Arkadaşlar burada bebeklerimizi karşılaştırıp ne kadar hızlı büyüdüklerine beraber tanık olalım istedim.ben başlayayım ilk olarak , benim kuzum;
6+0 haftalıkken:4mm
9+1 haftalıkken :25 mm
Birde henüz kilosu hakkında bilgi vermiyorlar galiba???
ve haftaya tekrar gidiyoruz o zamn yine yazarım sizlerden de bekliyorummm güzel anneler...
Arkadaşlar burada bebeklerimizi karşılaştırıp ne kadar hızlı büyüdüklerine beraber tanık olalım istedim.ben başlayayım ilk olarak , benim kuzum;
6+0 haftalıkken:4mm
9+1 haftalıkken :25 mm
Birde henüz kilosu hakkında bilgi vermiyorlar galiba???
ve haftaya tekrar gidiyoruz o zamn yine yazarım sizlerden de bekliyorummm güzel anneler...
mrb arkadaslar bugun aranıza katıldım...Rabbim nasip ederse 17 temmuz muhtemel dogum tarıhımız...12+3 günlük hamileyim boyumuz 12 cm
Arkadaşlar bugün kont. gittim her şey normal
12+3 günlük
60mm boyu çıktı bizim bebeğin:)
Cinsiyt öğrenemedik ayrıca...
5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
bir de çarşamba günü gidicez yani 12+2 de
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum ekim ayinda gebe kalmis anneler icin degilmi bu karsilastirmalar..
Tekrar merhaba)
Bebegim 7+4 de 1.28cm bnde 23.nde gidicez dr bu randevumuzun uzun surecegini soledi snra ki arastirmalarimla bu randevuda ikili testi ucagimi anladim ve korkuoyorum bunun yaninda hic bunlanti hic kusma yok bnde bol bol yiyorum kilo aliorum sizin nasil bu ikili teste giren varmi arkadaslar
canım benm de fazla bulantım ve kusmam olmadı,ilk ay kilo aldım,3. ay birazcık verdim.Birde ikili testi yaptırdım sonuçları bekliyorum inş. bişşey çıkmazzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?