- Konu Sahibi papatya3459
- #42.861
kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah
oyy masallah meltemmm.büyüdükçe cok yakışıklı olmuş oğluşunn yerim onun bakısını
kızlar süpriz bi şekilde halam geldi. gelmişken 40 banyomuzu yaptırdık oğlumuza. bende yaptım. ama benim halaa kanamam var nasıl olacak? kocam kırkımın çıkmasını bekliyordukanamam var dersem ne yapar acebaaa?
![]()
kerem de tulumu da çok tatlı maşallah ama tam karşıdan bidaha gönder 1 hafta sonra. hem karşılaştırırırz.her hafta ne kadar değişiyor bu sıpalar yahu.gözleri bizimkine benziyo gibi geldi.artık göz rengi son halini aldı mı çocukların ya.mavi gibiydi önceleri şimdi siyah gibi.sizinkilerde değişti mi?
teşekkür ederiz teyzelerrr..annemde tatlı olduğumu söylüyor şappp diye de öpüyorr![]()
Tamam teyzesi tekrar foto koyarız ınş. Bizimgoz rengimiz koyu gri gibi. Değişmedi. 40 günden sonra ne olacak bekliyoruz :)