2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bak sen yanında falan götürmüşsün. acaba daha mı çok üzülür yoksa sevinir mi böyle şeylere kestiremiyorum ben. senin adına seviniyodur elbette ama içini bilemiyo insan yaşamayınca.Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin, isteyenlere de tez zamanda bebiş versin inşallah
ben 2. ayda goturdum 1 kere daha sonra ıstemedım kararsız kaldım bu ay kendı soyledı ne zaman kontorlun bende gelcem dıye
aslında senın arkadaslarını -n durumu daha zor benım gorumcem kendı tercıhlerı yuzunden bebegı olmadı cok gec evlendı evlendıgınde de yasına bakmadan bebek yapmayı erteledı sonra troıd hastalıgı cıktı ve amelıyatla alındı 2 kere hamıle kaldı ama 7. haftada dustu

ben 2. ayda goturdum 1 kere daha sonra ıstemedım kararsız kaldım bu ay kendı soyledı ne zaman kontorlun bende gelcem dıye
aslında senın arkadaslarını -n durumu daha zor benım gorumcem kendı tercıhlerı yuzunden bebegı olmadı cok gec evlendı evlendıgınde de yasına bakmadan bebek yapmayı erteledı sonra troıd hastalıgı cıktı ve amelıyatla alındı 2 kere hamıle kaldı ama 7. haftada dustu

bizim arkadaşlarda genelde 30 yaşını geçkiler ama hala düşünüyolar yani. yaş geçtikçe zorlaşıyo aslında bunun da bilincinde olmak lazım bence. ama öğretmenler çok zor karar veriyolar bence. çok var etrafımda böyle yetiştirmek zor iş bildikleri için mi yoksa çocuktan bıkıyo muyuz ne:1:

bizim arkadaşlarda genelde 30 yaşını geçkiler ama hala düşünüyolar yani. yaş geçtikçe zorlaşıyo aslında bunun da bilincinde olmak lazım bence. ama öğretmenler çok zor karar veriyolar bence. çok var etrafımda böyle yetiştirmek zor iş bildikleri için mi yoksa çocuktan bıkıyo muyuz ne:1:
karıyer ısın ıcıne gırdımı cocuk gerı plana kalıyor malesef ama unutulan bısey var kı bıolojık gercekler:(
gorumcem 40 yasında evlendı 2 sene bebek yapmak ıstemedı

yazık yaaa hamile kalamamaktan daha kötü bişey varsa o da düşük yapmak heralde allah sabır versin yaa..yani sahip olamamak ayrı sahip olmak kaybetmek çok daha farklı....

karıyer ısın ıcıne gırdımı cocuk gerı plana kalıyor malesef ama unutulan bısey var kı bıolojık gercekler:(
gorumcem 40 yasında evlendı 2 sene bebek yapmak ıstemedı

kızlarrr çok mutluyum eşimin arkadaşları birleşmiş park yatak almışlar getirecekler kuzum benim çok güzel arkadaşlar biriktirmiş... benim yeni düşük yapan altın kalpli bir arkadaşım var o da bir sürü kıyafet patik falan almış getirdi bugün benim olmadı olana alayım bari dedi çok kötü oldum :(((( şafak 169 yarın.... allahım günler geçmiyor... inşallah psikolojisi bozulmaz kocamın... bozulmaz di mi, ya diğer aynı suçtan cezaevine giren arkadaşlarını anlattı da ablası, orda yatıyorlarmış... izne gelmişler bayramda iğne ipliğe dönmüşlerdi, deli gibi olmuşlardı dedi... ben yok mustafa öyle değildi, arkasında bekleyeni var öyle olmaz dedim :((( olmaz di mi :((((( bizim içinnn :((((

ooo görümcenin cidden yaşı varmış yaa...
evet canım ama malesef kendın hala genc zannedıyor 67 dogumlu menapoza gırdı ama kabullenemıyor dr en son tup denemesınde yumurtasının kalmadıgını tek caresının yumurta naklı oldugunu soyledı kıbrısa gelecektı bu yaz kocası kabul etmedı sonucta baskasının genlerı olacak bebekte

kızlarrr çok mutluyum eşimin arkadaşları birleşmiş park yatak almışlar getirecekler kuzum benim çok güzel arkadaşlar biriktirmiş... benim yeni düşük yapan altın kalpli bir arkadaşım var o da bir sürü kıyafet patik falan almış getirdi bugün benim olmadı olana alayım bari dedi çok kötü oldum :(((( şafak 169 yarın.... allahım günler geçmiyor... inşallah psikolojisi bozulmaz kocamın... bozulmaz di mi, ya diğer aynı suçtan cezaevine giren arkadaşlarını anlattı da ablası, orda yatıyorlarmış... izne gelmişler bayramda iğne ipliğe dönmüşlerdi, deli gibi olmuşlardı dedi... ben yok mustafa öyle değildi, arkasında bekleyeni var öyle olmaz dedim :((( olmaz di mi :((((( bizim içinnn :((((
arkasında senın gıbı seven bı karısı oldugu surece hıcbısey olmaz
ne kadar ıyı kalpl arkadaslarınız var ne guzel

niye olsun canım benim...sen dedin ya orda arkadaşları çok sevmişler onu diye teselli edecek birileri varmış yanında...e sen varsın onu bekleyen bi de bebeğini görme heyecanıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamaz bile..zaten çok uzun bi zaman da değil...içini ferah tut sen...güle güle kullansın bebişin de eşyalarını bu arada...

evet canım ama malesef kendın hala genc zannedıyor 67 dogumlu menapoza gırdı ama kabullenemıyor dr en son tup denemesınde yumurtasının kalmadıgını tek caresının yumurta naklı oldugunu soyledı kıbrısa gelecektı bu yaz kocası kabul etmedı sonucta baskasının genlerı olacak bebekte

ayyy kıyamam yaa....buradaki işler sakat biraz yaa bence evlat edinmek daha mantıklı öyle bi durumda madem o kadar çok istiyolar...

ayyy kıyamam yaa....buradaki işler sakat biraz yaa bence evlat edinmek daha mantıklı öyle bi durumda madem o kadar çok istiyolar...
ya aslına bakarsan oyle bır fıkırlerı var ama bana cok mantıklı gelmıyor karı koca calısıyorlar cunku, cocugu bakıcıya verıp geceden geceye gormek de sacma degılmı :(

o mantıkla bakarsan çalışan annelerin hiçbirinin çocuk yapmaması lazım :17:
ya cocugu yuvadan alıp bakıcıya vermek mantıklı gelmıyor bana ,bırde benım gorumcem 6 yıldır evlı daha 1 kere evınde yemek yapmamıstır evle falanda alakası yok hafta ıcı hafta sonu kayınvalıdemde gecırır akşamları bence cocouk sorumluluk ıster malesef oda onda yok

adına çok sevindim canım bebiş bereketiyle geliyor bak :9: sen içini ferah tut herşey yoluna girer inşallah ve bugünleri tecrübe olarak arkanda bırakırsın

hepinizii şiddetle kınıyorumm o kadr kızımın odasını cektımm bınbır zahmetee gırdımmm burda duruyonuzzz gırınn bı bakın beaaaa nassıı olmuss aaane kdrr ayıpppp

Back
X