Her zaman kazandibini tavukgöğsüne tercih etmişimdir, bunda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Seni çok fena yerim. Ayrıca o tencerenin içinde uslu uslu oturmak nedir yahu, insan hiç mi rahatsız olmaz? Sanki hergün yaptığı iş
Biz ilk ultrasonu ilk ay sonunda çektirdik, bir kalça oturmuştu, bir kalça hala tam oturmamıştı, ikinci ay sonunda tekrarladık çekimi şimdi düzelmiş çok şükür.
Bu çocuk bende yoga etkisi uyandırıyor, bakınca adeta yumuşuyor, huzura eriyorum. Bir tür nihat hatipoğlu etkisi diyebilirim
Bu şekilde bakmaya devam ederse sen ilerde yaramazlık yapınca filan kızamazsın buna baharcım
Valla süt olayının beyinde bittiğinin canlı kanıtısın, beynine "çok zor şeyler yaşadım hamileliğimde, bir de sütüm yetti yetmedi sıkıntısı istemiyorum üleeeeennnn" komutları gönderdin, vücut da ona uydu herhalde. Şartladın vücudunu ahmetefe'yi beslemek için bence, memelerin de başka çaresi kalmadı

maşallah sana, sütüne ve oğluşuna
Giderken zaten birkaç ay gelmeyeceğini yazmıştı, ama yokluğu belli oluyor değil mi?
Yüz üstü yatarken bu kadar keyifli olması ne güzel

benim kız çok sıkılıyor yüz üstü yatırınca
Rüzgarrrrrr.... Yüzüstü yatarken çenenden minnacık ısırabilir miyim?

napiyim, sen de böyle datlu olmasaydınnnn...
Abisi ne güzel uzanmış yanına, rüzgar'a neler neler öğretecek kimbilir. Küçükler abi ve ablalarından çok şey öğreniyor.
Hele şükür yaaa, aşkolsun canım bu yakışıklı ile bu kadar geç tanıştırdın bizi

maşallah oğluna çok tatlı.