• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gamzelihatun seni aradım ama açmadın görmedin sanırım numaram çıkmıştır oraya sonu 02 ....

bugün nerde yattığını öğrendim çok kötüyüm... bursa e tipi kapalı cezaevine koymuşlar. ben gidemedim abisi savcılıktan özel izinle görüştü. çok kötüymüş ağlıyomuş. bir de olayı anlatmıştım ya kızı kaçırmış biri bu da ordaymış bilmeyerek falandan ceza yediği için bunu tecavüzcülerin cinsel istismarcıların koğuşuna atmışlar. gardiyanlar akşama kadar çalıştırıyormuş eşimi sevmiyorlarmış bu koğuşu ççünkü... diyomuş ben bişey yapmadım eşim var hamile inanmıyolarmış... allahım... yatak yokmuş ... yerde yatıyomuş... 6 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyomuş. yemekler çok kötüğymüş. 50 lira vermiştim içerde lazım olur diye gardiyanlar almış verin kantinden bişey alıcam diyomıuş vermiyolarmış... görüşü sordum tellle oraya taaa ayın 1 inde saat 1 deymiş ilk görüş... allahım napcam ben... bişey yapmazlar dövmezler öldürmezler di mi orda... ya nolur bişey deyin.............ya bilen biri hesaplatsın polis falan savcı hakim olan varsa cezası 2 yıl bir ay olay 2004 eylülde olmuş. 129 gün tutuklu olarak o dönem yatmış. bize 6 ay yatarı var dediler ama bişmiyoruz... orda diyolarmış mahkumlar oğlum sen 1 sene yatarsın ya nolur yardım edin....

allah yardımcın olsun canım.inş adalet yerini bulur

Son düzenleme:
biz dün kızım ve babamızla oluşumu görmeye gittik ALLAha şükür iyi 22,5 günlük 550gr 27cm boyu varmış :nazar: sizce nasıl

öncelikle herkese slm... vın kullanıorum bitmişti aldım da geldim :)
sevtap öğretmenim okudum arkadasaların alıntısından olanları geçmişi okuyacak fırsatım yok daha detay bilemem ama dediğin gibi bişey varsa bimer e hemen mail at içişleri bakanlıgına telefon et hiç olmazsa tepeden sıkıstırırlar biz her yere mail atmıstık şimdi müfettişler geldi inceleme yapılıo gerçekten ilgileniliyor basbakanlıktan peşini bırakmayın ilgili neresi varsa dilekçe mail hemen basvur abiniz basvursun özellikle de...o konustugu görüştüğü için telefon kayıtlarını falan bulur delil olarak sunarsınız vakit kaybetmeyin...en azından daha saglıklı bir ortamda bulunması saglanır.

kızlar selam 14 saatlik bir yoculuktan sonra adanadayımm :1: ayağım bacağım tutulmuş. sabah geldika anca toparlanabildim daha:49:

ayy aksamdan berı aklıma soktular sınır ettıler benıı cok gezıyormusumm hıc hamıle gıbı davranmıyormusumm bak donmüş iştee bılmemneee offf.
yurumeden gezmeden bısı olmaz heralde yaaa zaten on on bes gun sonra kıs ıyıce baslar cıkamıcaz son son gezelım demıı amaaa yaa[/QUOTE]

canım hiç kafana takma hareketli olmak, yürüyüş yapmak hamileler için zararlı değil faydalıdır. normal doğumu çok daha kolay yaparsın kasların ve kemiklerin doğuma hazırlanır. ağrın kanaman olmadıkça hareketli olmanın yürümenin hiçbir zararı yook. herkes çok bilmesin her şeyi:41:

Son düzenleme:
kızlar benim kemiklerim ağrıyo çok kırap giriyo belim kalca kemiğim ağrıyor vitamin eksikliğinden ben eleviti bırakmak zorunda kaldım çok feci kabızlık yaptı neler önerebilirsiniz

kızlar bayramızınız mübarek olsun şimdiden uzun bir süre giremem bol bol dinlenip bebişlerinize ii bakın tabi kendinizede hepinizi öpüyorum sağlıcakla görüşürüz :34: :1: :1:

kızlar selam 14 saatlik bir yoculuktan sonra adanadayımm :1: ayağım bacağım tutulmuş. sabah geldika anca toparlanabildim daha:49:

ayy aksamdan berı aklıma soktular sınır ettıler benıı cok gezıyormusumm hıc hamıle gıbı davranmıyormusumm bak donmüş iştee bılmemneee offf.
yurumeden gezmeden bısı olmaz heralde yaaa zaten on on bes gun sonra kıs ıyıce baslar cıkamıcaz son son gezelım demıı amaaa yaa

canım hiç kafana takma hareketli olmak, yürüyüş yapmak hamileler için zararlı değil faydalıdır. normal doğumu çok daha kolay yaparsın kasların ve kemiklerin doğuma hazırlanır. ağrın kanaman olmadıkça hareketli olmanın yürümenin hiçbir zararı yook. herkes çok bilmesin her şeyi:41:[/QUOTE]

cnm sende cokyol gıtmıssın dınlen bıraz bak rahatına

heee wallaaa doğru soyluyorsunn herkez hersey ıcok bılmesınnn hıhhhh:)

kızlar benim kemiklerim ağrıyo çok kırap giriyo belim kalca kemiğim ağrıyor vitamin eksikliğinden ben eleviti bırakmak zorunda kaldım çok feci kabızlık yaptı neler önerebilirsiniz

magnezyum alıyo musun canım? hem kramplarını giderir hem de elevitin yaptığı kabızlığı önlüyo onu da bırakmak zorunda kalmazsın...

çok saol ne gibi ilaçmı

ben kullanmıyorum canım henüz ne kramplarım başladı ne de elevit kabızlık yaptı bana ama sitede kullanan çok arkadaş var....magvital kullanabilirsin mesela suda eritilen ilaçlardan tadı da fena değilmiş....istersen doktoruna danış ama magnezyum vereceği %99.9 :1:

canım hiç kafana takma hareketli olmak, yürüyüş yapmak hamileler için zararlı değil faydalıdır. normal doğumu çok daha kolay yaparsın kasların ve kemiklerin doğuma hazırlanır. ağrın kanaman olmadıkça hareketli olmanın yürümenin hiçbir zararı yook. herkes çok bilmesin her şeyi:41:

heee wallaaa doğru soyluyorsunn herkez hersey ıcok bılmesınnn hıhhhh:)[/QUOTE]

çok sağol canım 10 buçukta geldik, öğlen kestirdim biraz, sonra çarşıya gittik 1 saatcik. şimdi yine uzanıyorum...sağolsun görümcem bebk gibi bakıyo bana da kızıma da:32:

gamzelihatun seni aradım ama açmadın görmedin sanırım numaram çıkmıştır oraya sonu 02 ....

bugün nerde yattığını öğrendim çok kötüyüm... bursa e tipi kapalı cezaevine koymuşlar. ben gidemedim abisi savcılıktan özel izinle görüştü. çok kötüymüş ağlıyomuş. bir de olayı anlatmıştım ya kızı kaçırmış biri bu da ordaymış bilmeyerek falandan ceza yediği için bunu tecavüzcülerin cinsel istismarcıların koğuşuna atmışlar. gardiyanlar akşama kadar çalıştırıyormuş eşimi sevmiyorlarmış bu koğuşu ççünkü... diyomuş ben bişey yapmadım eşim var hamile inanmıyolarmış... allahım... yatak yokmuş ... yerde yatıyomuş... 6 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyomuş. yemekler çok kötüğymüş. 50 lira vermiştim içerde lazım olur diye gardiyanlar almış verin kantinden bişey alıcam diyomıuş vermiyolarmış... görüşü sordum tellle oraya taaa ayın 1 inde saat 1 deymiş ilk görüş... allahım napcam ben... bişey yapmazlar dövmezler öldürmezler di mi orda... ya nolur bişey deyin.............ya bilen biri hesaplatsın polis falan savcı hakim olan varsa cezası 2 yıl bir ay olay 2004 eylülde olmuş. 129 gün tutuklu olarak o dönem yatmış. bize 6 ay yatarı var dediler ama bişmiyoruz... orda diyolarmış mahkumlar oğlum sen 1 sene yatarsın ya nolur yardım edin....

canım ALLAH kurtarsın çok üzüldüm inan yorumunu okurken bile çok fena oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum ALLAHIM sana ve ailene sabır versin inşallah tez zaman da mutlu haberini duyarız hamilenin duası kabul olurmuş dualarım senin le canım

heee wallaaa doğru soyluyorsunn herkez hersey ıcok bılmesınnn hıhhhh:)

çok sağol canım 10 buçukta geldik, öğlen kestirdim biraz, sonra çarşıya gittik 1 saatcik. şimdi yine uzanıyorum...sağolsun görümcem bebk gibi bakıyo bana da kızıma da:32:[/QUOTE]
yanlış hatırlamıyorsam adanaya geldin dimi..hoşgeldin..bilmem biliyomusun ben de adanadayım...

ben kullanmıyorum canım henüz ne kramplarım başladı ne de elevit kabızlık yaptı bana ama sitede kullanan çok arkadaş var....magvital kullanabilirsin mesela suda eritilen ilaçlardan tadı da fena değilmiş....istersen doktoruna danış ama magnezyum vereceği %99.9 :1:

elevit bana da kabızlık yapmadı benim daha öncelerden biraz kabızlık sorunum vardı daha doğrusu hamilelikten önce çatlak oluşmuştu. ama kan hapına başlarken doktora hatırlattım. ona göre ilaç veriyolar mutlaka hatırlatın ilaç yazacağı zaman.

çok sağol canım 10 buçukta geldik, öğlen kestirdim biraz, sonra çarşıya gittik 1 saatcik. şimdi yine uzanıyorum...sağolsun görümcem bebk gibi bakıyo bana da kızıma da:32:
yanlış hatırlamıyorsam adanaya geldin dimi..hoşgeldin..bilmem biliyomusun ben de adanadayım...[/QUOTE]

evet canım adanadayım,sabah eşimin abisinin orda kahvaltı ettik. şimdi kadirlideyiz ama..

Back
X