2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım nasılsın seninle bir türlü denk gelip görüşme yapamadık ya hastanelere gidip geliyoruz derken zaman nasıl geciyor hiç anlamadım..tasındınız peki merak ettim? tasınmadıysanız görüşelim

c.tesi taşınyoruz. son 2 gün görüşebilmek için. şurada dip dibeyiz olmadı işte:(( belki k.beydeyken görüşürüz.

kızlar bi mucize oldu oglumun ellerinden tutup kaldırdıgımızda bası taaa beline degiyordu basını kaldıramıyordu ama 1 saatttir deniyorum massallah kendi kendine kafayı cekiyor ve elleriyle beraber kafasıda geliyor oturma pozisyonuna mutluluktan cıldıracam dua eden tüm arkadaslarmdan allah razı olsun diyorum insallah herzaman yapabilir cok mutluyum yaaa anlatamam dr bile normal degl 4 ay bitmiş tutması lazımdı deyip bizi nerelere sevk etti insallah herzaman tutar bide sonuclar temiz gelir de insallah tam kafam rahat eder ya yine yapıyorum yine kaldırıo basını mucize yaaa allahım diger hasta bebişlerimizede bu mucizeyi yasatsın insallah.acaba bidaha yapamazmı die tekrar tekrar yapıyorum ama kaldırıo

çoooooooooooook sevindim, inş devam eder.

kızlar merabalar çok şükür idrar kültürümüz temiz çıktı ilk yapılan test hijyenik ortamda alınmadığından doktor hiç istemediğimiz bir mikrop demişti yalnız hastane ortamlarından bulaşan bir mikrop türüymüş.... doktorumuz ilaç yüklemesi yapmadan bir kültür daha istedi şükür sonuç güzel çıktı yavrum boş yere bide antibiyotik iğne vurulcaktı...:26: labaratuarda idrarı alınırken mikrop bulaşmış yani nasıl bir sorumsuzluk anlamadım :20: bu arada emmemezliğimizi doktorum buna bağlamıştı yani bu nedenle emmeyen bebekler olabiliyomuş neyseki başka bir nedeni var ama ne:37: doktoru aradım ek mama vereyim diye olmaz dedi sütünü sağcan vercen diyo ek olarak meyve suyuna başladım dün 2 çay kaşığı elma suyu bugün 4 çay kaşığı elma suyu verdim miktarı artırarak ve sadece 3 gün boyunca elma sonra diğer meyveleri tek tek deniycez alerjik tepkisine göre :34:
bende aynı sekılde basladım ek gıdaya , dr verme demıs sen kendın mı bu sekılde basladın

ya canım şimdi okudumda belki mesajımı okudun ama tekrar söyleyeyim dedim benim oğlumunda aynı aşırı idrar yolu enfeksiyonu var dediler Allahım nasıl korktuk bide doktor nerdeyse 1 ay öncesinden yaptırın demişti o bu derken ihmal ettik eşim nasıl kendini suçluyor böbreklerinde sorun varsa nasıl ihmal ettik diye kızıyoruz çok şükür ikinci tahlili tekrarladık temiz yani isterseniz bir kez daha test yaptırın inşallah Allahın izniyle temiz çıkar bu arada bizde en kısa sürede sünnet yaptırmayı düşünüyoruz inşallah kolaylıkla atlatırız...:13:

böbrekler temiz çıktı şükür baktırdık ama hala ateşi öıkıyor ara ara enfeksiyondan dolayı sünnet kesin yaptırıcaz çünkü erkek bebeklerde olmazmış enfeksiyon belki yapışıklık vardır dedi dr umuz

selam bız bu ay 400 gr aldık ve boyumuzu kurtarmadıgı ıcın ek gıdaya basladık, 1. gun 2 2.gun 4 3. gun 8 4. gun 16 kasık sabahtan 5.gun sabah 16 kasık + ıkındı 2kasık 6. gun sabah16 kasık + ıkındı 4kasık 8.gun sabah16 kasık + ıkındı 16kasık meyve suyu verıcem çilek karpuz kavun portakal harıc mevsım meyvelerınden olacak ben armutla basladım bugun 3. gunumuz bı sorun yok allaha sukur, ama tek meyve ıle balsıyoruz 3-4 gun tek basına aynı meyve verılecek kı bunye alısısn[

ek gıdaya 2 kaşıkla başlıosun ok hafta bitiyo sonra he 16 kaşıklamı devam ediceksin hep yoksa baştan yine 2 kaşıklamı başlıycaksın canım?bende ek gıdaya geçerim büyük ihtimal hastalık vs derken süüzldüğnü hissediyorum bakalım bu ay dr başla diyebilir

bende aynı sekılde basladım ek gıdaya , dr verme demıs sen kendın mı bu sekılde basladın

evet canım doktorumuz kontrole götürdüğümüzde ek gıda olarak sadece mama verme dedi kendi sütümü sağarak içirmemi söyledi sorun süt varda emmek istemiyor kilomuzda az çıktı yalnız 200 gram o yüzden şimdilik meyve sularıyla takviye yapıyoruz...:34:

geçen katı meyve sıkacağı aldım demiştin hangi marka aldın memnunmusun?
kızlar doktorum bana cam rendede rendeleyip sonra suyunu süzgeçte veya tülbentte süzüp içirmemi söyledi cam kurşun içermediğinden hem daha sağlıklı hemde meyvelerin vitaminlerinin azalmaması bakımından bu şekilde önerdi ...

böbrekler temiz çıktı şükür baktırdık ama hala ateşi öıkıyor ara ara enfeksiyondan dolayı sünnet kesin yaptırıcaz çünkü erkek bebeklerde olmazmış enfeksiyon belki yapışıklık vardır dedi dr umuz

çok şükür canım inşallah enfeksiyonunuzda çabucak geçer... bencede sünnet şart diyorum biz bu ay içinde gün alıcaz büyük oğlumdan çok çektik sünnet olan kimi duysam iştahınında arttığını söylüyolar daha az hastanıyolar ve çabuk atlatıyolarmış... ilk olarak küçük oğlumu yaptırcaz sonra büyük oğluşu ama büyükten daha çok korkuyorum kreşteki arkadaşlarından yok pipini kescekler yok kan akacak her gün bi şeyle geliyor sünnet olmayı çok isteyen çocuğum şimdi adını andıkmı kaçıyo nasıl olcak bilmiyorum Allahın izniyle bir atlatsak...:31:

geçen katı meyve sıkacağı aldım demiştin hangi marka aldın memnunmusun?

selam bız bu ay 400 gr aldık ve boyumuzu kurtarmadıgı ıcın ek gıdaya basladık, 1. gun 2 2.gun 4 3. gun 8 4. gun 16 kasık sabahtan 5.gun sabah 16 kasık + ıkındı 2kasık 6. gun sabah16 kasık + ıkındı 4kasık 8.gun sabah16 kasık + ıkındı 16kasık meyve suyu verıcem çilek karpuz kavun portakal harıc mevsım meyvelerınden olacak ben armutla basladım bugun 3. gunumuz bı sorun yok allaha sukur, ama tek meyve ıle balsıyoruz 3-4 gun tek basına aynı meyve verılecek kı bunye alısısn[

ek gıdaya 2 kaşıkla başlıosun ok hafta bitiyo sonra he 16 kaşıklamı devam ediceksin hep yoksa baştan yine 2 kaşıklamı başlıycaksın canım?bende ek gıdaya geçerim büyük ihtimal hastalık vs derken süüzldüğnü hissediyorum bakalım bu ay dr başla diyebilir

evet canım doktorumuz kontrole götürdüğümüzde ek gıda olarak sadece mama verme dedi kendi sütümü sağarak içirmemi söyledi sorun süt varda emmek istemiyor kilomuzda az çıktı yalnız 200 gram o yüzden şimdilik meyve sularıyla takviye yapıyoruz...:34:

kızlar doktorum bana cam rendede rendeleyip sonra suyunu süzgeçte veya tülbentte süzüp içirmemi söyledi cam kurşun içermediğinden hem daha sağlıklı hemde meyvelerin vitaminlerinin azalmaması bakımından bu şekilde önerdi ...
tefal aldım ama cam rende daha saglıklı ama zor tabı , her yenı meyveyı 2 kasıklabaslıyoruz ve en az 3 gun ustuste verıyoruz 16 kasık sabıt en spnunda ben dun armutu 16 kasık verıdm artık armut sınıfı gectı hep 16 kasık :)
egzantrık senınle benım dr umun yaklaısmı aynıymıs pak bu yontemı kullanan dr yok cunku :)

selam kızlar aşımızı olduk geldik aşı vurulunca çok ağladı paşam ama çabuk susdu allahdan 7600gram kilomuz boyumuzda 65 cm olmuş maşallah paşama gelince hemen evde dijital tartıda tartım hemen aynı çıktı doğru tarıyorlar demekki kan ilacı verdi aç karnına 7 damla verecekmişim sizede verdiler mi kan ilacı birde 5 aylıkken kontolü yokmuş 6 aylık olunca gidecekmişiz o zamanda aşımız var

aynen canım ikimizin doktoruda aynı kafadan galiba ...:29: benim bugün 3. elma suyu günüm daha vermemi istiyoda abartmak istemiyorum yavaş yavaş soğutmadan veriyim bizim doktorumuz bide muz gibi tatlı şeyleri sona sakla dedi ilk olarak ekşi meyve suyunu alırsa diğer meyvelere ve sebzelere geçişi daha kolay olur dedi...

selam kızlar aşımızı olduk geldik aşı vurulunca çok ağladı paşam ama çabuk susdu allahdan 7600gram kilomuz boyumuzda 65 cm olmuş maşallah paşama gelince hemen evde dijital tartıda tartım hemen aynı çıktı doğru tarıyorlar demekki kan ilacı verdi aç karnına 7 damla verecekmişim sizede verdiler mi kan ilacı birde 5 aylıkken kontolü yokmuş 6 aylık olunca gidecekmişiz o zamanda aşımız var

doğru tartıyolarda cnm kıyafetini çıkarmadan tartıyolar ya doktorla 200gram falan farkediyodu tabi kışın şimdi yazlıklar ince okadar farketmez bizide bugün çağırdılar telefonla sağlık ocağından kilo boy takibiniz var dediler ben aşıları takipleri doktorda yaptırıyorum onlara söylüyorum yazıyolarmış oraya ama 1aylıktan beri görmüyoz zamanınız varsa bi getirin dediler hem 15 gün önce tartılmıştık gidelim bari bi,

buarada prensesimin son halinide ekleyeyim fotoğraf makinasını buldum sonunda. $CIMG1974.webp$CIMG1957.webp$CIMG1983.webp

Son düzenleme:
canım bezın dolulugu da kıloyu artırıyor kıyafetlerde 200 gr farkedıyor falan

aynen canım ikimizin doktoruda aynı kafadan galiba ...:29: benim bugün 3. elma suyu günüm daha vermemi istiyoda abartmak istemiyorum yavaş yavaş soğutmadan veriyim bizim doktorumuz bide muz gibi tatlı şeyleri sona sakla dedi ilk olarak ekşi meyve suyunu alırsa diğer meyvelere ve sebzelere geçişi daha kolay olur dedi...
muzun suyunu cıkaramazsınkı nası olcak? bızde de cılek kavun karpuz yasak elma portakal mevsımı olmadıgı ıcın yasak , bugunden ıtıbaren ıkındı ogunumuz baslıyor aynı sekılde artacak olcu 2 kasıkla baslıcam sabah 16 kasık sabır ıkındıde farklı bır meyve verıcem yalnız benım oğlum 16 kasık yemıyor 8 kasık ıdeal gıbı

canım bezın dolulugu da kıloyu artırıyor kıyafetlerde 200 gr farkedıyor falan

muzun suyunu cıkaramazsınkı nası olcak? bızde de cılek kavun karpuz yasak elma portakal mevsımı olmadıgı ıcın yasak , bugunden ıtıbaren ıkındı ogunumuz baslıyor aynı sekılde artacak olcu 2 kasıkla baslıcam sabah 16 kasık sabır ıkındıde farklı bır meyve verıcem yalnız benım oğlum 16 kasık yemıyor 8 kasık ıdeal gıbı

bezi dolu değildi ve kıyafetlerini falan düştü canım bende evde düştüm sadece 1 çıtçıtlı badisi ve tşörtü kaldı orda tartarkende

doğru tartıyolarda cnm kıyafetini çıkarmadan tartıyolar ya doktorla 200gram falan farkediyodu tabi kışın şimdi yazlıklar ince okadar farketmez bizide bugün çağırdılar telefonla sağlık ocağından kilo boy takibiniz var dediler ben aşıları takipleri doktorda yaptırıyorum onlara söylüyorum yazıyolarmış oraya ama 1aylıktan beri görmüyoz zamanınız varsa bi getirin dediler hem 15 gün önce tartılmıştık gidelim bari bi,

buarada prensesimin son halinide ekleyeyim fotoğraf makinasını buldum sonunda.Eki Görüntüle 729283 Eki Görüntüle 729282 Eki Görüntüle 729284

maşallah prensesine :nazar::nazar::nazar:

Anladığım kadarıyla sende sağlık ocağına gitmişsin bizde 4. Ay Asimizi olduk 5. Ayda takipde asida yok dediler ağustosda çağırdılar. Bizede kan ilacı verdiler kilo başına 1damla dedi. Bu arada kızım 7.500lü birşey çıkmıştı 7.300e düştüler bence doğru tartıyorlar doktora gittiğimizdeki tartıyla aynı dijital yani bezide zaten gitmeden değiştiriyorum neden yanlış çıksın dimi yani ben memnunum

çok şükür canım inşallah enfeksiyonunuzda çabucak geçer... bencede sünnet şart diyorum biz bu ay içinde gün alıcaz büyük oğlumdan çok çektik sünnet olan kimi duysam iştahınında arttığını söylüyolar daha az hastanıyolar ve çabuk atlatıyolarmış... ilk olarak küçük oğlumu yaptırcaz sonra büyük oğluşu ama büyükten daha çok korkuyorum kreşteki arkadaşlarından yok pipini kescekler yok kan akacak her gün bi şeyle geliyor sünnet olmayı çok isteyen çocuğum şimdi adını andıkmı kaçıyo nasıl olcak bilmiyorum Allahın izniyle bir atlatsak...:31:

büyüüdklerinde daha zor oluyor işte ben zaten yaptırma taraftarıydım urfada istemedim ankaraya gidicem buay zaten izne sünnet de aradan çıkıcak artık düğnü büyüyünce yaparız napalım sağlık için şart bezde hemen iyilieşiyormuş sen büüyk oğlandan baya çekersin o daha geç iyileşicek çünkü

bezi dolu değildi ve kıyafetlerini falan düştü canım bende evde düştüm sadece 1 çıtçıtlı badisi ve tşörtü kaldı orda tartarkende
o zaman ok bızım saglık ocagı hıc soymadan yapıyor sımdı yaz farketmezde kısında kalın kıyafetle tartıyo

buarada prensesimin son halinide ekleyeyim fotoğraf makinasını buldum sonunda.Eki Görüntüle 729283 Eki Görüntüle 729282 Eki Görüntüle 729284
:nazar::nazar::nazar::nazar: kııznaaaa cok guzellll gozlerı mavı galıbaaa???

Back
X