benım gobusum senınkını doverrrrrr:)işte son halimiz teyzeleri 26+3 alınan kilo 7,5 ..Eki Görüntüle 559040
seninkinide gördüüüm maaşllahınız var.gerçekten benimkini döver:)) ALLAH tüm minik meleklerimizi sağlıkla kavuştursun bize..benım gobusum senınkını doverrrrrr:)
amin canımmmseninkinide gördüüüm maaşllahınız var.gerçekten benimkini döver:)) ALLAH tüm minik meleklerimizi sağlıkla kavuştursun bize..
işte son halimiz teyzeleri 26+3 alınan kilo 7,5 ..Eki Görüntüle 559040
Eki Görüntüle 559367 28+3 ve biz kuzusuuuuuuu
ay bacım maş. valla kocaman olmuş kuzunnnnn yerim ben onu yer bu arada ben hiç kilo almadım hala hamile kaldığım kilodayım ama göbiş kocaman oldu
Ay ne kadar güzel kuzum ya kilo derdin yok:) Hep böyle devam eder inşallah.Zaten bişey de kalmadı artık alsan da 2-3kilo olur en fazla.
Şanslı hamişim benim
maaşallah sana ve kuzunaa...Eki Görüntüle 559367 28+3 ve biz kuzusuuuuuuu
güzel afra iyice belli etmiş kendini belfü anne:) maşallah ikinizede sende hala fitsin valla benim göbüş çok yok piyasada öğrenciler bile daha yeni anladı:))neyseki elamın gelişimi iyi dediğin gibi sanırım iç karnım büyük..
ne demezsinnnnayyy çok mutlu oldum valla kız ben 89 kilo ile hamile kaldımmm nasıl kilo derdin yokkk hep vardı her zamanda olacak inş. bakalım teşekkür ederim kuzummm
güzel afra iyice belli etmiş kendini belfü anne:) maşallah ikinizede sende hala fitsin valla benim göbüş çok yok piyasada öğrenciler bile daha yeni anladı:))neyseki elamın gelişimi iyi dediğin gibi sanırım iç karnım büyük..
Ayy ne güseell zayıfsın seennnnmaşallaaaah size çok tatlı görünüyosunuz
benden de size maşallah kızlarMaşallah oğluşunla sana tatlım
Burcum sağol canım benimCokta ince sayılmam.
Kızına fotonu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?