aybukeahmet kızımcıımm:)) Kayıtlı Üye 26 Haziran 2012 728 0 26 Bursa 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papapa #41 ruzgarr .!.: oy oy maşallah kuzuya ,kime benziyor annesi sana mı babasına mı yorum yapmışsınızdır kesin Genişletmek için tıkla... kulağı babasına, burnu bana, ayakları babasına, elleri bana benziyormuş öyle dedi doktor:) ikimize de benzemiş hak geçirmemiş kızımcımm benim:)
ruzgarr .!.: oy oy maşallah kuzuya ,kime benziyor annesi sana mı babasına mı yorum yapmışsınızdır kesin Genişletmek için tıkla... kulağı babasına, burnu bana, ayakları babasına, elleri bana benziyormuş öyle dedi doktor:) ikimize de benzemiş hak geçirmemiş kızımcımm benim:)
meltemizmir Salih&Rüzgar İki Aşk..... Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2012 4.975 8 358 İzmir 8 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papapa #42 aybukeahmet .!.: kulağı babasına, burnu bana, ayakları babasına, elleri bana benziyormuş öyle dedi doktor:) ikimize de benzemiş hak geçirmemiş kızımcımm benim:) Genişletmek için tıkla... maşallah kuzuna ne guzel pozlar vermış benımkı magazınfobık maleseffff
aybukeahmet .!.: kulağı babasına, burnu bana, ayakları babasına, elleri bana benziyormuş öyle dedi doktor:) ikimize de benzemiş hak geçirmemiş kızımcımm benim:) Genişletmek için tıkla... maşallah kuzuna ne guzel pozlar vermış benımkı magazınfobık maleseffff
aybukeahmet kızımcıımm:)) Kayıtlı Üye 26 Haziran 2012 728 0 26 Bursa 8 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papapa #43 meltemizmir .!.: maşallah kuzuna ne guzel pozlar vermış benımkı magazınfobık maleseffff Genişletmek için tıkla... çok uslu kızım hiç zorlamadı bizi her yerini güzel güzel inceledi doktor amcamıs:)
meltemizmir .!.: maşallah kuzuna ne guzel pozlar vermış benımkı magazınfobık maleseffff Genişletmek için tıkla... çok uslu kızım hiç zorlamadı bizi her yerini güzel güzel inceledi doktor amcamıs:)
birsy Kiraaaaaaazzzzzzzzz :) Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 772 1 96 İstanbul 6 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papapa #44 aybukeahmet .!.: kızlarr işte kızım! talipler geçin sıraya:)) ilk resim bacağımız ve ayak parmakları görünüyor 2.resimde küçük kulağımız 3. resimde ise yüzümüz, kafayı rahmin dar kısmına sokmuş orda:) Genişletmek için tıkla... ay o nası bi kulak yaa maşallahhhh bildiğin kulak Allah bağışlasın cnm. herkesinkini inşallah.
aybukeahmet .!.: kızlarr işte kızım! talipler geçin sıraya:)) ilk resim bacağımız ve ayak parmakları görünüyor 2.resimde küçük kulağımız 3. resimde ise yüzümüz, kafayı rahmin dar kısmına sokmuş orda:) Genişletmek için tıkla... ay o nası bi kulak yaa maşallahhhh bildiğin kulak Allah bağışlasın cnm. herkesinkini inşallah.
aybukeahmet kızımcıımm:)) Kayıtlı Üye 26 Haziran 2012 728 0 26 Bursa 7 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papapa #45 birsy .!.: ay o nası bi kulak yaa maşallahhhh bildiğin kulak Allah bağışlasın cnm. herkesinkini inşallah. Genişletmek için tıkla... evet ya ne kadar net dimi:) bi de burda 21 haftalıktı şimdi 31 haftalık nası oldu o kulak kimbilir:)
birsy .!.: ay o nası bi kulak yaa maşallahhhh bildiğin kulak Allah bağışlasın cnm. herkesinkini inşallah. Genişletmek için tıkla... evet ya ne kadar net dimi:) bi de burda 21 haftalıktı şimdi 31 haftalık nası oldu o kulak kimbilir:)