2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selam ben mart annesiyim. Arada sizi okuyordum. Meltemizmir ya ben senin bebegini isirmak istiyorum poposunu falan yaa MASALLAH son zamanlarda gordugum en guzel bebeklerden.. 41 kere masallah vallahi:)

bebişlerin hepsi birbirinden güzel ama cnm valla bende senin kızına bayıldım:nazar: maşallah süpanallah :nazar:

$558054_118021895062459_1197292650_n.webp canım oğluşum alperen

bebişlere maşallah hepsi büyümeye basladılar cok sükür artık hepsini öpüyoruz oğluşumla:))
benim oğlum sadece anne sütü alıyor ama emerken öyle 10dk. falan hiç emmedi daha uyuya kalıyor ve en fazla gece de gündüz de 50 yada 55dk uyuyup acıkıyor

maşallahh berıneee bebısın dogmuss hayırlı olsun hamıleyken konusmustuk bı dogsa bı dogsadıyodun bak kocaman olmus bıle
hayırlı ugurlu olsun(zeynepın arkadası bahar)
tanıdım canım evet hamıleyken zaman gecmıyordu ama sımdı hızlı gecıyor 3 aylık olduk bıle :))

aaa nereye taşınıyorsunuz şimdi benimde izinim bitti ama biraz daha uzatmak istiyorum sanırım ücretsiz izine cıkıcam

ben bursada oturup orhanelide çalışıyordum şimdi karacabeye çıktı tayinim benim de eşiminde. oraya taşınacağız. taşınmak şart değil aslında ama süt iznim yolda geçmesin diye öyle yapıcaz. bebiş kçük daha,ilçeye git gel hem masraflı hem yolda çok zaman geçiyor..sen nerede çalışıyorsun?

çok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin

Selam ben mart annesiyim. Arada sizi okuyordum. Meltemizmir ya ben senin bebegini isirmak istiyorum poposunu falan yaa MASALLAH son zamanlarda gordugum en guzel bebeklerden.. 41 kere masallah vallahi:)
cok tesekkur ederım canım yaaa masallah bebeklerımızın hepsı bırbırınden guzel emınım senın bebegın de oyledır

oyyy masallah alperene :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
allah rahmet eylesın:(

allah yerinde dinlendirsin, kalanlarada sabır versin. benimde çocukluk arkadaşım vefat etmişti tr. kazasında.çok zor gerçekten, kendimize yakınlarımıxa konduramıyoruz bi türlü böle şeyleri.ama oluyor maalesef. başınız sağolsun.

ben bursada oturup orhanelide çalışıyordum şimdi karacabeye çıktı tayinim benim de eşiminde. oraya taşınacağız. taşınmak şart değil aslında ama süt iznim yolda geçmesin diye öyle yapıcaz. bebiş kçük daha,ilçeye git gel hem masraflı hem yolda çok zaman geçiyor..sen nerede çalışıyorsun?

bende keleste calışıyorum canım aslında iş için gittiğimiz güzergah bile hemen hemen aynıymış tesadüf ite daha yeni tanışabildik karacabeyde merkezemi taşınıyosunuz benimde iznim bitti pazartesi günü ama ücretsiz izne cıktım ben uzattım birazcık bebeğimin rahatsızlıgı biraz daha düzelir inşallah o güne kadar da rahat rahat giderim

bende keleste calışıyorum canım aslında iş için gittiğimiz güzergah bile hemen hemen aynıymış tesadüf ite daha yeni tanışabildik karacabeyde merkezemi taşınıyosunuz benimde iznim bitti pazartesi günü ama ücretsiz izne cıktım ben uzattım birazcık bebeğimin rahatsızlıgı biraz daha düzelir inşallah o güne kadar da rahat rahat giderim

baharcım keleste nerde çalışıyosun bn de 3 yıl önce keleste sorgun köyünde 1.5 yıl çalıştım sen neredesin?

Back
X