2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Merhaba kızlar bende geldim bebiş muhtemel doğma zamanı 15 Şubat 2013 hayırlısıyla inşallah Allah herkesin bir nefeste tamamına erdirsin.

Ben 2 sene önce eşimle alışverişe gittim tahta kalede bir bebek mağazasından alt açma minderi, battaniye, ilk alışma biberonu, çorap, doğum takımları, tulum ve benzeri badiler, bornoz takımı falan aldık o kadar hevesliydikki annem sonradan söyledi keşke almasaydınız diyee bebiş gelmedi çünkü şimdide 12 haftalık hamişim ve bu yüzden bişey almaya korkuyorum. İnsan çeyiz gibi alıp alıp atmak istiyor ama 7. aydan sonra anca başlıycam herhalde doğmamış çocuğa son biçme derler yaa.

Uygun bulduğumuz ekonomik şeyleri siteden aldıysanız fiyatları falan paylaşarak bilgi verelim birbirimize

Yavru ben de sana bakiyodum nerde kaldi bu kiz diye.:)
Valla ben de aynen o hayalleri kuruyorum bunun icine giricek kolislerini issircam diye.
amiiinnn canim insallah hepimiz goruruz o gunleri.

Acildeki bi dr moral icin tahmin yapim demisti kiz olablr diye.
Ama kiz kiyafetleri daha tatli napiim. bi de nedense tavsanlilara ve ugur boceklilere sardim bu ara onu o yuzden aldim.

Seninkinden naber? Kiraz mi erik mi geliyo yigenimiz?

Hosgeldiiinnnn hayirli olsun bebisin hayatim. allah herseyin hayirlisini nasip etsin cnm hepimize.

Fiyat ve aldigimiz yerleri paylasiyrz ztn tatlim ama pek alisverise baslayan olmadi bizim subat grubunda. Ben biraz hizli ciktim.
bunlari ist findikzade pazarindan 2,5 liraya aldim. netten ancak oyuncak krem fln alablrm sanirim. Kumasina dokunmam emin olmam yamugu yumugu defosu var mi bakmam lazim elimle illa.:)

bayıldım bayıldım bayıldım :) yaa cinsiyeti belli oldu mu ? ben daha alamadım bişeycik

Daha guzelleri sizin olsun ins.:)

Cinsiyet daha net dehil ama aldigim adam 1 snr bile degistireblrsn dedi. Nasilsa 1 aya belli olur.

Bi de ben erkek pembe, kiz mavi giymesin mantigina karsiyim. Oglusum da pembis tavsancikli badi giyebilmeli. Bebek bunlar sonucta yaa nolcak?

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum
koca koca eşlerimiz pembe kırmızı tişort giymiyor mu?

benım bbeişim sanırım erkek ve kırmızı örgü hırkası yeleği ve ayakkabısı annaannesi tarafındna hazır edilmiş durumda

canım benim kontrole 1 hafta var bakalım artık bacaklarını kapatmazsa öğrencez kirazmı erikmi anlıycan keyfi ne gösterirse...

bende kız cicilerine bayılıyoruuuuummm. ilk oğlum olunca gönül isterki buda kız olsun ama hep dualarımdada Rabbim hakkımızda hayırlısını ver diyerek dua ettim. hayırlısı neyse Allahım hayırlı evladımı bana nasip etsin inşaallah aminnnn hepimizin...

Teşekkür ederim canım, ben kadınlar kulubünde tesadüf 2. el satışlara rastladım normalde hoşlanmam ancak nerdeyse kullanılmamış şeyler var uygun mesela şu aşağıdaki linke bayıldım ve çok üzüldüm bebiş cinsiyeti belli değil diye arkadaşlar bence bu tarz şeyleri almayan olursa buraya linkleri verelim başka bir arkadaşımız faydalnır değilmi ama amacımız yardımlaşmak.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-yurutec-playskool-oyun-halisi-digerleri.html

bu var mesela

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...re-70-140-beyaz-kademeli-karyola-satilik.html

yani bunun gibi şeyleri paylaşabiliriz neticede hepimizin ihtiyacı var

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...rabasiisofix-oto-koltuguanakucagi-bazasi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=8833918

Benimde yarın kontrolüm ve 2'li tarama testi var inşallah hayırllı haberlerle dönerim kızlar dua edin zeka testi hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah.

[sıze=2]arkadaşım hayırlı olsun ancak 0-3 aylık badilerini bu şekilde kısa kollu alma derim. Ben de 2012 şubat annesi olarak hep uzun kollu giydirdim. Elinde kalır. Kolsuz badileri 6-9 ay olarak alırsan daha çok işine yarar. Ben doğum yaptıgımda gelen hediyelerin çoğu kışlıktı. Kışın dogum yapınca reyonda onlar oluyor haliyle. [/sıze]

Benimde yarın kontrolüm ve 2'li tarama testi var inşallah hayırllı haberlerle dönerim kızlar dua edin zeka testi hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah.
Amiinnn cnm. İnssllah iyi haberler getirirsin

0-3 ay diiller zaten.:) onu dusunerek biraz buyuk aldim.6-9 ay. Ama bebegin boyu ne kdr olur bilemedim anneme gostercem o soyler.

şu kitabın ismi ne acaba arkadaşlar

amin canım
ben de yarın doktorumu arayacağım 2linin kan sonuçları için
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Hayırlı , sağlıklı zehir küpü evlatlar olsun inşallah ne kadar sürede çıkıyormuş sonuçlar cnm

amin canım
ben geçen çarşamba verdim
Ankara'ya gidecekti kan örneği
p.tesi salı çıkar dediler
ben bilerek bir gün daha beklemek istedim
genelde 1 hafta 10 günde çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…