2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

bebek şekerlerini nereden aldınız

internetten mi

evet cnm intenetten aldım, yani facebooktan
bi sayfadan aldım, yapan kişiyle baya konuştuk
fiyatı ne zaman göndereceğini nasıl olmasını istediğini facebookta
çok daha rahat konuşabiliyosun.

süslerimiz

Eklentiler

• $71798_10151381790024868_1945935122_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $321339_10151381789254868_654273540_n.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 77

çok güzeller canım Rabbim bebişlerimizle birlikte kullandırmayı nasip etsin amiiiiin...
bende şekerlerimizi bitireli epey olduda göstermek istiyorum fakat daha önceki gönderdiğim cicilerin resimlerini eklentilerden silemiyorum başka resimde almıyo yapamadım bende pes ettim...

canım onlar bende de var. sen eklemek istediklerini yine dosya ekle - dosya seç ile seçiyorsun sonra upload ile yüklüyorsun bi tek seştiklerin ekleniyor

canım onlar bende de var. sen eklemek istediklerini yine dosya ekle - dosya seç ile seçiyorsun sonra upload ile yüklüyorsun bi tek seştiklerin ekleniyor

canım upload a tıkladığım halde hiç bi şey olmuyo bende anlamadım daha önce resimleri o şekilde gönderdiğim halde şimdi olmuyo

.............................

Eklentiler

• $L1020987.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 224
Son düzenleme:

teşekkur ederim canım cidden çok şirin oldu kapı süsümüz her gelen 2 ay kalsın kapıda çıkarma dio

ben 24 ocakda sezeryan ile doğum yaptım canımaslında topice yazmıştım görmedin sanırım:26:şimdi 16 günlüğüz bebeğe adepte olamay çalışıyorum gunler böyle geçiyorsende inş. zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini..

Gözlerin aydın olsun canım hayırlı,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin rabbim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…