2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim mastit aynen devam kitle bu gün çok ağrı yapmaya başladı kızardı da sanırım cerrahi bi operasyon olabilir.. sanırım gün içinde daha önce bu konuyla alakalı gittiğim genel cerraha gidicem yine.. verdiği ilçlarda geçirmeye yetmedi.. emzirme+hastane tipi pompayla sağma yapıyorum ama nafile 1 ay oldu resmen...:14::14::14:
kıyamam pekı emıyormu bebek mastıte ragmen

kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah

arkadasımın oldu 6 ayda 5 kez antıbıyotık kullandı sureklı onun gogus yarasıda varmıs en sonunda bebegın agzına kan gelmıs bebegı tıksınmıs

ben de 2 kutu kullandım ama geçmedi antibiyotik o bölgenin kızarıklık ve ateşini geçiriyor ama kitle hep aynı kalıyor inmiyor bir süre sonra yeniden alevleniyor... dün geceden beri yine alevlendi.. umarım benim kız tiksinmez öyle büyük acılar çektim, öyle emek verdim ki bu emzirme işine yok yaralardı yok mastitti kahrolurum vallahi.. dua edin bana....

kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah

canım hiç merak etme.biz olduk kurtulduk iyileştik bile. günübirlik ve çok basit bişey. benim bebeğim premtüre doğdu.36 haftlık. şu an 2 aylığız ama aslında düzeltilmiş yaşı 1 aylık.biz bile kaldırdıysak hiç bişey olmaz ki gerçekten çok kolay.olun kurtulun asıl olmamak riskli. sen güçlü ol ki çabuk atltın.

benim mastit aynen devam kitle bu gün çok ağrı yapmaya başladı kızardı da sanırım cerrahi bi operasyon olabilir.. sanırım gün içinde daha önce bu konuyla alakalı gittiğim genel cerraha gidicem yine.. verdiği ilçlarda geçirmeye yetmedi.. emzirme+hastane tipi pompayla sağma yapıyorum ama nafile 1 ay oldu resmen...:14::14::14:

oy oyyy 2 gün yaşadımda ben neler çektim 1 ay nasıl dayandın maşallah çok güçlüsün demekki. halsizlik ve ateşde oluyor mu? allahım acil şifalar versin.

bişe olmaz canım merak etme bak önümüzde örnekler var. bebişleri çok rahat operasyon geçiren arkadaşalr var bişe olmaz inş.

kızlar süpriz bi şekilde halam geldi. gelmişken 40 banyomuzu yaptırdık oğlumuza. bende yaptım. ama benim halaa kanamam var nasıl olacak? kocam kırkımın çıkmasını bekliyordu:34::34::34::34::34: kanamam var dersem ne yapar acebaaa?:4::4::4::4::4::4::4:

$SAM_2617.webp

oğlumm osman cihan.

Eklentiler

• $SAM_2637.webp
    $SAM_2637.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 37
Valla canım ben 1 aylıkken kesip sonra da törpülemiştim.derin uyurken aydınlık bir yerde pür dikkat yapmıştım.baya ince iş

ayşe öner bir programda uyanıkken kucağınızda kesin diyor ama o maket bebekte yapıyordu. bizimki izin vemez öyle kımıl kımıl ki.en iyisi uyurken.

Eki Görüntüle 668981 bu minik de benim oğluşum teyzeler. mehmet kerem:1: bugün 26 günlüğüz:nazar:

kerem de tulumu da çok tatlı maşallah ama tam karşıdan bidaha gönder 1 hafta sonra. hem karşılaştırırırz.her hafta ne kadar değişiyor bu sıpalar yahu.gözleri bizimkine benziyo gibi geldi.artık göz rengi son halini aldı mı çocukların ya.mavi gibiydi önceleri şimdi siyah gibi.sizinkilerde değişti mi?

maşallahhhh tosuncuğa.Allah nazarlrdan korusun yavruyu..:nazar:

maşallah tombik osmana:nazar:

:9::9: cok güldüm koydugun ifadelere canım
:9:40 gunden sonrası özür kanaması sayılıyor. rahat olabılırsın:1:

Maşallah sübhanallah allah nazardan korusun çok tatlı paşa:-)

teşekkür ederiz teyzelerrr..annemde tatlı olduğumu söylüyor şappp diye de öpüyorr:54::54::54:

Son düzenleme:
Back
X