2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

amin canım
ben geçen çarşamba verdim
Ankara'ya gidecekti kan örneği
p.tesi salı çıkar dediler
ben bilerek bir gün daha beklemek istedim
genelde 1 hafta 10 günde çıkıyor

Canım nasıl sonuçlar hayırlı haberler olsun inşallah benimde doktorum ense kalınlığı iyi dedi çok şükür haftaya arayacakmış beni bakalım sabırla bekliyoruz. :))

Canım nasıl sonuçlar hayırlı haberler olsun inşallah benimde doktorum ense kalınlığı iyi dedi çok şükür haftaya arayacakmış beni bakalım sabırla bekliyoruz. :))

canım çok şükür temiz çıktı sonuçlarımız
değerleri öğrenemedim kontrole gidince alacağız
umarım senin de temiz çıkar

topıge atmıstım resmı kaynadı gıttı

ilk resım benden gelsın oğlumun ruzgara hedıyesiEki Görüntüle 476829 ilk badysi

merhaba kızlar 2012 şubat annesiyim rüzgar koyucaksınız ismi sanırım bi garip hissettim kendimi oğluşumun ismi rüzgar :) hamilelik hiç bitmeyecek gibiydi ama nasılda hızlı geçmişş nasıl özendim tekrar size .. bizde koyardık böyle resimler heyecanla Allah yardımcınız olsun

sana daha entersanını soyleyeyım benım oğlumun adı allah nasip ederde sağlıkla alırsam kucağıma ruzgar denız olacak:) zevklerımız aynıymıs:)

sana daha entersanını soyleyeyım benım oğlumun adı allah nasip ederde sağlıkla alırsam kucağıma ruzgar denız olacak:) zevklerımız aynıymıs:)

çok sevindim tesadüfün bu kadarı diyelim o zaman takip edicem sizi :) hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi inş

teşekkür ederim guzel dıleklerın ıcın arada bızede tuyolar vermeyı unutma taze anne olarak

her zaman :) ara ara gelip girerim muhabbetlerinizin arasına güzel odalarınızı ve kıyafetlerinizide bekliyorum heyecanla bizimkileride bi inceleyin belki fikir olur

çok sevindim canım maşallah amin bizde bekliyoruz heyecanla 4 hafta sonra 4 lü test yaptırcaz dedi doktor

ben de 29unda gideceğin kontrole
16+3 olacağız belki bize de ister bilemiyorum
SAğlıkla alalım kucağımıza inşallah

babamız sipariş vermişti biz de aldık. "Oturmasana evde git de kızıma zıbın al" diye:)

Son düzenleme:

topiğin ilk bezide benden gelsin o kadar uzuca aldımkı keske 2 tane alsaydım normal fiyatı 28 tl super markette ben 8 tl ye aldım ıslak mendılde 3lü paket 6,40 a aldım oda 9,90 dı markette

bugun de emzık 5 li zıbın bır tanede patıklı değil coraplıları çıkmış oyle alt aldım:)

daha ikili testimizde doktorumuzun şuan kız gibi gözüküyor ama kesin değil dediği gün altığım takımı zıbını ve benim ördüğüm cicileri teyzeleri bunlarıda öncede örmüştüm bebiş hiç yokken battaniye bile ördüm turkuaz beyaz onuda eklerim nasip olursa

Ay cnmmm gule gule giysin insallah! ben de tam dicektim seninki belli degildi hepsi pembe olmus diye. hadi bakalim hayirlisi. Yalniz beyaz hirkadan ben de istiyoruumm nasi yapiliyo yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…