2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

glskml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
133
0
66
Ankara
Arkadaşlar burada bebeklerimizi karşılaştırıp ne kadar hızlı büyüdüklerine beraber tanık olalım istedim.ben başlayayım ilk olarak , benim kuzum;

6+0 haftalıkken:4mm
9+1 haftalıkken :25 mm
Birde henüz kilosu hakkında bilgi vermiyorlar galiba???

ve haftaya tekrar gidiyoruz o zamn yine yazarım sizlerden de bekliyorummm güzel anneler...

mrb hayirli ve saglikli olur insallah

7 haftalikken 10 mm
9+2 ". 3 cm

ben 9+6 haftalık hamileyim, en son tam 9 haftalıkken gitmiştim 24mm di, inşallah Allah hepimizin kucağına sağ salim verir...

Arkadaşlar bugün kont. gittim her şey normal

12+3 günlük
60mm boyu çıktı bizim bebeğin:)

Cinsiyt öğrenemedik ayrıca...

5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
9 hafta 3 günlük -2.78 cm-

bir de çarşamba günü gidicez yani 12+3 de

mrb arkadaslar bugun aranıza katıldım...Rabbim nasip ederse 17 temmuz muhtemel dogum tarıhımız...12+3 günlük hamileyim boyumuz 12 cm

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bugun aranıza katıldım...Rabbim nasip ederse 17 temmuz muhtemel dogum tarıhımız...12+3 günlük hamileyim boyumuz 12 cm

Arkadaşlar bugün kont. gittim her şey normal

12+3 günlük
60mm boyu çıktı bizim bebeğin:)

Cinsiyt öğrenemedik ayrıca...

bende yarın gidicem doktora 12+2 olmuş olacağım kafam karıştı hanginize göre bakayım karar vereyim boyuna bilemedim, 2 kat fark var arada :/ ???????

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum ekim ayinda gebe kalmis anneler icin degilmi bu karsilastirmalar..

Tekrar merhaba)
Bebegim 7+4 de 1.28cm bnde 23.nde gidicez dr bu randevumuzun uzun surecegini soledi snra ki arastirmalarimla bu randevuda ikili testi ucagimi anladim ve korkuoyorum bunun yaninda hic bunlanti hic kusma yok bnde bol bol yiyorum kilo aliorum sizin nasil bu ikili teste giren varmi arkadaslar

canım benm de fazla bulantım ve kusmam olmadı,ilk ay kilo aldım,3. ay birazcık verdim.Birde ikili testi yaptırdım sonuçları bekliyorum inş. bişşey çıkmazzz.

Ben 2 testimi geçen hafta yaptırdım çok eğlenceliydi bebişimle babası ekran aracılığı ile baya uzun zaman geçirdi ultrason sonucuna göre normal çıktı ama kan bir hafta sonra dendiği için bekliyoruz.bende ilk üç ay bulantı olmadı seviniyordum fakat son bir haftadır her sabah aynı saatte bulantım oluyor tam evden çıkacakken çok kötü işe geç kalıyorum sabahları su içme dediler bulantının azalması için ama ne yaparsam yapayım o saat geldiğinde bulantı var hata hata sonu saati gelince uykudan uyandırıyor beni :) ama bebişimin varlığını hissettiğimde bütün sıkıntılar yok oluyor

canım benm de fazla bulantım ve kusmam olmadı,ilk ay kilo aldım,3. ay birazcık verdim.Birde ikili testi yaptırdım sonuçları bekliyorum inş. bişşey çıkmazzz.

canım ınsallah bir sey cıkmaz ben de sureklı onunla konusuyorum bugun yagmur vardı mesela yagmuru ıslanmayı anlattım ona böle davrandıgım zaman cok rahatlıyorum dogmusta kocaman bır ınsana gerıye donuk bırseyler anlatıyormusum gıbı hıssedıyorum.

boy kilo dışında bu 12.13.14. haftalarda dr gıdıpte cınsıyetını ogrenen hıc varmı arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…