2013 şubat annelerinin göbüş fotoğrafları :))

aman olma ben şimdiden 16 kilo aldım...tavsiye etmem...ama yine de koca göbişli olmak hoşuma gitmiyor değil..

bizim topiğe atmıştım burda da olsun bariii...Eki Görüntüle 538965

bu arada farkındamısınız adanada hala halılar serilmedi....

aman olma ben şimdiden 16 kilo aldım...tavsiye etmem...ama yine de koca göbişli olmak hoşuma gitmiyor değil..

ayy maşallah 16 kilo almış haliniz buysa tütütü maşallah diyorum ben de 10 kilocuk aldım çok kafaya taktım ama belli etmiyorsun diyorlar biraz seviniyorum

cnm süper süper orda iki bebek mi var yoksa biri saklanıyo mu
bu arada ben de hataydayım aynen bizde de her yer beton halı flan yok şu kurban bayramı
geçsin ondan sonraki haftalarda temizlikçi gelir bi kış temizliği
yaptırırımondan sonra anca sereriz

Eki Görüntüle 538954

bu da benim 21+6 göbişim kızlar arkadaki dağınıklığın kusuruna bakmayın artık

geçen hafta çekmiştim:) 24.hafta
yakın çekim olmuş ama olsun artık :)

Eki Görüntüle 537932
hepiniz cok sekersınız benımde gobul evlere senlık:)

ayy maşallah 16 kilo a
lmış haliniz buysa tütütü maşallah diyorum ben de 10 kilocuk aldım çok kafaya taktım ama belli etmiyorsun diyorlar biraz seviniyorum

teşekkürler canım..bu aralar güzel şeyler duymaya ihtiyacım vardı..süper oldu...

ayy sen de kayınvalidem gibi konuştu..o hala ikiz beklentisinde..kendisi ikiz ya ondan...doktora bile hala soruyor..ikiz olabilir mi diyor...sıyırmış artık....bu arada bayramda arsuzdayım..yazlığa geliyoruz....dediğin gibi dönüşte temizlik ve halılar...gerçi ben geçen hafta evi boyattım..ev temiz sayılır....ama o perdeler yok mu..ah gözümde büyüyor onları ütülemek...neyse ikimize de kolay gelsin arkadaşım..

çekim azıcık kötü ama idare edin

Eklentiler

• $Fotoğraf121.webp
    11 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…