• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm, hanımlar nasılsınız sonunda kalabalık buldum topıgı :) herkes ıyıdır ıns. bende sukur ıyıyım sadece acaıpppp sınırlı ve streslıyım hormonlarım costu sanırsammm cokkk gergınımmm:47::47: bıde sızde de oluyor mu gogus uclarım bıkac gundur cokkk sızlıyooo cnm yanıyo resmen :/

Yaa benim ayak bileklerim balooon gibi oldu bugün bacaklarımdan daha şişko:14: insin diye neler neler denedim inmedi gitti neden dersiniz aceep?:44::44:

ayaklarını yukseğe kaldırdınmı:26::26::26:birde bak yukarda ne yazmışım bu akşam yemeğinden sonra şekerimi ölçtüm 140 nasıl sence:26:

yok canım öyle değil...bubchende de parfüm yok ama bitkisel olduğundan çiçek gibi kokuyo sebamed bana hep ilacı hatırlatır sanki pişik önleyici değil de pişik olunca kullanmak gerekiyo gibi gelir...saçma tabii ki bu...ama sadece bebekler üzerine uzmanlaşan bi firma daha mantıklı geldi o yüzden bubchen alcam

Bebekler için tavsiye edilen iki marka var zaten biri sebamed diğeri bubchen..bende bübchenin çantalı setini alıcam 55 lira dediler..bebişlere iyisini almak lasıım:34:

Johnson baby yağını aldım karnıma sürmek için sonradan bebişede onu kullanıcam:9::9:

ben de komilininkini kullanıyodum başta ama şimdi lierac a terfi ettim :1:

Yaa benim ayak bileklerim balooon gibi oldu bugün bacaklarımdan daha şişko:14: insin diye neler neler denedim inmedi gitti neden dersiniz aceep?:44::44:

yukarı kaldır bacaklarını yastığa dayayıp diycem ama heralde yapmışsındır.....çok mu tuzlu yiyosun ki? hamilelikte baya ödem yapıyo çünkü tuz

ayaklarını yukseğe kaldırdınmı:26::26::26:birde bak yukarda ne yazmışım bu akşam yemeğinden sonra şekerimi ölçtüm 140 nasıl sence:26:

akşam yemeğinden 1 saat sonra şekerin en fazla 145 gelmeli gaayet iyi seninki benimkide 154 geldi accık yüksek..ayaklarımı yükseğe kaldırdım duşa girdim ovdum uzattım inmedi gitti..:15:

slm, hanımlar nasılsınız sonunda kalabalık buldum topıgı :) herkes ıyıdır ıns. bende sukur ıyıyım sadece acaıpppp sınırlı ve streslıyım hormonlarım costu sanırsammm cokkk gergınımmm:47::47: bıde sızde de oluyor mu gogus uclarım bıkac gundur cokkk sızlıyooo cnm yanıyo resmen :/
hoşgeldinn:3::3::3:
akşam yemeğinden 1 saat sonra şekerin en fazla 145 gelmeli gaayet iyi seninki benimkide 154 geldi accık yüksek..ayaklarımı yükseğe kaldırdım duşa girdim ovdum uzattım inmedi gitti..:15:

1 saat sonra ölçtüm saten:9::9:sevindim ozaman:9::9:belki gece yatınca sabaha kadar inerler:5:

ben de komilininkini kullanıyodum başta ama şimdi lierac a terfi ettim :1:

yukarı kaldır bacaklarını yastığa dayayıp diycem ama heralde yapmışsındır.....çok mu tuzlu yiyosun ki? hamilelikte baya ödem yapıyo çünkü tuz

yaa hiç tuz kullanmam hatta bazen yemeğe bile atmayı unuturum ona rağmen şiştim:15::15: ayakkabımın sıktığını farkettim bugün fiona gibi olcam galiba doğurana kadar:9::9:

çok zoruma gidiyor benimde ama elden bişey gelmiyor işte:5:

öyle valla...bizim gidememe nedenimiz eşimin bayramlarda izin alma sıkıntısı...kıbrıs yurtdışı sayıldığından kıbrıs dışına çıktığımız anda yıllık izinden düşüyolar...çok saçma bi sistem...türkiyeye dönsek de artık bayram tatillerinde ailemin yanında olsam böyle hiç bişey anlamıyorum ağlayasım geliyo :14:

benim de hormonlarım coştu ama üzüntü yönüne doğru canım bayramda ailemin yanında olamama hüznü sardı :14: ayrıca bende yok o dediğinden sadece başta olduydu geçti sonra

Bebekler için tavsiye edilen iki marka var zaten biri sebamed diğeri bubchen..bende bübchenin çantalı setini alıcam 55 lira dediler..bebişlere iyisini almak lasıım:34:

evet canım ikisi de alman markası zaten kullanan da tanıdığım var ikisinden de memnunlar...ben sadece bubcheni sırf bebek ürünü ürettiği ve yeni doğan grubu olduğu için seçtim bi de tabii kokusu :9: yalnız setine dikkat et içinde neler var senin dediğin heralde ucuz olanı onda sabun sünger falan var ondan fiyatı uygun bi de başka bi set var onda sabunla sünger yerine nemlendirici sütle banyo köpüğü var gittigidiyorda 78 tl...ben de ondan alcam :32:

slm kızçeler sizi özledim neler yaptınız bakalım
ben 2 gündür giremedim henüz geçmiş okuyamadım baya ilerlemiş
ama kararlıyım okuyacam :) dün gece kız kardeşimi annemlere bıraktık
1 aydır bendeydi ama eve gelince ev o kadar boş geldi ki oturup ağladım
çok alışmışım :( hemen msj attım bayramdan sonra geri gel die,
zaten bir iki mahalle ilerdeler :) bugün de okulda en yakın arkadaşım
gitti zaten dün geceden ağlaktım sarıldık vedalaştık karşılıklı
ağladık durduk :( çok tuhaf duygular içindeyim bide üstüne eşimle çanakkale 1915
filmine gittik sormayın gerisini :(

yaa hiç tuz kullanmam hatta bazen yemeğe bile atmayı unuturum ona rağmen şiştim:15::15: ayakkabımın sıktığını farkettim bugün fiona gibi olcam galiba doğurana kadar:9::9:

allah iyiliğini versin kı fiona diyo yaaa :9: ben de senin gibiyim yemek tuzsuz olsa farketmem ama benim de şişiyo özellikle ellerim ve ayaklarım ama benim şişme nedeni farklı...ellerim ve ayaklarım çok terler benim bütün sülalemizde var bu olay nerdeyse o yüzden hamile kalmadan önce de şişiyodu ellerim terleyince ama bu kadar olmuyodu...şimdi parmaklarımı kıvıramıyorum bazen şişlikten :50:

öyle valla...bizim gidememe nedenimiz eşimin bayramlarda izin alma sıkıntısı...kıbrıs yurtdışı sayıldığından kıbrıs dışına çıktığımız anda yıllık izinden düşüyolar...çok saçma bi sistem...türkiyeye dönsek de artık bayram tatillerinde ailemin yanında olsam böyle hiç bişey anlamıyorum ağlayasım geliyo :14:

benim de hormonlarım coştu ama üzüntü yönüne doğru canım bayramda ailemin yanında olamama hüznü sardı :14: ayrıca bende yok o dediğinden sadece başta olduydu geçti sonra

evet canım ikisi de alman markası zaten kullanan da tanıdığım var ikisinden de memnunlar...ben sadece bubcheni sırf bebek ürünü ürettiği ve yeni doğan grubu olduğu için seçtim bi de tabii kokusu :9: yalnız setine dikkat et içinde neler var senin dediğin heralde ucuz olanı onda sabun sünger falan var ondan fiyatı uygun bi de başka bi set var onda sabunla sünger yerine nemlendirici sütle banyo köpüğü var gittigidiyorda 78 tl...ben de ondan alcam :32:

:30::30: aaaa bilmioduuummmm..dediğin gibi sünger vardı sanırsam içinde ayy iyiki almamışım bende bakiim bari gitti gidiyordan:15:

slm kızçeler sizi özledim neler yaptınız bakalım
ben 2 gündür giremedim henüz geçmiş okuyamadım baya ilerlemiş
ama kararlıyım okuyacam :) dün gece kız kardeşimi annemlere bıraktık
1 aydır bendeydi ama eve gelince ev o kadar boş geldi ki oturup ağladım
çok alışmışım :( hemen msj attım bayramdan sonra geri gel die,
zaten bir iki mahalle ilerdeler :) bugün de okulda en yakın arkadaşım
gitti zaten dün geceden ağlaktım sarıldık vedalaştık karşılıklı
ağladık durduk :( çok tuhaf duygular içindeyim bide üstüne eşimle çanakkale 1915
filmine gittik sormayın gerisini :(

hoşgeldiinnnnnnn kız sen değil miydin kız kardeşim bende geceleri rahat olamıyoruz diyen :9: yeni gelin gibisin valla hem ağlarım hem giderim olayı yani hem kalsın hem rahat olalım :9:

inş. gelirsiniz bundan sonra ailenle geçirirsiz bayramlarınızı:16:

Alman markası her zaman iyidir biz genelde onu tercih ederiz:9:
Umarım iner canım..senin şekerde inşallah hep bu sevide devame eder..açlık şekerinde en fazla 95 olmalı..kaç geliyo haa bide hangi cihazı kulanıosun?
inş. canım ilk kez bu akşam ölçtüm meraktan cihaz yeni ya:9:sabah başlamak istedim cihaz çalışmadı eşim gitti değiştirdi:27:cihazı ssk nın karşıladığından aldım fark ödemedim markası LİFECHEK

allah iyiliğini versin kı fiona diyo yaaa :9: ben de senin gibiyim yemek tuzsuz olsa farketmem ama benim de şişiyo özellikle ellerim ve ayaklarım ama benim şişme nedeni farklı...ellerim ve ayaklarım çok terler benim bütün sülalemizde var bu olay nerdeyse o yüzden hamile kalmadan önce de şişiyodu ellerim terleyince ama bu kadar olmuyodu...şimdi parmaklarımı kıvıramıyorum bazen şişlikten :50:

:9::9: fionayıda çok severim ama cidden onun gibi olucam karnımın heer bi yanı dolu dolu oldu ayaklar bi garip burnum şişio ara ara yaaw çirkinliomuyum nee:30: bende öleyim tuzsuzu farketmem bu ara benimde ellerim şişio kemiklerim gömülüo nerdeyse:44: ya bu el ayak terlemesi çok zor bişii yaa..ama bildiğim kadarıyla tedavi edilebilio artık :44:

inş. canım ilk kez bu akşam ölçtüm meraktan cihaz yeni ya:9:sabah başlamak istedim cihaz çalışmadı eşim gitti değiştirdi:27:cihazı ssk nın karşıladığından aldım fark ödemedim markası LİFECHEK

aynen canım bizde de bi alman malı eğilimi var adamların çoğu şeyi güzel yaa...bebek arabası da mesela pierre cardin 2020 ile kanzın benim beğendiğim modeli aynı...fiyatları da aynı sırf alman markası diye kanz alcam :9: emziğini biberonunu da nuk alcam...chicco alacak olan arkadaşlara duyurum var bu arada: biberon emzik chicco alacaksanız mutlaka üzerine bakın bi italyan bi de çin üretimi olanlar var ve kaliteleri çok değişiyo haberiniz olaaaa sonradan ben duymadım görmedim yok efendim bilmiyodum gibi bahaneler istemem ona göre :47: :9:

hoşgeldiinnnnnnn kız sen değil miydin kız kardeşim bende geceleri rahat olamıyoruz diyen :9: yeni gelin gibisin valla hem ağlarım hem giderim olayı yani hem kalsın hem rahat olalım :9:

evet cnm aynen bendim o ama sonra ben şakayla karışık cinsel hayatımız
var bizim git artık dedim artık bunun üzerine şaka yapmaya başlamıştık
bana kapınızı kapatın, lütfen kendi eviniz gibi rahat olun demeye başladı
biz de alışınca daha rahat yaptık işlerimizi :9: dün gece gittikten sonra geldim odası bomboş
toparlanmış kimse yok kocamla baş başa kaldık ama çok üzüldüm oturdum
ağladım bak şimdi sana anlatırken de gözlerim doldu yine :14::14:

ben ilk başta ımdc diye bi marka kullanıodum raporda çıkartmıştım.3 kutu strip verdiler cihaz dahil 60 lira verdim.stripler bitti almaya gittim devlet veriyo 1 kutu dedim ee kalanı noolcak parayla alıcaksın dediler 35 lira sonra raporlyum diye 6 ay için 3 kutu veriyo devlet yine kalan kısmını parayla alıcaksın.sonra araştırdım başka bi cihaz buldum ebsensor diye devlet bütün striplerini karşılıo beş kuruşta almıo sadece cihaza 30 lira verdim 8 kutuda strip aldım..aklında olsun ciddi kazıklıolar..

Back
X