir koyuversen de ben de yararlansam... kafam o kadar karışık ki...
canım çok bilgim yok ama kol ve bacaktaki gerilik +-10 gün sapma ile belirleniyor yani s.a.t'a göre 1 hafta küçük gözüküyorsa sorun olmaz... tabi en doğru bilgiyi doktorun verecek.
bende daha almadım hiçbirşey. Ama hastane çıkışlar ve zıbınlardan başlamayı düşünüyorum, bir de tabi park yatak ve bebek arabalarına bakıyorum şimdilik.
Bu arada doğum yapacağımız günler aynı gözüküyo:))
mehaba kızlar adım ozsa 3. tüp bebekte dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım inşallah şubatta doğum bebğimiz erkek ismini alperen düşünüyoruz bebeğimi görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum kilo alırken tüm bedenim alıyo ve ağırlaşıyorum bundan şikayetçi değilim ama insanlar çok kilo almışsın diyip rahatsız ediyolar ama idare ediyoruz işte onlarda benim kadar iğne ilaç yeselerdi onlarıda görürdüm :)))
yorucu bir haftanın ardından dün akşam ayrıntılı usg. girdim ufak tefek aksilikler var onları araştırıyorum netten
1- suyumuz fazla afı =22 çıkmış normal değeri ne olmalı diye bakıyorum
2- kuzumun kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor ( acaba bu fark giderek artar mı yoksa azalır mı )
3-plasentamız rahim ağzına yakın
sonuçları doktorumuza pazartesi göstereceğiz bakalım o ne diyecek ????
bu sorunlar hakkında bilgisi olan var mı ????
sanırım seda-ecrininde benzer sorunları vardı
bır haftalık gerılık ya da 2 haftalık hatta 3 e kadar normal goruluyor canım,canını sıkma onumuzdekı haftalarda o basını yakalayacaktır sıkma canını, benım bebısımın ıskelet kemıklerının tamamında kısalık oldugu soylendısen hıc ınternetten bakıp o guzel kafanı karıstırma canm, doktorun senı aydınlatır
![]()
slm hanimlar kulotlu corabi bebege dogar dogmaz giydirsek zarariri olurmu cok narin bir vucudu olur dogdugunda cantaya koysammi koymasimmi diye dusunuyorum
canım bence hastane çantana koyma hastanede giydirmezler ama evinde mutlaka bulundur çünkü çok sık kullanıcaz kış bebekleri olacağı için bende alıcam bikaç tane genelde bütün anneler kullanıyor
tatlım selam bizim bebek listesinin linkini bulamadım versene banamerhabalar yine bir hafta sonu ve yine kimse yoh... :))) benim de bir iştahım var ki bugün sormayın... kendime salepli kek yapıyorum şimci... çok pis canım istedi...
tatlım selam bizim bebek listesinin linkini bulamadım versene bana![]()
merhabalar yine bir hafta sonu ve yine kimse yoh... :))) benim de bir iştahım var ki bugün sormayın... kendime salepli kek yapıyorum şimci... çok pis canım istedi...