Eki Görüntüle 481156 Eki Görüntüle 481160 Eki Görüntüle 481157 Eki Görüntüle 481158 Eki Görüntüle 481159
bebişimin ilk badileri teyzeleri
Eki Görüntüle 481156 Eki Görüntüle 481160 Eki Görüntüle 481157 Eki Görüntüle 481158 Eki Görüntüle 481159
bıcır bıcır annişi... o badileri giyince cıbıl cıbıl kolları bacakları ıssırcanRabbim tüm annelerin bebişlerine böyle cicişlerin içinde görmeyi nasip etsin... ayrıca ciciklerimiz arasında pempişde var yoksam kızmı bebişimiz ....
Merhaba kızlar bende geldim bebiş muhtemel doğma zamanı 15 Şubat 2013 hayırlısıyla inşallah Allah herkesin bir nefeste tamamına erdirsin.
Ben 2 sene önce eşimle alışverişe gittim tahta kalede bir bebek mağazasından alt açma minderi, battaniye, ilk alışma biberonu, çorap, doğum takımları, tulum ve benzeri badiler, bornoz takımı falan aldık o kadar hevesliydikki annem sonradan söyledi keşke almasaydınız diyee bebiş gelmedi çünkü şimdide 12 haftalık hamişim ve bu yüzden bişey almaya korkuyorum. İnsan çeyiz gibi alıp alıp atmak istiyor ama 7. aydan sonra anca başlıycam herhalde doğmamış çocuğa son biçme derler yaa.
Uygun bulduğumuz ekonomik şeyleri siteden aldıysanız fiyatları falan paylaşarak bilgi verelim birbirimize
bayıldım bayıldım bayıldım :) yaa cinsiyeti belli oldu mu ? ben daha alamadım bişeycik
Daha guzelleri sizin olsun ins.:)
Cinsiyet daha net dehil ama aldigim adam 1 snr bile degistireblrsn dedi. Nasilsa 1 aya belli olur.
Bi de ben erkek pembe, kiz mavi giymesin mantigina karsiyim. Oglusum da pembis tavsancikli badi giyebilmeli. Bebek bunlar sonucta yaa nolcak?
Yavru ben de sana bakiyodum nerde kaldi bu kiz diye.:)
Valla ben de aynen o hayalleri kuruyorum bunun icine giricek kolislerini issircam diye.
amiiinnn canim insallah hepimiz goruruz o gunleri.
Acildeki bi dr moral icin tahmin yapim demisti kiz olablr diye.
Ama kiz kiyafetleri daha tatli napiim.bi de nedense tavsanlilara ve ugur boceklilere sardim bu ara onu o yuzden aldim.
Seninkinden naber? Kiraz mi erik mi geliyo yigenimiz?
Hosgeldiiinnnnhayirli olsun bebisin hayatim. allah herseyin hayirlisini nasip etsin cnm hepimize.
Fiyat ve aldigimiz yerleri paylasiyrz ztn tatlim ama pek alisverise baslayan olmadi bizim subat grubunda. Ben biraz hizli ciktim.
bunlari ist findikzade pazarindan 2,5 liraya aldim.netten ancak oyuncak krem fln alablrm sanirim. Kumasina dokunmam emin olmam yamugu yumugu defosu var mi bakmam lazim elimle illa.:)
Amiinnn cnm. İnssllah iyi haberler getirirsinBenimde yarın kontrolüm ve 2'li tarama testi var inşallah hayırllı haberlerle dönerim kızlar dua edin zeka testi hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah.
[sıze=2]arkadaşım hayırlı olsun ancak 0-3 aylık badilerini bu şekilde kısa kollu alma derim. Ben de 2012 şubat annesi olarak hep uzun kollu giydirdim. Elinde kalır. Kolsuz badileri 6-9 ay olarak alırsan daha çok işine yarar. Ben doğum yaptıgımda gelen hediyelerin çoğu kışlıktı. Kışın dogum yapınca reyonda onlar oluyor haliyle. [/sıze]
teşekkür ediyorum katılımlarınız için
meltemcim senin rüzgarın badisini hatırlıyorum :) oğlun da abiliğe alışmış şimdiden maşallah bak kıskanmamış kardeşini afferim onagüle güle giysin inşallah miniğin de.
ben de çok hevesliyim artık bişiiiler almaya başlamak istiyorum ama cinsiyetten emin olsam iyi olur galiba.
yalnız kendime egzersiz kitabı ararken başka bi kitap buldum. kitapçıda bakmaya doyamadım çok da ilgimi çekti içeriği onu aldım.
içindeki bebek resimleri de çok tatlı. kocamla bakıp bakıp gülüyoruz şirinliklerine. bebeğin doğumundan iki yaşına kadar olan hem bedensel hem ruhsal gelişimini, psikolojisini, içgüdülerini, reflekslerini falan öyle güzel anlatıyo ki Allah'ım diyorum el kadar şeylerin hayata tutunma gücünü nasıl da koymuş içlerine.
Eki Görüntüle 477002 Eki Görüntüle 477003 Eki Görüntüle 477004 Eki Görüntüle 477005
Benimde yarın kontrolüm ve 2'li tarama testi var inşallah hayırllı haberlerle dönerim kızlar dua edin zeka testi hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah.
amin canım
ben de yarın doktorumu arayacağım 2linin kan sonuçları için
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Hayırlı , sağlıklı zehir küpü evlatlar olsun inşallah ne kadar sürede çıkıyormuş sonuçlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?