teşekkür ediyorum katılımlarınız için
meltemcim senin rüzgarın badisini hatırlıyorum :) oğlun da abiliğe alışmış şimdiden maşallah bak kıskanmamış kardeşini afferim onagüle güle giysin inşallah miniğin de.
ben de çok hevesliyim artık bişiiiler almaya başlamak istiyorum ama cinsiyetten emin olsam iyi olur galiba.
yalnız kendime egzersiz kitabı ararken başka bi kitap buldum. kitapçıda bakmaya doyamadım çok da ilgimi çekti içeriği onu aldım.
içindeki bebek resimleri de çok tatlı. kocamla bakıp bakıp gülüyoruz şirinliklerine. bebeğin doğumundan iki yaşına kadar olan hem bedensel hem ruhsal gelişimini, psikolojisini, içgüdülerini, reflekslerini falan öyle güzel anlatıyo ki Allah'ım diyorum el kadar şeylerin hayata tutunma gücünü nasıl da koymuş içlerine.
Eki Görüntüle 477002 Eki Görüntüle 477003 Eki Görüntüle 477004 Eki Görüntüle 477005
sezeryan sonrası da zor diyorlar toparlanmak. senin kolay oldu mu peki acaba egzersizlerin faydası olmuş mudur sezeryana da? gene de dinç olman için salma kendini derim ben cicim yaa.ben egzersızle falan ugrasmayacağım 1,de sureklı yuzdum yurudum ona ragmen sezeryan oldu bundakafama göre takılcam nasılsa normal doğuramayacağım
tatlım, benim önce drum önerdi. hatta o hastanede böyle bi grup var toplu hamiş plates dersleriSana bir şey sorucam canım, ben de hamile yogası ya da pilatesi yapmak istiyordum çünkü doğumda çok faydası oluyor diye duydum ama ben bi mekana sordum, daha önce pilates yapmamış olanların hamile pilatesi yapması da sakıncalı dediler. Sen daha önce yapmış mıydın?
cnm kitabın adı ne bende almak istiyorumda kitap
sezeryan sonrası da zor diyorlar toparlanmak. senin kolay oldu mu peki acaba egzersizlerin faydası olmuş mudur sezeryana da? gene de dinç olman için salma kendini derim ben cicim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?