2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ayliz'e maşallah anası
Kocaman kızçe olmuş artık o
Süslerinize de bayıldık güle güle analı kızlı dağıtın inşallah

Yavrummmm yeni evinde oğluşunla,eşinle mutlu huzurlu oturmanı diliyorummm
Duru'yla kocaman öpüyoruz sizi

Kuzum paşana maşallah diyorum büyüyor bunlar yaaaa
nokta hallerinden gramlara derken kilo basıyorlar artık

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Hayırlı hafta sonları diliyoruz sizlere
Çok güzel uykudan sonra babacıkla kahvaltı adından da miskinlik zamanı
Yarı tv yarı pc geçiriryoruz ve babamızı bekliyoruz.Dışarıya çıkıp gezeceğiz
Ablama Bakırköy'e(eşimin ablasına)gideceğiz.Çok özledik onu ve kızçeleriniiii
Kocaman öpüyorum sizleri ALLAH'a emanet olunnnn

uy canım benim hayırlı osun analı babalı büyüsünler inşallah

tunaydınlar annısler ve cücükleriiisiiiiiiiiiii
bız bu gece o ka gusel uyudukkııı sade bır kez wc ye uyandık ee oncesınde gunduz dr yolunda ottobusden 3-4 durak once ındık yuruyukkk aksam da bbamızla cekırdek yıyerekden 1 st yuyudkk gece 12-5 gıbı eve geldıkk dırek cupp yataga dusa gıremedım gundus gırdım dıyeehaytardım da
ohh gece 4 de wc ye uayndım o kaa sonra babamızı ıse gondermek ıcın uyandık sonra hopp 8 gıbı uykuya yenıdenn takii 11 kadar uyumusuzzz sonra kop kopp mutfaga yemek yemeyeeee oglum ac durmaısndımı ama sımdıe mıskın mıskın evde oturuyormm aksam mısafır gelıcek yanı yatmaya sadece bende markete gıdıp bırseyler alıcamm ee canımız ne ısterseee
bakalımmm sona yemek hazırlaaa ye hazırlaa yeecokobur oldum ben yaa dgumda 12 kg gıdermıs ben 14 olucam nerdeyse eee gerı kaan 2 kg mıss gıder canım takmyrm aslında paşam ıcın deger ama olsun genedeeeeeeee ramazan bayrmana dugun var eskı halıme dnöersem kıyafet alırım yoksa yok

offff yaaa aynn bende öleyimmm
yarasın bosverrrrrrrrrrrr

normal cnm kk takvımı standart kımsenın vucud yapısı fılan aynı degılkııı
sagolsın cnm gel beraber olsunn

evet bende son anda degısılık yaptım cok sevdıgım lajıvert hast takımnı cıkardım ark..aldıgı beyaz mavlı takım koydum yanımda eltım olucagı ıcın ve bebek yıkanmadıgı ıcınnnn onu koy dedı ılk sefer onu verelım sonra getırınce sıler temıslerızzz lajıvert olanı gıydırırız dedıı aklıma yattıı

ALLAH kolaylıkverın ne deyım eısn toplu ıse sorun yokda dagınıksa ısın zorrrrrrrrrrrr
oo cok tatlı bunlar yaaaaaaaaaa yesıle bayılırım bu kaa yakısıtgını gormek dahada mutlu ettı benıı gule gule eskıtın paşacazen leeeeeeee

rabbım acıl sıfa versın ınsl tez zamnda ı lesır ve gusel sonular alırnsızzz

wuuuu 4.anne sanırım cıgdemm cım tebrıkler ınsl kuvesdende tes zamanda cıkıp kucgına alırısn ınsl annesiiiiiii

kızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.
afıyet olsun yarasın cnm ben klanınıda sımdı yedımm
selam kızlar nasılsınız benim karnım yavaş yavaş sarkmaya başladı annemde aşsğı iniyor dedi.
sizde durumlar nasıl...
benımkı halen yerını koruyorrdr kanala gırmemıs dedı gırse ınmeeye baslar
Kuzum paşana maşallah diyorum büyüyor bunlar yaaaa
nokta hallerinden gramlara derken kilo basıyorlar artık

sagolasın cnm benım ınslll kucagımıza almak da naısp olurrr gezın sızde gorumce zadenıse dogru ohhmıssssssss

kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapıcak mısınız bebişlerinizin adına? ben henüz karar veremedim ne yapsam acaba?
bizim babamız 1000 km uzakta yapamayız ki biz memleketteyiz o evimizde
heheehehh
afiyet olsuuunn.
bende koca bir kase salata yedim az evvel.
sağlıklı hatun seni :)

canım evden gider alırlar diye düşündüm kıyafet. sen mesaj atamazsan hangi sayfada paylaştığını yaz sayfa numarasını ben ona göre bakayım.

bende evde vereceğim canım şerbet hastanede uğraşamam walla :)

aynen canım bende konyadayım memlekete geldim eşim evimizde kaldı bizde biraz annemde biraz kayınvaidede kalacağız o yüzden kendi evimizde değliz.

selam kızlar nasılsınız benim karnım yavaş yavaş sarkmaya başladı annemde aşsğı iniyor dedi.
sizde durumlar nasıl...

hafta sonu mıskınlığı yapıyorum canım bırazdan eksıklerımı almaya gıdecez :)) benım karnım daha yukarda reflum sıddetlı bı sekılde devam edıyor

çok güzel oda olmuş canım :)
Allah şifa versin yardım etsin canım

aynı şeyler bende de oluyor doktora sordum dediki normal artık zaman az kaldı dedi oğluşlarımıza yaklaşıyoruz şekerim :)

canım hayırlı olsun Allah sağlık versin ikisinede :)

Canım Allah analı babalı büyütsün kısa zamanda da küvezden çıkarlar inşallah öper koklarsın doya doya

sizde durumlar nasıl...
sanırım çok da aşağıda değil benimki,bilemiyorum.
canım şekerleri 2439 da paylaşmıştım.
eşin de olacak mı peki lohusalığında.en azından o da olsa çok sorun olmaz.

evet eşim baya bir dağınık.o yüzden bir yere giderken hep bilirim ki ev altüst olacak.ben de çok düzenli ,titiz değilim ama onun gibi değil tabi.
kızlar pişiyi yaptım güzel oldu kahvaltıda yedik de pişman oldum yani.biraz abarttım çok yedim.şu an midem altüst.canım da çok sıkılıyor ya yapacak hiçbirşey bulamıyorum

hafta sonu oldugu nekadan bellı yha kımsecıkler yok.. sabahtan berı uzermden kalklmayan mıskınlıgı atıp en sonnda dusa grdım ve hooppp yanınızdaıam aksama da dugun var gobecık atarız bıraz

sızler nasılsınz bakım annıslerr

kızlar pişiyi yaptım güzel oldu kahvaltıda yedik de pişman oldum yani.biraz abarttım çok yedim.şu an midem altüst.canım da çok sıkılıyor ya yapacak hiçbirşey bulamıyorum

offfff bnde cok sıkıldım yha bnde yapıcak bısı blumıorummmm keceden kapı susumu yapsamkııı bnde ne yapsamm

walla canım 10 gün babalık izni var anca o kadar kalacak. Tamam bakıyorum hemen 2439 a sağol :)

Biz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
Suyumuz biraz daha çok olsaydı daha iyi olurdu dedi. Bol su iç 4 litreye yakın dedi ama ben zaten içiyorum neden az dedim o da ters olduğu için olabilir dedi Hareket takibine devam dedi. Dopplerde kan akışına baktı bebeğin beslenmesi gayet güzelmiş:). Salı günü tekrar çağırdı. Benim kadar çok giden yok galiba:) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yani. En azından sık sık gidince içimiz rahat oluyor.
Bir de komik bişe oldu salı günü birdaha gelin deyince düğmesine basılmış oyuncak gibi anında hemen ücret alacak mısınız diye sordum yani 4 günde bir o parayı vereceksek ayvayı yedik adam gülümsedi yok dedi. Meğer ben sormadan önce kağıda zaten kontrol diye yazmış boşuna sormuşum eşim de doktor da gülüyo panik panik sormuşum yüzümde "nolacak bizim bu halimiz" dercesine bi ifadeyle:)) geçende de doğumda alacağı ücreti sorduk "size çok özel bişe yapacağım kimseye söylemeyin ama dedi. 2500 alacakmış sanırsın ki 250 alacak:))
salı günü suyumuza bakılıp ona göre tarih verecek çok heyecanlııııı:))

masallah cnm bebsne. 4 lıtre su muuu bn 1 lıtre zor ıcıorum yha

4 gunde bır parada verlmez yanı normalde nekadar kı sıze 2500 yapıcakmıs :)

ohh gözün aydın canım su azalınca sık sık cagırıyorlar bende 4 gunde bır gıdıyorum nstyede baglıyor herseferınde artık çalısmama ızın vermıyor doğum iznimi basltacam insallh ama doktorum 2 haftalık umreye gıdıyor ramazandan onceay sonuna gelecekmıs benıde arkadasına yonlendırdı bakalım nasıl bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…