2013 şubat annelerinin göbüş fotoğrafları :))

ay bizim göbişler genelde konuştuğumuz sayfada kaldı buraya da ekleyelim
de biraz canlansın ya aslında bi sürü göbişimiz vardı ama söyleyelim buraya
eklesinler
ben de göbişimi ekliyim 14 haftalık

maşşallah kızlar ne guzel çıkmış göbüşleriniz benım bıraz gobegm vardı o yuzden çok bellı deıl yanı herkes anlamıyor:)

kızlar ben de 16+5 im ama beceremedim foto koymayı :) ama koycam bi ara :) bişi sorcam içinizde hala bulantısı olanlar var mı? bir de hazımsızlığı olanlar? ben cok fenayım (

gökçecim maşallah! seninki erkeğe benziyo bence sivri sivri. bak şimdi ben de koycam benimki kız nası da yuvarlak

Birsy in tespitine katılıyorum,erkek olabilir ama bu sivri ve yayvan karının her zaman cinsiyete göre değişmediğine gözlerimle şahit oldum.En yakın arkadaşımla o 8 aylık hamileyken karşılaşma fırsatı buldum ve karnı ,göbeği,basen ve üstleri bildiğimiz deniz simidi gibiydi,kızın mı oluyor dedim,hayır dedi ve şimdi nurtopu gibi bir oğlu var.Eltiminde karnı sipsiyriydi,kimse bebeğin cinsiyetini merak etmiyordu,herkes erkek diyordu ama bizim yumuk kız geldi :)

Birsy senin göbüş fotoları açılmıyor canım,bende koymak isterdim ama tombik olduğumdan daha belli bile değil benim karnım,hala pantolanlarımı giyiyorum.

gökçecim maşallah! seninki erkeğe benziyo bence sivri sivri. bak şimdi ben de koycam benimki kız nası da yuvarlak

canım senin fotolar açılmıyor yaa bi daha yükler misin çok merak ettim göbüşüm şimdi iyice yayvanlaştı gören herkes kız diyo ama belli olmaz bu işler bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…