2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

ayyy hikayemizi unutmamışsınsaolasın canım evet o kadar uğraşmama değdi içime sindi hepsi

kızımın odası geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $IMG-20130111-01204.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG-20130111-01205.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG-20130111-01203.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG-20130111-01202.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45

bende netten sipariş ettim kurulumu marangoza yaptırdık..Hiç bir eksiği yok. marangoz yanlışlıkla yatağın alt suntasından birini kırmış , telefon ettim gönderebileceklerini söylediler..
parmaklıklar plastik bende senin gibi beğenmemiştim ama marangoz bebek düşer kafasını falan çarparsa bu daha iyi dedi..Dediği gibi düşünürsen mantıklı..Valla daha kullanmak nasip olmadı ama ben çok beğeniyorum iyiki almışı diyorum..

canım valla sen marangoz çağırmakla iyi etmişsin, o beşiğin kurulumu tam bi ölümdü ya, ama bitince çok güzel oldu
firmayı aradım ilgilendiler arıycaklarmış bakalım şifoniyer için, o geç gelse de önemli değil, dolabımız eşyalarımıza yeter. minnak cicilerimize
bende parmaklıklar için sonradan düşündüm aynen dediğin gibi sert olmaması daha iyi.
beşik içine yatak almadım ben daha ama bi yatakla o derinlik kapanmaz allahtan bambu beşiğimiz var ilk zamanlarda eğilip kalkamazdım yoksa
bu haftasonu halı ve perdeyi de halladersem bitmiş halini paylaşcam hemen, sen de fotoları yüklesene görelim nasıl bi odası olmuş minik kuzunun

kızlar buda bizim bebek kurabiyelerimiz.

Eklentiler

• $14012013171.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 103
burzummmm doğanın bembeyaz olanını aldım ben seninki kırmızı kulpları var senmi yaptın bu kulpları hoş güle güle kullansın bebişin

Senin bebişte güle güle kullansın datlım..ben aldığımız yerden rica etmiştim kırmızı kulp istiyoruım diye sağolsun kırmadı verdiler beyazlarla değiştirdik.beşiğinki kahverengiydi pek hoş durmuyodu uyku setide kırmızı dedik 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun

canımmm,cokkk guzel herseyy masallah dıyeyım Allahh kullanayı nasıp etsınn ınsallah

çokkk güzel olmuş güle güle kullansın paşan

odalar çok tatlı olmuş. bıdıklarda geldimi tam olur. güle güle kullanın.

canım bayıldım allah içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

saolun teyzoşları

hepside çok güzel..sağlık,afiyet mutlulukla kullansın bebişin inşlh........

esincim odanız çok güzel olmuuuşşş..dedenizin ellerine sağlık.kuzucun güle güle kullansın inşallaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…