Biz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
Suyumuz biraz daha çok olsaydı daha iyi olurdu dedi. Bol su iç 4 litreye yakın dedi ama ben zaten içiyorum neden az dedim o da ters olduğu için olabilir dedi Hareket takibine devam dedi. Dopplerde kan akışına baktı bebeğin beslenmesi gayet güzelmiş:). Salı günü tekrar çağırdı. Benim kadar çok giden yok galiba:) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yani. En azından sık sık gidince içimiz rahat oluyor.
Bir de komik bişe oldu salı günü birdaha gelin deyince düğmesine basılmış oyuncak gibi anında hemen ücret alacak mısınız diye sordum yani 4 günde bir o parayı vereceksek ayvayı yedik adam gülümsedi yok dedi. Meğer ben sormadan önce kağıda zaten kontrol diye yazmış boşuna sormuşum eşim de doktor da gülüyo panik panik sormuşum yüzümde "nolacak bizim bu halimiz" dercesine bi ifadeyle:)) geçende de doğumda alacağı ücreti sorduk "size çok özel bişe yapacağım kimseye söylemeyin ama dedi. 2500 alacakmış sanırsın ki 250 alacak:))
salı günü suyumuza bakılıp ona göre tarih verecek çok heyecanlııııı:))
çumradayız canım
hafta sonu oldugu nekadan bellı yha kımsecıkler yok.. sabahtan berı uzermden kalklmayan mıskınlıgı atıp en sonnda dusa grdım ve hooppp yanınızdaıam aksama da dugun var gobecık atarız bıraz
sızler nasılsınz bakım annıslerr
bende geçen arkadasımın kınasına gıttım esım düzenli aradı oynuyormuyum dıye ızın vermıyor artık oynamama
çookk güzel olmuuşş. bravo ellerine sağlıkkHayırlı geceler hanımlar,
Bugün çarşıya çıktım, bi hevesle keçe aldım kapı süsü yapayım diye..
Ve ömrümde başlayıp da bitirebildiğim hiçbir elişi olmayan ben, kızım sayesinde bir ilki başardım:)
El emeğim, göz nurum..Zehram için hazırladığım kapı süsü..
Sadece 5 TL'ye maloldu :)
Eki Görüntüle 735508
iyi akşamlaar :)
çok fazla buraya yazıyor olmasamda mesajları genelde okuyorum.
fatma çetiner i duyunca yazmadan geçmiim dedim
ben aslında İstanbuldayım ama Konyalıyım...
annemlerin yanına ne zaman gittiysem hep fatma hanıma gittim bende.
çok ilgili ve sormadan herşeyi anlatan bir doktor. burda özel klinige gittiğim halde,fatma hanım kadar güzel muayene edeni görmedim.
bir kere konuşma tarzı çok hoş. gel ablam,yat ablamvs.
Konyada oldugun için ve Fatma hanıma gittiğin için çok şanslısın bence
hoşgeldin tatlımm
bende taşınma telaşından fena yoruldum bugün hiçbi iş yapmadan bütün gün tembellik yaptım evde
kızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.
sanırım çok da aşağıda değil benimki,bilemiyorum.
canım şekerleri 2439 da paylaşmıştım.
eşin de olacak mı peki lohusalığında.en azından o da olsa çok sorun olmaz.
evet eşim baya bir dağınık.o yüzden bir yere giderken hep bilirim ki ev altüst olacak.ben de çok düzenli ,titiz değilim ama onun gibi değil tabi.
kızlar pişiyi yaptım güzel oldu kahvaltıda yedik de pişman oldum yani.biraz abarttım çok yedim.şu an midem altüst.canım da çok sıkılıyor ya yapacak hiçbirşey bulamıyorum
hafta sonu oldugu nekadan bellı yha kımsecıkler yok.. sabahtan berı uzermden kalklmayan mıskınlıgı atıp en sonnda dusa grdım ve hooppp yanınızdaıam aksama da dugun var gobecık atarız bıraz
Biz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
Suyumuz biraz daha çok olsaydı daha iyi olurdu dedi. Bol su iç 4 litreye yakın dedi ama ben zaten içiyorum neden az dedim o da ters olduğu için olabilir dedi Hareket takibine devam dedi. Dopplerde kan akışına baktı bebeğin beslenmesi gayet güzelmiş:). Salı günü tekrar çağırdı. Benim kadar çok giden yok galiba:) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yani. En azından sık sık gidince içimiz rahat oluyor.
Bir de komik bişe oldu salı günü birdaha gelin deyince düğmesine basılmış oyuncak gibi anında hemen ücret alacak mısınız diye sordum yani 4 günde bir o parayı vereceksek ayvayı yedik adam gülümsedi yok dedi. Meğer ben sormadan önce kağıda zaten kontrol diye yazmış boşuna sormuşum eşim de doktor da gülüyo panik panik sormuşum yüzümde "nolacak bizim bu halimiz" dercesine bi ifadeyle:)) geçende de doğumda alacağı ücreti sorduk "size çok özel bişe yapacağım kimseye söylemeyin ama dedi. 2500 alacakmış sanırsın ki 250 alacak:))
aa canımm gözünaydıınn. ne güzel minik kızların gelmiş dünyaya inşallah en yakın zamanda küvezden de çıkarlarda kucağına alırsın minik melekleriniMerhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Ben kızlarıma 11.06.2013 Salı günü 13.59'da Yağmur'uma, 14.00'da Bengisu'yuma kavuştum. Kontrol için gitmiştik ama Yağmurum'un kalp atışları yavaşladığı için hemen sezeryana aldılar.Sezeryene uyanık girdim ve bebişlerimin ilk seslerini ağlayışlarını duydum. Duyduğumda ağlamaya başladım, nasıl bir duygu olduğunu anlatamam. Yaradan Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür sıkıntısız bir sezeryen oldu. Bebişlerim 34+1 günlük doğdukları için şuan küvezde tutuyorlar. Hergün sadece 15 dakika görebiliyorum. Emmedikleri için istediğim saatte gidemiyorum göremiyorum, çok özlüyorum kızlarımı. Ama sütümü sağıp götürüyorum sütümle beslensinler diye, çok şükür besleniyorlar.
O kadar çok mutluyum ki anlatamam, Rabbim kızlarıma uzun sağlıklı ömür versin. Bana acılarını yokluklarını Allah göstermesin.
Hasta çantanızda muhakkak bulunması gerekenler şunlar;
2-3 adet hasta bezi, kanama çok olduğu için normal ped işe yaramıyor.
İç çamaşırı 2-3 adet
Göğüs pedi
Pijama takımı 2 adet
Çorap, ayakların sıcak tutulması gerekiyor gaz olmaması için.
Rabbim sizlere de sağlıcakla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.
kızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.
merhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...
ben doğum ücretını soramıyorum kadına cekınıyorum esımde cekınıyo ,muaynehaneısne gıdıyoruz ozel hastanede doğum yaptıracağı yere sordum fıyatlar ne kadar dıye sız kendı doktorunuzla goruseceksınız dedı acep ne kadar alacak bende kafadan 2500 ayırdım ama daha fazla olmaz ınsallh
bazıları böyle düşünmüyor cevremde bak senin düşüncelerin rahatlattı canım beni :)
yaa bende memnunum başı çok kalabalık çok yoğun fatma hanım bi o açıdan sıkıntımız var ama kendisine güveniyorum özellikle normal doğuma teşvik etmesi çok güzel
canm hallettın ınsallah butun ıslrı yınde yorma yavas yavas yaparsın. hayırlı ugurlu oolur ınsallah yenı evın bebısnle.)
bzmde aksama dugnumuz var ama gobek atamyız galba otel dgunu sıkıcı poff.) benatcgm kdr attm ama kuzınn dugnnde:)
boy gosterırsn otel dugunnde gobusunlekurtlarını dokmussndur kuzenn dıgnnde ohhh
ay canım içine mi doğdu yaaa. hamişlerin 6. hissi kuvvetli oluyormuş. valla seninde öyle olmuş. çiğdemin yazısının altında seninkini görünce şok olduummİnanmıyorum yaa kalp kalbe karşıymış gerçekten ben ikiz aanneleri nerelerde diye sorarken sen yazmışsın... Çok sevindim canımmm kızlarınla sağlıklı upuzunn bir yaşam dilerim sütünde varmış maşallah iinşallah tez zamanda çıkarlar İkizler yuvanıza götürürsünüzzz
canım süperrsiinn
hemen kaydediyorum bu kez
ya bişey sorucam bugün sabahtan beri ayağa kalkınca sanki çişim gelmiş gibi hissediyorum ama bişey yok çok az bişey geliyor o kadar. birde karnımın alt kısmına ağrı saplanıyor. 2-3 saniye sürüyor ağrı ama yürürken yürümemi engelliyor öyle bir ağrı. doğum sancısı değildir dimi bunlaarr :18::18: daha bir ay var hazır değilim ki ben. çok tedirginim kimseyede bişey söyleyemedim. size sorayım dedim. oğlum her zamnki gibi kıpır kıpır ama o da alt kısma çok vuruyor oda acıtıyor.:18::18:noluyoki acabaaa
ezgi0909 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar annem çarşamba günü ameliyat oldu.rahim kanseri oldu annem.ne olur dua edin annem sağlığına kavuşsun,kanser vücuduna yayılmamış olsun diye.patalojiden sonuç bekliyoruz.ne olur dualarınızı eksik etmeyin
bende burdakı kg aralıgımdakı topık sayesınde verdım cnmmm bol bol sabır ve ırade kuvvetlendırıyor aynı skeılde dogumdan sonrada devam edecegım tabı sutum yararsa (ınsl) ek gıdaya baslayınca yanı kısınn ocak da fılannhayır Antalya'da değilim de... ben dukan diyeti yaptım...
olsun tatlım erır gıder ınslll bende gelıp gıdıp yıyorumm hehesanırım çok da aşağıda değil benimki,bilemiyorum.
canım şekerleri 2439 da paylaşmıştım.
eşin de olacak mı peki lohusalığında.en azından o da olsa çok sorun olmaz.
evet eşim baya bir dağınık.o yüzden bir yere giderken hep bilirim ki ev altüst olacak.ben de çok düzenli ,titiz değilim ama onun gibi değil tabi.
kızlar pişiyi yaptım güzel oldu kahvaltıda yedik de pişman oldum yani.biraz abarttım çok yedim.şu an midem altüst.canım da çok sıkılıyor ya yapacak hiçbirşey bulamıyorum
fasla atmada aman deyımm koca gobısleeeehafta sonu oldugu nekadan bellı yha kımsecıkler yok.. sabahtan berı uzermden kalklmayan mıskınlıgı atıp en sonnda dusa grdım ve hooppp yanınızdaıam aksama da dugun var gobecık atarız bıraz
gosunuz aydın cnm ne ka pahalı dr yaaaaaaaa ben doguma 300 tl verıcem o bıle cokkk her dogum seklı aynı fıyat bısdeeeBiz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
ınslllben doğum ücretını soramıyorum kadına cekınıyorum esımde cekınıyo ,muaynehaneısne gıdıyoruz ozel hastanede doğum yaptıracağı yere sordum fıyatlar ne kadar dıye sız kendı doktorunuzla goruseceksınız dedı acep ne kadar alacak bende kafadan 2500 ayırdım ama daha fazla olmaz ınsallh
gosun aydın cnm benımm ne ka erken gırmıs kanala bısımkı daha yerınde rahat kı gırmmeıs dr bol yusu dus all ddı gırer ınsll yerını acsında normalından gelsn sancılarr dgumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmerhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...
aynen saat tuttum canım düzensizdi. sabah kalkıncada yoktu bi ağrım. çok yoruldum ondan oldu galiba bugün daha iyi durumdayım ama dün çok korktumm :18::18:canım artık bebek yavaş yavaş aşağıya iniyor..mesaneye baskı yapıyor. bende de aynısı oluyor merak etme normal yani.sen yinede saat tut . yat dinlen bakalım geçecek mi?
canım fırından bir ekmek hamuru alıp yapsaydın ya öylesi daha kolay oluyorkızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.
dün benimde sanki biraz sancım oldu gibi yürütmedi beni ağrısı ama bugün daha iyiyim şükür.selam kızlar nasılsınız benim karnım yavaş yavaş sarkmaya başladı annemde aşsğı iniyor dedi.
sizde durumlar nasıl...
çookk teşekkür ederiz Tatlı Duru nun güzel annesiiiYavrummmm yeni evinde oğluşunla,eşinle mutlu huzurlu oturmanı diliyorummm
Duru'yla kocaman öpüyoruz sizi
bende erkenden gelmek istiyor oğlum diye çok korktum. 1 temmuzdan önce beklemiyorum kendisiniçok güzel oda olmuş canım :)
Allah şifa versin yardım etsin canım
aynı şeyler bende de oluyor doktora sordum dediki normal artık zaman az kaldı dedi oğluşlarımıza yaklaşıyoruz şekerim :)
canım hayırlı olsun Allah sağlık versin ikisinede :)
zatii senden etkılendık bısde dunden berii hehhehafiyet olsunn canım yarasın bebişine :) dünde ben sabah sabah yapmıştımm :)
kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr
zatii senden etkılendık bısde dunden berii hehheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?