2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben doğum ücretını soramıyorum kadına cekınıyorum esımde cekınıyo ,muaynehaneısne gıdıyoruz ozel hastanede doğum yaptıracağı yere sordum fıyatlar ne kadar dıye sız kendı doktorunuzla goruseceksınız dedı acep ne kadar alacak bende kafadan 2500 ayırdım ama daha fazla olmaz ınsallh

bende geçen arkadasımın kınasına gıttım esım düzenli aradı oynuyormuyum dıye ızın vermıyor artık oynamama

çookk güzel olmuuşş. bravo ellerine sağlıkk

merhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...

bazıları böyle düşünmüyor cevremde bak senin düşüncelerin rahatlattı canım beni :)
yaa bende memnunum başı çok kalabalık çok yoğun fatma hanım bi o açıdan sıkıntımız var ama kendisine güveniyorum özellikle normal doğuma teşvik etmesi çok güzel

hoşgeldin tatlımm
bende taşınma telaşından fena yoruldum bugün hiçbi iş yapmadan bütün gün tembellik yaptım evde

canm hallettın ınsallah butun ıslrı yınde yorma yavas yavas yaparsın. hayırlı ugurlu oolur ınsallah yenı evın bebısnle.)

kızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.

becerrsın cnm pısı yapmak cok basıt

ben ev toplcam valla cnm skldkca yaptgm tek sey bu:)

bzmde aksama dugnumuz var ama gobek atamyız galba otel dgunu sıkıcı poff.) benatcgm kdr attm ama kuzınn dugnnde:)

haha ozel fıyata guldm cok.) ama olsn senn ıcın ıyı bı dogum olsunda o anda ınsann gozu pra gormyor.
kontrollere sık gtmen ıyı ısde her ıhtmale karsı keske bende hep gorsem oglumu:)

aa canımm gözünaydıınn. ne güzel minik kızların gelmiş dünyaya inşallah en yakın zamanda küvezden de çıkarlarda kucağına alırsın minik meleklerini
ay ne tatlıdır şimdi onlaarrr

cnm gözün aydın allah tez zamanda bebeklerine kavuştursun sizi

kızlar sabah sabah bana pişi yaptırdınız iyi mi.şimdi hamur şişiyor da pişiricem.inşallah birşeye benzer.ilk defa deniyorum.mayalı şeyleri de beceremiyorum ya.

yarasın dosunuma

ayyy :18: gözün aydın cnm allah bir avazda kurtarsın :18:

cnm allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm bence sor biran önce kötü bir süprizle karşılaşma sonra :26:

normal doğum ne güzel
:18:

ay canım içine mi doğdu yaaa. hamişlerin 6. hissi kuvvetli oluyormuş. valla seninde öyle olmuş. çiğdemin yazısının altında seninkini görünce şok olduumm

başı aşağıya baskı yaptığındandır o canım bi de yorgunluk tabi dinlen inş. geçer

Allah acil şifalar versin canım inş. sonuçlar temiz çıkar

bugun canım cok sıkılıyor yaa ogum gelsın de artık onunla vakıt gecıreyım ıstıyorum cok sıkıldım onun bu tekmelerı de olmasa daha da yanlıs hıssetcem kendımı kocıs her aksam gelıyor yemek yıyoruz sonra dısarıya yuruyuseeee cok sukur ALLAH razı olsun ondan bır dedım ıkı etmıyor bısı merak edıyor hep ama bgn ıcım daralıoyrrrr bılmıyorum neden ama cnım bırsey yapmak da ıstmyrrrrrrrrr pöffffffffffffffffffffffffff

hayır Antalya'da değilim de... ben dukan diyeti yaptım...
bende burdakı kg aralıgımdakı topık sayesınde verdım cnmmm bol bol sabır ve ırade kuvvetlendırıyor aynı skeılde dogumdan sonrada devam edecegım tabı sutum yararsa (ınsl) ek gıdaya baslayınca yanı kısınn ocak da fılann

olsun tatlım erır gıder ınslll bende gelıp gıdıp yıyorumm hehe
fasla atmada aman deyımm koca gobısleeee
benımde canım cok sıkılıyor kocısım 6 da gelıcek aksma yemegıne koydum ocaga pöfffffffffffffffff ıcım daralıyorr hayırdır ınsl

gosunuz aydın cnm ne ka pahalı dr yaaaaaaaa ben doguma 300 tl verıcem o bıle cokkk her dogum seklı aynı fıyat bısdeee

ınslll
gosun aydın cnm benımm ne ka erken gırmıs kanala bısımkı daha yerınde rahat kı gırmmeıs dr bol yusu dus all ddı gırer ınsll yerını acsında normalından gelsn sancılarr dgumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr

canım artık bebek yavaş yavaş aşağıya iniyor..mesaneye baskı yapıyor. bende de aynısı oluyor merak etme normal yani.sen yinede saat tut . yat dinlen bakalım geçecek mi?
aynen saat tuttum canım düzensizdi. sabah kalkıncada yoktu bi ağrım. çok yoruldum ondan oldu galiba bugün daha iyi durumdayım ama dün çok korktumm :18::18:
canım fırından bir ekmek hamuru alıp yapsaydın ya öylesi daha kolay oluyor
selam kızlar nasılsınız benim karnım yavaş yavaş sarkmaya başladı annemde aşsğı iniyor dedi.
sizde durumlar nasıl...
dün benimde sanki biraz sancım oldu gibi yürütmedi beni ağrısı ama bugün daha iyiyim şükür.
ben karnım aşağıya inmiş mi inmemiş mi hiç anlamıyorum. bugün aynada baktım ama yine anlamadım :44:
Yavrummmm yeni evinde oğluşunla,eşinle mutlu huzurlu oturmanı diliyorummm
Duru'yla kocaman öpüyoruz sizi
çookk teşekkür ederiz Tatlı Duru nun güzel annesiii
oğluşum çok mutlu yeni evindee
bende erkenden gelmek istiyor oğlum diye çok korktum. 1 temmuzdan önce beklemiyorum kendisini daha evimide tam yerleştiremedim o yüzden de çok panik oldum. bende bugün devam ederse doktora gitmeyi düşünüyordum ama şuan bişey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…