cnm gözün aydın allah tez zamanda bebeklerine kavuştursun sizi
yarasın dosunuma
ayyy :18: gözün aydın cnm allah bir avazda kurtarsın :18:
cnm allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm bence sor biran önce kötü bir süprizle karşılaşma sonra :26:
normal doğum ne güzel
:18:
bugun canım cok sıkılıyor yaa ogum gelsın de artık onunla vakıt gecıreyım ıstıyorum cok sıkıldım onun bu tekmelerı de olmasa daha da yanlıs hıssetcem kendımı kocıs her aksam gelıyor yemek yıyoruz sonra dısarıya yuruyuseeee cok sukur ALLAH razı olsun ondan bır dedım ıkı etmıyor bısı merak edıyor hep ama bgn ıcım daralıoyrrrr bılmıyorum neden ama cnım bırsey yapmak da ıstmyrrrrrrrrr pöffffffffffffffffffffffffff
bende burdakı kg aralıgımdakı topık sayesınde verdım cnmmm bol bol sabır ve ırade kuvvetlendırıyor aynı skeılde dogumdan sonrada devam edecegım tabı sutum yararsa (ınsl) ek gıdaya baslayınca yanı kısınn ocak da fılann
olsun tatlım erır gıder ınslll bende gelıp gıdıp yıyorumm hehe
fasla atmada aman deyımm koca gobısleeee
benımde canım cok sıkılıyor kocısım 6 da gelıcek aksma yemegıne koydum ocaga pöfffffffffffffffff ıcım daralıyorr hayırdır ınsl
gosunuz aydın cnm ne ka pahalı dr yaaaaaaaa ben doguma 300 tl verıcem o bıle cokkk her dogum seklı aynı fıyat bısdeee
ınslll
gosun aydın cnm benımm ne ka erken gırmıs kanala bısımkı daha yerınde rahat kı gırmmeıs dr bol yusu dus all ddı gırer ınsll yerını acsında normalından gelsn sancılarr dgumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr
sagolasın cnm yarasın heoımızede cucuklere de tabiiiiiiiiafiyet olsun canım
inşallah 2-3 hafta daha durur ya bende duyduğumdan beri acayip heycanlıyım korkuyorum garibim sanki heran bişi olcak gibi hisseder oldum..
canım son haftalara doğru yapıyolar çünkü muaynedede açılma olabiliyormuş..
bıze 37 de yapıcak normal dgum yapablırmıyım catım darmı dıe bakıcak
acaba yatıp dinlenmeyle bebek tekrar normal konumuna gelir mi.. kanaldan çıkarmı şokta olduğum için sormayı unutmusum.. neyse pazartesi nst sonucunu gösterirken sorayım unutmazsam.. bide kanala girdikten sonra sezeryanda olmuyo galiba tabi onada karar veremeden gelicek gibi :26:
maşallah canımm kızınaaaBiz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
Suyumuz biraz daha çok olsaydı daha iyi olurdu dedi. Bol su iç 4 litreye yakın dedi ama ben zaten içiyorum neden az dedim o da ters olduğu için olabilir dedi Hareket takibine devam dedi. Dopplerde kan akışına baktı bebeğin beslenmesi gayet güzelmiş:). Salı günü tekrar çağırdı. Benim kadar çok giden yok galiba:) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yani. En azından sık sık gidince içimiz rahat oluyor.
Bir de komik bişe oldu salı günü birdaha gelin deyince düğmesine basılmış oyuncak gibi anında hemen ücret alacak mısınız diye sordum yani 4 günde bir o parayı vereceksek ayvayı yedik adam gülümsedi yok dedi. Meğer ben sormadan önce kağıda zaten kontrol diye yazmış boşuna sormuşum eşim de doktor da gülüyo panik panik sormuşum yüzümde "nolacak bizim bu halimiz" dercesine bi ifadeyle:)) geçende de doğumda alacağı ücreti sorduk "size çok özel bişe yapacağım kimseye söylemeyin ama dedi. 2500 alacakmış sanırsın ki 250 alacak:))
salı günü suyumuza bakılıp ona göre tarih verecek çok heyecanlııııı:))
geçen ctesi bizimde düğünümüz vardı. ben kalktım oynadım valla. gerçi sadece durduğum yerde çok sallanmadan ama olsun o bile yetti bana.benıde oynatmaz ayaga bıle kaldırmıcakoturdugum yerden artk
annesine biran önce kavuşmak istiyor galiba bebişşmerhabalarrr... bisss geldik...
doktor amcamızdan geliyoruz... okumadan direk yazalım dedik sonra anca çıkarız geçmişten
oğluşum 2600 gr 47.5 cm olmuş.. burası güzell. ama yüzünü göremedik.. çünkü sabırsız oğlum kanal yoluna girmeye başlamış kafası kemiğin arkasına kaldığı için sadece totoşunu gördük.. doktorumuz yat dinlen yoksa erken alırız kucağımıza dedi.. gelişimi çok güzelmiş.. pazartesiye nst ye başlıyoruz.. kan tahlili verdi duruma göre kan alıcaz doğum öncesi... hazırlıklar başladı gibi bizde...
benim doktorda öyle demişti. bu salı değilde bir daha ki kontrolde olucak heraldee :18:kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr
seni baya bi heyecan sarmış belli ki. bence çıkmaz kanaldan bilgim yok ama öyle diye düşünüyorum. sen dinlen yinede yapma bişey erkenden gelmesin oğluşunnacaba yatıp dinlenmeyle bebek tekrar normal konumuna gelir mi.. kanaldan çıkarmı şokta olduğum için sormayı unutmusum.. neyse pazartesi nst sonucunu gösterirken sorayım unutmazsam.. bide kanala girdikten sonra sezeryanda olmuyo galiba tabi onada karar veremeden gelicek gibi :26:
Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler
ayyy canımmm gözünüzaydıınn.Selam guzel anneler ve melekleri :))
Sevgiler
bence iyi bir tercih yapmışsınız canım.güle güle kullanın inşallahne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı
Baby 2 Go Baby2Go 8426 Padişah Park Yatak Mavi 2013 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
işte bu yatağımız
bi de hasır sepetimiz var onu süsleyeceğiz
buda gusel cnm mantıklı eısnın dedıgıdeee gule gule eskıtınnnne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı
Baby 2 Go Baby2Go 8426 Padişah Park Yatak Mavi 2013 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
işte bu yatağımız
canım ne nasıl olduuuu normalmı sezercıkmı anlat da gıt yaaa ınsl sıfa dılıyorumm sızın ıcın ama sukurkı 36 haftalık genedeeeeSelam guzel anneler ve melekleri :))
Sevgiler
ınsl sorunsuz ca gecer yaaaaaaaaaaamaşallah canımm kızınaaa
salı benimde kontrolüm var çok heyecanlıyımmm
2500 ilaveten hastane ücreti de ödücekmisiniz?
geçen ctesi bizimde düğünümüz vardı. ben kalktım oynadım valla. gerçi sadece durduğum yerde çok sallanmadan ama olsun o bile yetti bana.
annesine biran önce kavuşmak istiyor galiba bebişş
benim doktorda öyle demişti. bu salı değilde bir daha ki kontrolde olucak heraldee :18:
seni baya bi heyecan sarmış belli ki. bence çıkmaz kanaldan bilgim yok ama öyle diye düşünüyorum. sen dinlen yinede yapma bişey erkenden gelmesin oğluşunn
inan malzemem falan olsa şu an öyle şeylerle uğraşmak isterdim.offfff bnde cok sıkıldım yha bnde yapıcak bısı blumıorummmm keceden kapı susumu yapsamkııı bnde ne yapsamm
bebeğin maşallah iyiymiş.doğum ücretiniz biraz pahalı ama nerdesin bilmiyorum da istanbuldaysan orda genelde pahalı sanırım.Biz geldik kızımla teyzeleri. Dün doktora giderken bize çok şans dilemişsiniz teşekkür ederiz:)) doktor kızımın gelişimini iyi buldu 2500 gram olmuş boyu da 46 cm. Normalde aşağıdaki takvimde 2700 gram yazdığı için doktora kilosu boyu nasıl dedim dilini ısır nazar değirme çok iyi maşallah dedi. Demek ki çok da takmamak gerekiyor kiloyu. Ama cadı hala ters. Dönmeyecek belli ki. Sevdi öyle poposunun üstünde oturmayı bizimki. Yine göremedik tabi yüzünü.
Suyumuz biraz daha çok olsaydı daha iyi olurdu dedi. Bol su iç 4 litreye yakın dedi ama ben zaten içiyorum neden az dedim o da ters olduğu için olabilir dedi Hareket takibine devam dedi. Dopplerde kan akışına baktı bebeğin beslenmesi gayet güzelmiş:). Salı günü tekrar çağırdı. Benim kadar çok giden yok galiba:) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yani. En azından sık sık gidince içimiz rahat oluyor.
Bir de komik bişe oldu salı günü birdaha gelin deyince düğmesine basılmış oyuncak gibi anında hemen ücret alacak mısınız diye sordum yani 4 günde bir o parayı vereceksek ayvayı yedik adam gülümsedi yok dedi. Meğer ben sormadan önce kağıda zaten kontrol diye yazmış boşuna sormuşum eşim de doktor da gülüyo panik panik sormuşum yüzümde "nolacak bizim bu halimiz" dercesine bi ifadeyle:)) geçende de doğumda alacağı ücreti sorduk "size çok özel bişe yapacağım kimseye söylemeyin ama dedi. 2500 alacakmış sanırsın ki 250 alacak:))
salı günü suyumuza bakılıp ona göre tarih verecek çok heyecanlııııı:))
çekincek ne var canım soracaksınız tabi,bence bir dahaki gidişinizde sorun ayıp değilki.ben doğum ücretını soramıyorum kadına cekınıyorum esımde cekınıyo ,muaynehaneısne gıdıyoruz ozel hastanede doğum yaptıracağı yere sordum fıyatlar ne kadar dıye sız kendı doktorunuzla goruseceksınız dedı acep ne kadar alacak bende kafadan 2500 ayırdım ama daha fazla olmaz ınsallh
yakınız canım.hafta sonları hep konyadayız zaten.burası da çok sıkıcı bir yer.ne güzel konyaya cok yakınmıssınız ben daha uzaktasınız dıye dusunmustum
bir doğum daha ne güzel.yaşı uzun olsun canım tebrik ediyorum.Selam guzel anneler ve melekleri :))
Sevgiler
ne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı
işte bu yatağımız
Sevgiler
ne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı
işte bu yatağımız
dr once mantıklı dusunursek egerrr
kanala gırmıs yolunu acmaya calısıryorr bırdaha cıkmaz gıbı o kanldann:44:
kanlaa gıren bır bebek kendını sancı anında dogum anında asagı ıtmesı de gerekıyorkı bır anda kanalından cıkıp dogsun ama eger ıtme kuvvetı dusukse ne ka cabalarsan cabala dogum olmuyor bunu ark.gordum 12 cm acıklıga ragmen bebek kanala ınmedı onun ama ınıp bırde kendını asagı vermesı gerekıyor ve sorunc ınmedıgı ıcın sezercıkkken cok kortugum seylerden bırı
**o ka sancı cekk sonuc sezercık olsun(bebek asagıınmesın gıbı)
**dıgerıde sancı oyk sunı versınler o ka cek cekkk acılma yok sezercık ol
ınsallah YARADAN korktuklarımıza ugratmasssssssssss
Sevgiler
sagolasın cnm yarasın heoımızede cucuklere de tabiiiiiiii
evet ınsl normaldırr bundan 3-4 sene ce rahım fılmı cekınmıstım hemsıre ark.eve geldıgınde bakmıstı dedıkı sen normal dogumu cok kolay yaprsın catın cok musayıtt ınsl oledırr yaaa ablamlar cokkolay yapmıslarrr gırdıklerı cıktıkları bır olmus doguma ıkısıde 2 ser bebesı varr ınsl bnmde öle olurrrrrr
hepımızındeeeeeeeeeee
artık bizimde sıramız geliyoorrrrslm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah azıcık geçmişe göz attım da bebişine kavuşanlar artmış ne güzel darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?