- Konu Sahibi papatya3459
- #45.121
arkadaşlar merhaba. ben de subat annesiyim uzun zamandır sizlerin yazışmalarınızı takip ediyorum. bizim 4. ay kontrolumuzde doktorumuz kan ilacı verdi. aldık. cok yan etkisi oldusu için bi kaç damla verdik ama bebeğim sevmedi . daha guzel tadı olan kan ilacı var mı diye araştırma yaparken rastladım, kan ilaçlarının içinde paraben varmış .
ve prospektüse baktım hemen içeriğinde paraben var, vermedim dolayısıyle. ama demir onemli diye eşim arastırma yaptı parabensiz bitkisel içerikli buldu. doktorumuza danıştık sasırdı. ama onun çocuklarıda sevmemiş ve o vermemiş cocuklarına. bitkisel içerikliyi duymamış ama vermeyin ek gıdaya geçiyorsunuz kıyma ve pekmezle desteklersiniz ben oyle yaptım dedi.
kızımı doktora götürdüğümde bizim doktorda verdi kan damlası ama ben içirmicem...çoğu kişi,sağlık ocağındaki hemşirelerde bazı bebeklerde yan etkisinin çok olduğunu söylediler...zaten ben 2 oğlumdada böle bişi kullanmamıştım...ben pekmeze başladım...diğer çoçuklarımdada hergün bi kaşık yedirirdim..yanakları al al olur,çokta güzel beslerdi pekmez...kızımada aynısını yapıyorum...her zaman için doğal olandan yanayım...