2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Kapı Süsümüz....TakımAltın Yastığımız....Çubuklu Şekerlik Süslerimiz veee Saksı Sepetimiz efeniim....
Eki Görüntüle 610108
Bunu hepisini yaptıktan sonra buldum takım şekerini maalesef...Kısmet değilmişş...

Lahusa şerbeti fırfırmızı ve süsümüzüde bardaklarımıza yapcez ah ah daha çook işim var çok hahaha...BALON alcem daha oda için

Bardak süsümüz

Eklentiler

• $270.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
hepside çok güzel..inşlh sağlıkla giysin, kullansın bebeğin..benm gibi herşeyi pembe etmşsin..hayatımda olmayan bi renkti pembe...şimdi bayılıyorum bu renge:)))

şahsını tebrik ederim. kız annesi dediğin böyle becerikli olmalı zaten sen şimdi tokalar filan da yaparsın. Allah güzel günler yaşatsın o odada.yalnızz dolap ihtiyacı hissedersin gibi kızların eşyaları filan da çok oluyor. ama mutlaka onu düşünmüşsündür evinin yerine göre filan.

Son düzenleme:
hepside çok güzel..sağlık,afiyet mutlulukla kullansın bebişin inşlh........
saol canım

esincim odanız çok güzel olmuuuşşş..dedenizin ellerine sağlık.kuzucun güle güle kullansın inşallaaaahh

amin inşallah canımm

bebek odası takımına bayıldım .iyi günlerde kullanın inşallah.nerden aldın canım bide fiyatını bana söyleyebilirmisin

teşekkür ederizz odamızı dedemiz yaptı hazır almadık canım

maşallah canım çok güzel. perde istiyordum bende tammm bu renklerde ama artık dışarı çıkıp gezemiyorum baumaxte vardı kocam çalışanlara sinir oldu almadı kaldı öyle. bana gönderseneeee

göndereyim canım ne demek

esinnnn bitttim odaya maşallahhhh kuzum Allah nazarlardan saklasın herşey çok gzel

ay beğendin mi saolasın kapıya beyaz tül yapıp üstüne takacağım ozaman da resimlerim inş.

ewet cnm çok beğendim tüllü halinide bekliyorummmm

kızımın odası geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güle güle kullansın bıdığın inşallahh

kızlar buda bizim bebek kurabiyelerimiz.

fıstığımmm kurabiyeler çok lezeetli duruyorlar :)))

tşk.ederiz teyzesi güzel olmuşlar ben gibi bi kırmızı manyağıda sen:)

süperlerrr iyigünlerde kullanın hepsi birbirinden güzel valla

Pembe pembe sıkıldım pembe görmekten kırmızıyıda çok severim tek değilmişim meğer tek eksiğim kırmızılı bi halı arıyorum bi bulsam süper olcak

Pembe pembe sıkıldım pembe görmekten kırmızıyıda çok severim tek değilmişim meğer tek eksiğim kırmızılı bi halı arıyorum bi bulsam süper olcak

değilsin kuzum :))bizde şirinlere takıldık herşeyimiz şirinler oldu ama şirinde oldu hani :)))

kızlar cicileriniz çoookkk güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş...

bende senin gibi kızımın odasını pembe yapmayacam diyordum. hatta baya soft yapmayı düşünüyordum. önce eşimden azarı işittim. çocuk odası yapıyorsun oturma odası değil diye. sonra iki ufaklık buldum sordum odanızın nasıl olmasını istersiniz diye kızlar pembe deyince ben yine pembe yaptım odalar çok tatlı bu arada doğsalarda neşeleriyle daha tadlı olsa

hepsi çok güzel sağlıkla kullanın inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…