- Konu Sahibi papatya3459
- #20.661
gamzelihatun seni aradım ama açmadın görmedin sanırım numaram çıkmıştır oraya sonu 02 ....
bugün nerde yattığını öğrendim çok kötüyüm... bursa e tipi kapalı cezaevine koymuşlar. ben gidemedim abisi savcılıktan özel izinle görüştü. çok kötüymüş ağlıyomuş. bir de olayı anlatmıştım ya kızı kaçırmış biri bu da ordaymış bilmeyerek falandan ceza yediği için bunu tecavüzcülerin cinsel istismarcıların koğuşuna atmışlar. gardiyanlar akşama kadar çalıştırıyormuş eşimi sevmiyorlarmış bu koğuşu ççünkü... diyomuş ben bişey yapmadım eşim var hamile inanmıyolarmış... allahım... yatak yokmuş ... yerde yatıyomuş... 6 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyomuş. yemekler çok kötüğymüş. 50 lira vermiştim içerde lazım olur diye gardiyanlar almış verin kantinden bişey alıcam diyomıuş vermiyolarmış... görüşü sordum tellle oraya taaa ayın 1 inde saat 1 deymiş ilk görüş... allahım napcam ben... bişey yapmazlar dövmezler öldürmezler di mi orda... ya nolur bişey deyin.............ya bilen biri hesaplatsın polis falan savcı hakim olan varsa cezası 2 yıl bir ay olay 2004 eylülde olmuş. 129 gün tutuklu olarak o dönem yatmış. bize 6 ay yatarı var dediler ama bişmiyoruz... orda diyolarmış mahkumlar oğlum sen 1 sene yatarsın ya nolur yardım edin....
allah yardımcın olsun canım.inş adalet yerini bulur
Son düzenleme: