2013 şubat annelerinin göbüş fotoğrafları :))

kızlar başka türlü olmuyo. benim bilgisayarda eklentinin üstüne tıklayınca kocaman açıyo resmi bi deneyin bakalım olcek mi sizde de?

bak bunu nası açtı ama demek ki diğeri fazla seksi geldi sansür uyguluyo açmıyo

kızlarrr benım gobiş sizin göbişlerinizi döver topiğin en koca göbişli annesi benım heralde:)

BelfüCüm biraz daha yemek ye ama bak 5 ay bitti :)
Ya da memislerin almis basini gitmis sanki, o yuzden de gobusun kucuk duruyo olabilir tabii
Masallah cnm yegenime iyi bak selamimi soyle

Canım dediğin gibi göğüsler fena durumda sonrası ne olcaka bilmiyorum :)
Çok sağol canım benim.Sende yiğenime çok iyi bak kuzucumm

Canım dediğin gibi göğüsler fena durumda sonrası ne olcaka bilmiyorum :)
Çok sağol canım benim.Sende yiğenime çok iyi bak kuzucumm

nası fark ettim ama bak eski resimlerinle arada fark var
seninkiler küçükmüydü önceden? mesela benim ablamın kuruyemiş kadarlardı, hamileyken kafam kadar olmuşlardı. emzirmeyi bıraktı kuruyemişe devam
benim de normal büyüklükteydi. şimdi birazcık büyüdü daa da tık yok şimdilik. onla ilgisi var mı acep?:44:

Normalde 80 takıyordum, 85 oldular canım.Çok şişler birde. Doğum sonrası da 1 beden dersen kocaman olurlar.

Göğüslerin büyümesiyle sütün hiçbir alakası yokmuş zaten.Büyümenin hormonlarla alakası vardır diye düşünüyorum kuzucum

maşallah hepinizin göbüşlerine benim çok çıkmadı yada bana oyle gelıyor:)ayy yarın kızımı görmeye gidecem teyzeleri çok özledik onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…