2013 Şubat Gelinleri Aranıyoorr :)))

haklısın tatlım bizde ne yapıcaz ev konusunda bilmiyorum. kimi şimdilik sobalı ev tut, borcunu bitirince kalorferli eve geçersin diyorlar ama ben sobayla uğraşamam :( bi de çalışmıyorum sadece nişanlım çalışıyo. zor olucak :( balayına nereye gitmeyi düşünüyorsunuz :34:

Bizde beylikdüzümü yoksa bakırköymü ona karar veremedik :26:
Biz kaz dağlarında stalu otel var oraya gidicez canım :31:

Bizde beylikdüzümü yoksa bakırköymü ona karar veremedik :26:
Biz kaz dağlarında stalu otel var oraya gidicez canım :31:

biz aslında kış olduğu için balayını yaza bırakmaya karar vermiştik, ancak burda bazı arkadaşlar ilk evlendiğin günkü gibi olmaz balayı dediler, kafam karıştı. nişanlıma söyledim ayarlarız bi kaç günlüğünü yakınlarda bi yer dedi :) ben trabzonda yaşıyorum. ayder yaylasını düşündük ama soğuk olması da düşündürmüyo değil :26:

Son düzenleme:
biz aslında kış olduğu için balayını yaza bırakmaya karar vermiştik, ancak burda bazı arkadaşlar ilk evlendiğin günkü gibi olmaz balayı dediler, kafam karıştı. nişanlıma söyledim ayarlarız bi kaç günlüğünü yakınlarda bi yer dedi :) ben trabzonda yaşıyorum. ayder yaylasını düşündük ama soğuk olması da düşündürmüyo değil :26:

evet onu ben söylemiş bile olabilir canım :9:
ilk günkü heyecanı bi daha bulamazsın bencede 1-2 günde olsa bi yerlere gidin :17:

evet onu ben söylemiş bile olabilir canım :9:
ilk günkü heyecanı bi daha bulamazsın bencede 1-2 günde olsa bi yerlere gidin :17:

vay demek o sendinnn :4: :9:

bakalım gitmeyi bizde istiyoruz ama gidince hasta olup geri dönmesek iyidir :9: kuzenimde iki sene önce 6şubatta evlendi, balayına aydere gittiler bi gece zor kaldılar hasta olup geri geldiler :18:

vay demek o sendinnn :4: :9:

bakalım gitmeyi bizde istiyoruz ama gidince hasta olup geri dönmesek iyidir :9: kuzenimde iki sene önce 6şubatta evlendi, balayına aydere gittiler bi gece zor kaldılar hasta olup geri geldiler :18:

ay bizde dağa çıkıcaz sayılır artık nasıl olucak bilmiyorum :27:
bişey sorucam canım gelinliğin içine külotlu çorapmı giyeceksin?
Aldınmı çorap,ben daha almadım da..

Son düzenleme:
ay bizde dağa çıkıcaz sayılır artık nasıl olucak bilmiyorum :27:
bişey sorucam canım gelinliğin içine külotlu çorapmı giyeceksin?
Aldınmı çorap,ben daha almadım da..

yok ya almadım ama öyle düşünüyorum kalın olmalı ki üşümeyelimm :1: konu geçmişine baktım da hatırladım seni, nisanda değilmiydi senin düğün, tarihi önemi çektiniz :1:

kış diye hiç kendinizi kasmayın bakayına nereye gidecez diye maksat dinlenmek tatil yapmak farklı bir ortama girmek değilmi benimde 8 aralıkta düğünüm var hep sizin gibi düşündüm kışı sevmeyen birş olarak ne gerek var balayına dedim sonra yorulduğumu farkettim araştırmalar yaptım işte uludağdır abanttır baktım hiçbirinde herşey dahil konsept yok bide ne yicez diye düşünmeye gerek yok dedim soğuğu sevmediğimden dolayı indim sideye yaptırdım rezervasyonumu kıs olduğu için kampanyasıda var 5 gün ekmek elden su gölden yaşayacaz kapalı ve ısıtmalı havuzuda var sinema odasıda var her türlü aktivitesi var canlı müzik ve benzeri bence kış diye illah dağlara atmayın kendinizi bu benim fikrim ve yanlış düşünmediğimi düşünüorum

kış diye hiç kendinizi kasmayın bakayına nereye gidecez diye maksat dinlenmek tatil yapmak farklı bir ortama girmek değilmi benimde 8 aralıkta düğünüm var hep sizin gibi düşündüm kışı sevmeyen birş olarak ne gerek var balayına dedim sonra yorulduğumu farkettim araştırmalar yaptım işte uludağdır abanttır baktım hiçbirinde herşey dahil konsept yok bide ne yicez diye düşünmeye gerek yok dedim soğuğu sevmediğimden dolayı indim sideye yaptırdım rezervasyonumu kıs olduğu için kampanyasıda var 5 gün ekmek elden su gölden yaşayacaz kapalı ve ısıtmalı havuzuda var sinema odasıda var her türlü aktivitesi var canlı müzik ve benzeri bence kış diye illah dağlara atmayın kendinizi bu benim fikrim ve yanlış düşünmediğimi düşünüorum

ay canım bende dağı falan sevmiyorum o yüzden yaza kalsın diye düşünüyordum .. aslında ii fikir side demek. ne kdar peki fiyatı

Merhabalar..
Benim de kışın evlenme durumum var ama tam tarih belli değil mayısa kadar kayabilir bakıcaz artık..
greeneyes87 gerçekten uygunmuş fiyatı ve avantajları hangi otel olduğunu söyleyebilirmisin cnm?

özelden msj atamıorum burdan solersem bı sakıncası varmı onuda bılmıorum ama yoktur heralde anı turun sıtesıne gırın sonbahar fırsatları var orda baska seceneklerde var yalnız kıs sezonuna dıkkatlı bakın hepsı hersey dahıl değıl benım gıdecegım sıde prenses resort aslında 2 tane daha yer begenmıstım ama onlarda yer bulamadım bunu tavsıye ettıler deneyecez gorecez sımdı baktım fıyatı deısmıs ama yınede uygun bence bı sansınızı deneyın ne kadar kotu olaılırkı

Son düzenleme:
yok ya almadım ama öyle düşünüyorum kalın olmalı ki üşümeyelimm :1: konu geçmişine baktım da hatırladım seni, nisanda değilmiydi senin düğün, tarihi önemi çektiniz :1:

evet canım şartlar uyunca çekiverdik bence iyide oldu :9:

en mantıklısını yapmışın canım,bizde antalya civarındaki otellere gidecektik kış olduğu için acayip uygun.3-4 gün herşey dahil cebinden para çıkmadan yer içersiniz,hemde değişiklik olur.
Bizde kararsız kaldık ikisi arasında,oteli çok beğendik diye kaz dağlarına gidicez.yoksa bizde antalyaya gidecektik.
acayip promosyonlar yakalayabilirsiniz kızlar :34:

Valla evimiz tutuldu :16:
Bugün nişanlım elektrik,su üstüne almaya gidecek.
Haftasonu boya badana başlıyor.
Gelinlik,damatlık,nikah şeker,davetiye,balayı hazır :52:
Bi ev işleri kaldı.
Sizde ne var ne yok? :9:

Valla evimiz tutuldu :16:
Bugün nişanlım elektrik,su üstüne almaya gidecek.
Haftasonu boya badana başlıyor.
Gelinlik,damatlık,nikah şeker,davetiye,balayı hazır :52:
Bi ev işleri kaldı.
Sizde ne var ne yok? :9:

hadi yaaa bizz bayaaa geri kaldık sizdennnnn :5: ev bulamadık daha ama ocak gibi tutmamız lazım. şimdiden tutmak erken :) davetiye, balayı için hala düşünmekteyim :ssz: damatlık almıcaz ona nişanda aldığım damatlıkta bi kaç oynama yapılcak. gelinliğimde dikiliyo halen :1: ağırlığa falan çıkılcak ama halaa bekliyorum kv den haber gelmesini :47:

bizde hala ev ariyoruzz;( 2 haftaya kadar tutulmasi sarttttt allahim sen yardimm etttt..

profilinden anladığım kadaryla düğünün 31 martta. daha 4ayın var çok panik yapıyorsun sanırım canım :) benim düğünüme 54 gün var hala ev yok piyasada :1: rahat ol birazzz :82:

Son düzenleme:
profilinden anladığım kadaryla düğünün 31 martta. daha 4ayın var çok panik yapıyorsun sanırım canım :) benim düğünüme 54 gün var hala ev yok piyasada :1: rahat ol birazzz :82:

canim mobilyalarin gelmesi 6 -8 hafta sürüyor. ayrica hepimiz izinlerimizi ayarladik evi dösemeye gittmemiz kesin ..
aramizda 4 saat var! nasil sakin olayim?:) bence sizde cok gec kalmisinizz mobilyalarin gelmesi süryor benden söylemesi :)..
birde istedigini bulamassan gez babam gez...
bakalim ev bulduk gibi allahin izniyle insallah olurr yarin belli olcak

biter mi ah ahhh, kaba eşyam alındı sayılır. perdelerim kaldı sadece onuda ev tutulunca diktiricezz.. mutfakta olsn banyoda olsn eksik çok hala. senin nasl gidiyo canm :)

hoşgeldin tatlım sende :) benimde 74 günüm kaldı. aldı bi telaş nasıl yetişecek diye :18:

Yeni yılın tüm gelinleri...Çiçeklerle kış gelini olun,ne oluurr ! Gelinliklerle birlikte, hani bembeyaz o saf rengin yanında renkli çiçeklerinizde olsun elinizde.Biz Türk gelinleri birazcık değişiklik yapalım,mutluluğumuzu ifade edelim.Düşünsenize en sevdiğiniz renk veya en sevdiğiniz çiçek ,sizi ifade eden ! Ayyy,süper olur. Ya da bi dakka,bi dakka , belki minicik bir çiçek ,saçınızda...Resimlerinizi de paylaşsanız mesela..
Evlerde bi de değil mi? Çiçekli,country tipi perdeler.Ya mutfakta,ya yatak odasında ya da oturma odasında biyerlerde kullanmak lazım..
Romantik Çiçekli Perdeler | Belemir Home & Office |

Back
X