• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
teşekkur ederim canım...evet orası uygundu yalnız desenliler vardı bebek resimli vs.geceliklerde sabahlıklarda ben o tarz istemedim bir de onların boyları kısaydı benim aldıklarım uzun:9:eksikler bitmior ki:9:bir daha ki ay bebek arabasını alalım diyoruz şu travel sistem olanlardan eşime de bahsettim nette araştırdı oda beğendi:27:

birde bu aldığımız eşyaları doğumdan 1 ay önce felan yıkayıp yerleştirmeli:27:şimdilik kocaman bir çantada duruolar:9:

Yaaw eksikler bitmio valla..bende bi hurç içine koydum ölee duuroo..daha almam gereken biiissüüürü şey var valizden tut geceliğe çamaşıra kadar.
daha o bızdık ciciler yıkanıcak teek teek ütülenicek.bebeğe hazırlanıcak oda boşaltılcak boya badana olcak bebek odasının en az 1 ay önceden kurmak gerekiomuş kokusu çıkması lazımmış hangi biri yetişicek hiiiç bimiorum falla.Haa bide çok para lazıım çoookk.eşime diorum çok para lazım dioki her iki lafından biri para oldu para demeye utanıyorum bee:17::17:

ohh ne guzel insan çok değişik duygulara kapılıyor işin ciddiyetide ortaya çıkıyor:9::9:bizimde bahara doğru odası gelecek arkadaş kızının odasını yenileyecek kızı buyudu artık:9:yep yeni odası baktım eşyalara bozulmamış :27:bakalım ona göre oda yapıcaz:27:

kız çocuklarında bel ağrısı çok olur diolar:5:ben naptım sanıyorsun dün:5:otura otura gezdim hep:5::5::5:

Ya banada biri çocuunun odasını vermeyi teklif etti meğer 8 yıldır kullanıomuş çokta sevdiğim biri bişiide diemedim:44:
bugün ebebek mağazasına girdik bebek arabalarına bakıoruz göya, ben arabaların sergilendiği raflara bakıorum totomu koyucak yer var mı diye:17:
Valla perişan etti beni bu ağrılar:5:

Yaaw eksikler bitmio valla..bende bi hurç içine koydum ölee duuroo..daha almam gereken biiissüüürü şey var valizden tut geceliğe çamaşıra kadar.
daha o bızdık ciciler yıkanıcak teek teek ütülenicek.bebeğe hazırlanıcak oda boşaltılcak boya badana olcak bebek odasının en az 1 ay önceden kurmak gerekiomuş kokusu çıkması lazımmış hangi biri yetişicek hiiiç bimiorum falla.Haa bide çok para lazıım çoookk.eşime diorum çok para lazım dioki her iki lafından biri para oldu para demeye utanıyorum bee:17::17:
siz şimdi hazırlayacaksanız odasını tabi önceden hazırlanması daha iyi olur:27:çok mu yıpranmış arkadaşının vereceği eşyalar???bir basaydın..eşimde diyor al al bitmiyor:9::9:
Ya banada biri çocuunun odasını vermeyi teklif etti meğer 8 yıldır kullanıomuş çokta sevdiğim biri bişiide diemedim:44:
bugün ebebek mağazasına girdik bebek arabalarına bakıoruz göya, ben arabaların sergilendiği raflara bakıorum totomu koyucak yer var mı diye:17:
Valla perişan etti beni bu ağrılar:5:

ayy eşimde travel arabayı işte e bebek sitesinden baktı da beğendi bugun:9:sen deyince aklıma geldi:27:

Son düzenleme:
$B294-angelo-2.webp

kızlar merhaba 3 4 gündür nete giremiyorum özledim burayı :) bebişimize bu yeleği aldık yumuşacık çok şeker:) bi kaç bişe daha aldık ama henuz foto çekemedim.

ben de bu oda ısını seneye haleldeyım barı abısınede 1 yasında yapmıstım ruzgarınkınıde oyle yapayım hak gecmesın dımı:)

İstanbul'a gelmişken bizede bekleris:34:
keskeee gelebılsem ama basımda 2 erkek cok zorrrrr ogluda aynı babası oldu basımaaaa:)))

bu arada sabah babası soylenıyordu oglun sampuanımı bıtırmıs dıye onalr baba oğul man sampuanlardan kullanıyolar bende dedım beter ollll erkek ıserken dusuneydın benım tuzum kuru:)))) 5 sene sonra tras bıcagı kavgası baslar ruzgarda yetısır onlara oh bewn rahatım:)

keskeee gelebılsem ama basımda 2 erkek cok zorrrrr ogluda aynı babası oldu basımaaaa:)))

bu arada sabah babası soylenıyordu oglun sampuanımı bıtırmıs dıye onalr baba oğul man sampuanlardan kullanıyolar bende dedım beter ollll erkek ıserken dusuneydın benım tuzum kuru:)))) 5 sene sonra tras bıcagı kavgası baslar ruzgarda yetısır onlara oh bewn rahatım:)

kız çocukları anneye kuma olurlarmış ya onun hesap eşinin çekeceği var:9::9::9:

siz şimdi hazırlayacaksanız odasını tabi önceden hazırlanması daha iyi olur:27:çok mu yıpranmış arkadaşının vereceği eşyalar???bir basaydın..eşimde diyor al al bitmiyor:9::9:

Ya evlerinde bi sehpa var çocuk üzerini yazı tahtasına çevirmiş onlarda beyaz boyayla sürekli boyuyolar anla ne kadar düzgün haa yatak kötü değildir ama çocuk hala kullanıo napiim onlar yenisini almka için vermek istiolar..

ayy eşimde travel arabayı işte e bebek sitesinden baktı da beğendi bugun:9:sen deyince aklıma geldi:27:

Ebebekte bi araba bakıorus arabayı çok beğendik açtık kapadık ama pusetin üzeri açıktı neyse satıcı çocukta satsın derdinde haliyle o arada aynı arabayla bi kadın geçti yanımızdan satıcı dediki aa bakın hanımefendi kullanıyo soralım ne kadar memnundur dedi sorduk:9::9: kadın demezmi şimdiki aklım olsam asla bu arabayı almazdım arabanın şu özelliği kötü bu özelliği şölee diee bizde güldük satıcı şok oldu:9: kadın deidki sordun söyledim alalaa :9: yazık çocuk satamadı bide azar işitti:9::9:

Ebebekte bi araba bakıorus arabayı çok beğendik açtık kapadık ama pusetin üzeri açıktı neyse satıcı çocukta satsın derdinde haliyle o arada aynı arabayla bi kadın geçti yanımızdan satıcı dediki aa bakın hanımefendi kullanıyo soralım ne kadar memnundur dedi sorduk:9::9: kadın demezmi şimdiki aklım olsam asla bu arabayı almazdım arabanın şu özelliği kötü bu özelliği şölee diee bizde güldük satıcı şok oldu:9: kadın deidki sordun söyledim alalaa :9: yazık çocuk satamadı bide azar işitti:9::9:

ayyy çok kötü olmuşşş yazık çocuğaaa:9::9::9:

nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor:9::9:
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya:9:
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar
canjım ben roxy sabun tozu kullanıcam kullanan arkadaşlarımdan biliyorum şimdilik 4 paket aldım zaten ufak paketlerde satılıyo yumuşatıcı dalin alıcam sanırım

Slm kizlar. Kocisle pazar gezmesi yapiyoz sonunda ohh. Eve tikilip kalmistim. Hava da cok guzel. Annemi babami bile girdum bugun bi nikaha gitmistik. İyi geldi yaa. Sizde ne var ne yok?
birsycim ben seni merak ettim baya önceden daha sık giriyordun sanki topike ama artık bir ceee diyip kaçıosun :44:

Back
X