Gecende de biz boyle bi kavga ettik. Neymis dondurma koycakmisim hala koymamismisim ne zmn koycakmisim bidi bidi bidi etti.. Kendisi 3 ay once bilegimi (muhtemelen) kirdigi icin rontgen cektiremedik tabi sag elim guclu degil ve dondurma da maras ayiptir solemesi. Dedim askim biliyosun bilegim aciyo. Sen ilk dilimi cikar ben gerisini pat pat dusurerek yaparim dedim. Sonra o kdr soleyince kalkip koydum ama acidi tabii ki cok bilegim. Ben de soylendim getirirken "ama ben dedim sana yapamicam diye bak nasi acidi canim" fln... Bi firlatti tabagi kasigi "ne anlami kaldi bu kadar soylendikten sonra" diye. Basladim aglamaya yarim saat tuvalette deli gibi agladim. Bagirdim bi de "yeme bi de yazik olsun canimin acidigina" fln diye! Ciktim inadina yememis aynen oyle oturuyo hala. Yalvaricam sandi heralde. Aldim tabagi dedim "b.k ye" attim cope tek hamlede. Yattim yataga bi saat daha agladim. Bu heralde sok oldu tepkime alismis hep benim ozrume alttan almama. Sabah opup duruyo snr beni. Baristik Allahtan. Oyle yani meltemcim cok iyi anliyrm su anki duygularini zamansiz yere erkeklik tasliyolar ve genelde uzatiyolar. İlk defa benimki sirnasti ve uzatmadi. Seninki de anlar abasinin gozunu merak etme uzme kendini
Cnm cocuklara birlikte yapiliyomus. Saglik ocaklarinda bu bulundugu icin tek basina tetanoz yoksa ellerinde bunu yapiyolarmis. Bi zarari var mi bilmem?
Cikidekte bol folik asit var. Az tuzlusundan alip yiyin bol bol.