- Konu Sahibi papatya3459
- #43.801
sadece oğlumu emziriyorum ama bugün regl im başladı off ya moralim bozuldu sütümmü azaldı?regl olan varmıııııııı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulda oturanlar buluşsak olmaz mı :)
Kızlar geceleri bebişlerınızın uyku duzeni nasıl ? Benımki 2 saatte bır kalkıyo emip uyuyo?
canim bilmiyorum sezaryen sonrasinda hala gobegim mor, o hamilelikte olusan cizgi var ya yukaridan asagi dogru, o da duruyor. Doktorum kirkin cikinca gel demisti ama esim islerini ayarlayamadigindan hala gidemedim doktora. Sezaryen yapan diger anneler de soylesin yaw, gobek deliginizin morlugu gecti mi?canım göbek deliğinin içi neden mor? bende yok öle bişey..gerci çok da bakamam ben içim bi tuhaf oluyor bayılacak gibi oluyorum.küçüklüğümden beri böyleyim malesef.. mesela 18 subatta sezaryan oldum ve hala o günden bu yana daha birkez olsun dikişlerimin oldugu yere bakmamısımdır içime fenalık çöküveriyor hemen eşime baktırıyordum bişey varmı yara falan olmus mu diye.. yıkarken de hooopp üstün körü geciveriyorum bi türlü atlatamadım bu huyumu bayılıyorum ne alakaysa:)
Popo cikarmasi da benziyor tabi ama asil benzeyen yuzu, kaslari ve gozleri, ifadesi yani:))) poposunu cıkartmış oda aynı ahmetefe'm gibi canımm :))
Aynen katılıyorum
bende bugün basladım bakalım 7 kilo vermem lazım en acilinden
masallah cooook tatlı
masallah ona ya bide ben getirebilsem hala külotlu corap ve yelekten vazgecemedim
Teyzeleri bu da denizin son hali ellerinizden öper
Eki Görüntüle 705040
annesi ayaz,ın bakışlarında bi munzurluk
sadece oğlumu emziriyorum ama bugün regl im başladı off ya moralim bozuldu sütümmü azaldı?regl olan varmıııııııı?
canim benimki aksam 9-10 arasi uyuyor, ilk uyku en uzun sureni oluyor he
canim bilmiyorum sezaryen sonrasinda hala gobegim mor, o hamilelikte olusan cizgi var ya yukaridan asagi dogru, o da duruyor. Doktorum kirkin cikinca gel demisti ama esim islerini ayarlayamadigindan hala gidemedim doktora. Sezaryen yapan diger anneler de soylesin yaw, gobek deliginizin morlugu gecti mi?
bayilma meselesine gelince, senden daha ilgincini gordum. Bir kadinla tanistim, kadin yillarca gelinlikcide modelist olarak calismis ama hani dugmen kopacak gibi olurken ip sarkar ya, onu gorunce midesi bulaniyor ogurerek kusuyormus.bu cok ilginc gelmisti
göbek deliğinden aşağı inen çizginin kaybolması 1 yılı buluyor hatta geçmeyende var diye biliyorum. benim ilkte geçmişti. ama morluk olmadı bende. karnında mı morluk göbek deliğinde mi?
annesi ayaz,ın bakışlarında bi munzurlukseziyorum sanki yaramaz olucakmış gibi
![]()
annesi ayaz,ın bakışlarında bi munzurlukseziyorum sanki yaramaz olucakmış gibi
![]()
olurr evde patlıyorumm sıkıntıdann ..istanbulun neresindesinBen varim, cok isterim :)
arkadaşlar ben oğluma anne sütü + mama veriyorum buradan takip ettiğim kadarıyla ve mamanın üstünede yazan ölçüleri kesinlikle tüketmiyor benim oğlum acaba anne sütü de aldığı için mi dersiniz.90 cc yi hiç bir zaman geçmedi biraz içiyor sonra oynamaya başlıyor biberonla zaten doyunca imkanı yok 1 gr fazla bişey veremiyorum.hangi mamayı kullanıyorsunuz bu arada önerileriniz nelerdir? aç kalmyordur değil mi kuzum![]()
hatiiice nerde ya kaç gündür, göremiyorum onu?
ben de muhteşem yüzyıldaki rahmetli valide sultan gibi başlayacağım şimdi:
"haticemin halini hiç beğenmiyorum"![]()
naber annişler soru sorupkaçmak gibi olmasın ama 3. ayda bi aşı yok di mi bide benim cadı kızım kabız. bi türlü çözemedik sorunu. doktor mama değiştirip duruyo ama bi işe yaramıyor masajdı zeytin yağıydı falan da kar etmiyor. mecbur fitil 1 aydır böyle bi fikriniz var mı ??
canım bizde de var kabızlık gerçi buna kabızlık değil yalancı kabızlık denyormuş. ben de veriyorum mama. çok mama değiştirdim mamasına yağ koyuyorum masaj falan hiç işe yaramıyor dr bize de fitil verdi ama ben kullanmıyorum 2 kez kullandım eğer çocuğun sıkıntısı yoksa bence sende kullanma. bizimki geçende 6 günde yaptı ama mık demiyo yavrum yani hzursuzluk yok. ne zaman isterse o zaman yapıyo hatta biz yine 6güne odakladık kendimizi 3. gününde yaptı çok şaşırdıkyani bebiş sıkıntı yapmıyorsa bence sizde kullanmayn çünkü bğırsakları tembelleştiriyor bi süre sonra fitilsiz yapmamaya başlayacak. bırak bakalım seninki kaç günde yapacak.5 6. aylara kadar düzene giriyomuş.biz ebeveynler boşuna sıkıntıya sokuyomuş kendimizi. bu arada 3. ayda aşı yok 4te var.hangi mamayı kullanıyosun şu an.