defneciğimmmm çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş. birsy sende şeker için sakın üzülme valla yazdı bi diyet listesi yapıyorum perşembe 1 hafta olacak bakalım ama eğerki kilo verdiysemmmmm kesinlikle yapmam kız 5,5 aydır kilo alayım diye yedimde yedim inan hamişler kilo alıyor ben veriyorum sinir oldum yani bebiş sağlıksız olacak diye ama tabii annenin kilo almasıyla alakalı değil onuda biliyorum

bizim kızçe iyiymiş çok şükür neyse hemen sana listemi yazayım 100 lük şeker yüklemesi yapılmadı anlamadım neden yapılmadı zaten bende hamiş kalmadan öncede şeker vardı yediklerime dikkat ediyorum hamile kaldığımdan beri ama genede çıktı ne yapalım buna şükür diyeceğiz sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz süt
beyaz peynir
5 zeytin domates salatalık
2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği ( beyaz ekmek yok :) )
ara öğün 11:30 da
3 ceviz 2 kaşık yoğurt 1 porsiyon meyve
öğlen yemeği
köfte balık tavuk 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt yada cacık bol salata
ara öğün
3 grissini uzun kepekli 1 porsiyon meyve 3 kaşık yoğurt
akşam
2 dilim ekmek bol salata yoğurt yada cacık sebze yemeği yada kurubaklagil özellikle yeşil mercimek yada nohut çünkü bu iki baklagilde şeker oranı en azmış
ara öğün
1 bardak süt 2 grissini meyve
işte bu listeyi verdi bakalım sonuç ne olacak perşembe göreceğiz şekerde öğünlerden önce ve 1 saat sonra ölç dedi bakalım şuan çok güzel gidiyor ama canım çok tatlı çekiyorrrr dayanamıyorummmmm:2: