2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar verem aşısında sıkıntı olduğunu duymuştum bu gün bende hastaneyi aradım randövu için ama elimizde aşı yok devlet göndermedi henüz dediler. Bende dedim e peki ne olacak bunun bir olma süresi yokmu neticede aşı takvimi diye birşey var ya sonra da artık geçti yapılsada işe yaramaz derlerse diye cevap veremedi hasta ilişkilerindekiler o zaman biz sizi doktorunuzla görüştürelim dediler. şimdi tel bekliyoruum doktordan..

Siz ne yaptınız olabildiniz mi verem aşısını....

bugün 1. ay aşımızı olmak için sağlık ocağına gittik. bebeğimin bıngıldağının genişlemiş olduğunu doktoruma göstermem gerektiğini söyledi. beynimden vurulmuşa döndüm. zaten çocuk doktorunada gidecektik. idrar yolu enfeksiyonu tedavimiz bitti. enfeksiyon temizlendi ama böbreğinde taş ve büyüme varmış bu da böbrek reflusune neden olabiliyormuş. 3. ayında böbreğinden film çektirilecek birşey var mı diye. şimdilik koruması için ilaç verdi. bıngıldağı söyledim. büyüyebilir dedi önemli olan kafatası büyümesi. o da 3.5 cm fazla büyümüş takip etmemiz gerekiyor dedi. bıngıldağı açılmışsa ne olur dedim beyni su topluyor olabilirmiş. kızlar yavrumdahep birşeyler çıkıyor sonumuz hayırlı olur inşallah çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor

kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar

Çok geçmiş olsun canım. İçini rahat tut. Allah yardımcısı olur kuzularımıza...

Merhaba kızlar,
Yazamadım uzun zamandır. Benim de bir oğluşum oldu. Bugün bir ayımızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı. Allah' şükür iyi geçti. Doğduğunda testisimizin( toplardan ) biri inmemişti. Doktorumuz bir ay bekleyelim eğer inmezse ameliyat edelim hem de sünnet edelim demişti. Bugün götürdük şükür inmiş. artık yerindeymiş oğlumun testisleri. Benim gibi olan var mı acaba içinizde? bu arada ameliyat olacak bütün bebişlerimize şimdiden çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun...

bugün 1. ay aşımızı olmak için sağlık ocağına gittik. bebeğimin bıngıldağının genişlemiş olduğunu doktoruma göstermem gerektiğini söyledi. beynimden vurulmuşa döndüm. zaten çocuk doktorunada gidecektik. idrar yolu enfeksiyonu tedavimiz bitti. enfeksiyon temizlendi ama böbreğinde taş ve büyüme varmış bu da böbrek reflusune neden olabiliyormuş. 3. ayında böbreğinden film çektirilecek birşey var mı diye. şimdilik koruması için ilaç verdi. bıngıldağı söyledim. büyüyebilir dedi önemli olan kafatası büyümesi. o da 3.5 cm fazla büyümüş takip etmemiz gerekiyor dedi. bıngıldağı açılmışsa ne olur dedim beyni su topluyor olabilirmiş. kızlar yavrumdahep birşeyler çıkıyor sonumuz hayırlı olur inşallah çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor

cnm ALLAH yardımcın olsun umarım tez zamanda şifa bulur kuzun...

kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar

Canım bu arada benim arkadaşım bebeğini 20 günlükken fıtık ameliyatı yaptırdı bir sorun olmadı çok şükür. Şimdi 1 yaşında oğlu. Üzülme hiç. kolay bir operasyonmuş. Hayırlısıyla geçer inşallah.

bir yandan süt sağıyorum bi yandan sana yazıyorum. ama maaşallah oğluna 41 kere. ne kaddaaar tatlı:nazar::nazar::nazar:.. ve sende ne kadar güzel bir inanç örneğisin. 2 nizi de öpüyorrum.

bence 40 ı çıkmadan misafir gelmeyi yasaklamalı. yine misafirim var ve durup dururp terliyorum terimi atamadım iyice 32 gün oldu. bu arada kanama durumlarınız nasıl kızlar. ben,im ark. 2 haftada kesildi bende hala devam ediyor.

Merhaba canım. Benim de hala var kanamam. Sürekli adetimin son gününü yaşıyorum. Hemşiremiz 56 güne kadar sürebiliyo dedi. daha 25 günümüz var anlaşılan :( :(

Kızlar verem aşısında sıkıntı olduğunu duymuştum bu gün bende hastaneyi aradım randövu için ama elimizde aşı yok devlet göndermedi henüz dediler. Bende dedim e peki ne olacak bunun bir olma süresi yokmu neticede aşı takvimi diye birşey var ya sonra da artık geçti yapılsada işe yaramaz derlerse diye cevap veremedi hasta ilişkilerindekiler o zaman biz sizi doktorunuzla görüştürelim dediler. şimdi tel bekliyoruum doktordan..

merhaba verem aşısını saglık ocaklarına vermiyormuş artık devlet verem savaş dispanserlerinde yaptırılacakmış bize öyle dedi saglık ocagındaki ebe...

inşallah en kısa sürede toparlarsınız. geçmiş olsun.

Merhaba yeni annişler,bayadır giremiyorum ama takipteyim topiğimizi hala.ameliyat olacak minnoşlara acil şifalar diliyorum
Biz de idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyoruz.kızım 1 gün hastanede yattı serum bağladılar,şu an da her gün antibiyotik iğne oluyor.onları böyle görmek gerçekten çok üzücü ,Allah bütün bebişlere saglık versin.
Meltem sen yanlış hatırlamıyorsam Sling almıştın ,kullanıyor musun,kullanışlı mı,eşim almak istiyor,sana bir sorayım dedim.bizim eski topic kızları da pek giremiyor sanırım.herkese selamlar,minnoşları da öpüyorum
evet canım ben cok memnunum slıngten ozellıkle markete goderken hayat kurtarıyor benım ıcın poset tasırken ellerım boste oluyor ben ezıoslıng kullanıyorum bu arada

evet canım gecenlerde de yazdım bunu ben , saglık ocaklarında sıkıntılı ama ben verem savas dıspanserlerını aradım haftada 1 gun vuruyorlar aklında olsun canım

canım oncelıkle gecmıs olsun,
bızımde bu ay bıngıldagımızı genıs olctu dr ama dedıkı dogdugunda vucut sıslıgınden dolayı net olculemez daha kucuk olculur ancak 2. ayda buyume olup olmadıgını anlarız dedı bence telas yapma sakın ol , beyın su topluyor derken hısrosefalıden mı bahsedıyor acaba?

selam güzel anneler. biz ameliyatımızı olduk geldik sünnetimizi de yptırdık çok şükür. korktuğum gibi olmadı girmesi çıkması 1.5 sat sürdü oğlum uyanık çıktı odasına.evimize geldik bile.basit bir ameliyatmış fıtık. dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.:nazar:

cnm ALLAH yardımcın olsun umarım tez zamanda şifa bulur kuzun...

inşallah en kısa sürede toparlarsınız. geçmiş olsun.

evet canım ben cok memnunum slıngten ozellıkle markete goderken hayat kurtarıyor benım ıcın poset tasırken ellerım boste oluyor ben ezıoslıng kullanıyorum bu arada
evet canım gecenlerde de yazdım bunu ben , saglık ocaklarında sıkıntılı ama ben verem savas dıspanserlerını aradım haftada 1 gun vuruyorlar aklında olsun canım

canım oncelıkle gecmıs olsun,
bızımde bu ay bıngıldagımızı genıs olctu dr ama dedıkı dogdugunda vucut sıslıgınden dolayı net olculemez daha kucuk olculur ancak 2. ayda buyume olup olmadıgını anlarız dedı bence telas yapma sakın ol , beyın su topluyor derken hısrosefalıden mı bahsedıyor acaba?

teşekkürler arkadaşlar bekleyip göreceğiz herşeyi. evet meltemcim ondan bahsediyor gerçi benim doktorumda dediğin gibi ilk doğduğunda ölçüm sonucu yanlış olabiliyor demişti ölçümden ölçüme fark olabiliyormuş 10 gün sonra bi ölçüm daha yapacaklar. bide alnının genişlemesi gerekiyormuş bu durumda ama öyle birşey yok ya ben çok telaşlıyım hergün ağlamaktan yoruldum hamileliğimde herşey normaldi böyle sorunlara hazırlıklı değilmişim. takip edeceğiz lafı beni sinirlendiriyor artık. onlar takip edecekte ben bu süre zarfında acabalarla o kadar yoruluyorum ki

teşekkürler arkadaşlar bekleyip göreceğiz herşeyi. evet meltemcim ondan bahsediyor gerçi benim doktorumda dediğin gibi ilk doğduğunda ölçüm sonucu yanlış olabiliyor demişti ölçümden ölçüme fark olabiliyormuş 10 gün sonra bi ölçüm daha yapacaklar. bide alnının genişlemesi gerekiyormuş bu durumda ama öyle birşey yok ya ben çok telaşlıyım hergün ağlamaktan yoruldum hamileliğimde herşey normaldi böyle sorunlara hazırlıklı değilmişim. takip edeceğiz lafı beni sinirlendiriyor artık. onlar takip edecekte ben bu süre zarfında acabalarla o kadar yoruluyorum ki
canım sonucta parmakla olculuyor kısıden kısıye degısır bu olcu ıcını ferah tut poz. dusun

selam güzel anneler. biz ameliyatımızı olduk geldik sünnetimizi de yptırdık çok şükür. korktuğum gibi olmadı girmesi çıkması 1.5 sat sürdü oğlum uyanık çıktı odasına.evimize geldik bile.basit bir ameliyatmış fıtık. dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.:nazar:

gecmiş olsun canım kurtulmus minigin benim oglumda fıtık ameliyat olcak ama 1.5 saat cok uzun süre degilmi ya bebegin cok agladımı

maşallah canım
çok geçmiş olsun atlattınız siz darısı bize
çok ağrısı vs oldumu evde nasıl geçiyo biraz anlatsan tecrübe olur banada

maşallah canım
çok geçmiş olsun atlattınız siz darısı bize
çok ağrısı vs oldumu evde nasıl geçiyo biraz anlatsan tecrübe olur banada

gecmiş olsun canım kurtulmus minigin benim oglumda fıtık ameliyat olcak ama 1.5 saat cok uzun süre degilmi ya bebegin cok agladımı

kızlar hiç korkmayın çok basit geçti 1.5 saat bna da çok uzun gibi geldi ama geçiyo bir şekilde yani sünnetle birlikte 45 dk doktorun işi sürüyor öncesi ve sonrası var işte anestesi ayılması ısıtılması vs. odya geldiğinde titriyo gibi ses çıkartıyodu ama üşüdüğünden değil anestezinin etkisinden. sonra biraz uyudu uyanınca aç olduğu için ağladı biraz 1,5 saat emziremedim çünkü. sonra yine uyudu vs derken uyanınca emzirdim maşallah ğlamıyo kuzum ya. ama dr bayağı büyümüştü dedi. bence sizde hiç beklemeyin yaptırın sünneti de aradan çıkartın. 8de girdik 2de çıktık hstaneden. soracağınız bişey olurs yine görüşürüz.

hem gecmis olsun hem de hayirli olsun....Rabbim insallah daha büyük saglik sorunlariyla sinamaz hicbirimizi

cok gecmis olsun, Rabbim korktugumuz seylere ugratmasin. insallah hic bir sorunla karsilasmicaksin hep böyle düsün kü pozitif sonuclansin.

Back
X