- Konu Sahibi papatya3459
- #42.581
canım yaa ınan hıc dıkkat etmedım ne zaman temas kurduguna neden sordun ? ama bayadır goz teması kuruyor ruzgar benımle , hatta oda ıcınde benı takıp edıp tanıyor falan , yada sesıme donebılıyor , goz teması bazı rahatsızlıklarda onemlı bılıyorum , otızmın tanısında da onemlı ama oda 2 yasından once anlasışmıyor , baska nelerde onemlı kı?slm şubat anneleri bebişleri umarım herkes iyidir geçmiş yapmaya zamanım yok uzun süredirde fırsat bulup giremedim
bebişimle birlikte kötü zamanlar geçirdik hatırlamak istemiyorum o yüzden bahsetmeyeceğim şimdi iyiyiz çok şükür
bugün 52 günlük olduk sütümüz azmı yetiyomu anlayamadım henüz çünkü göğüslerim yumuşak ama bebeğim içerken lıkır lıkır seler geliyo bide sıkınca fışkırıyo ama göğüslerim hiç sertleşmedi
ama sütü az olan anneler benim bir tavsiyem olacak bende çok işe yaradı
şu dr oetkerin kuru mayaları paketle ben onları evde yapılmış konsantre erik suyuyla karıştırıp içtim (mayayı suyla eritip konsantre erik suyuna karıştırdım)3-4 saat sonra dolsun göğüsler gerçekten çok işe yaradı tadı kötü oluyo ama bebişler için katlanılmayacak kadar değil:)) başka şekildede tüketebilirsiniz maya çok işe yarıyor
gaz sorunu ayrı bir dert çok çektik şimdi biraz rahatız sab simplex kullanıyoruz bide sabah akşam zeytin yağı 1 çay kaşığı kadar bunlar bizi rahtlattı bide yediklerime dikkat ediyorum
annem doğum yaptığım günden beri söylemişti zeytinyağı ver biz hep kullandık die ama inatla dinlemedim gaz sancımız doruğa ulaşınca gece 2 lerde dr da alınca soluğu ve dr tavsiye edince kullandık ve faydasını gördük
öncesinde zinco denedik ama tadını sevmedi verir vermez kusuyordu fayda göremedik nurse harweys kullandık oda bi işe yaramadı
ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİ
gelelim benim sorunuma günü bana yakın yada daha büyük olanlar cvp larsa çok mutlu olacağım bebeğinizle ilk ne zaman göz teması kurabildiniz ne zaman emerken gözlerinizin içine bakmaya başladı yada bakışlarını sizin yüzünüze dikti emerken kaç günlüktü lütfen cvp yazın çok önemli benim için sizinde aklınızda bulunsun dikkat edin