2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

inşallah 2-3 hafta daha durur ya bende duyduğumdan beri acayip heycanlıyım korkuyorum garibim sanki heran bişi olcak gibi hisseder oldum..

kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr

canım son haftalara doğru yapıyolar çünkü muaynedede açılma olabiliyormuş..

acaba yatıp dinlenmeyle bebek tekrar normal konumuna gelir mi.. kanaldan çıkarmı şokta olduğum için sormayı unutmusum.. neyse pazartesi nst sonucunu gösterirken sorayım unutmazsam.. bide kanala girdikten sonra sezeryanda olmuyo galiba tabi onada karar veremeden gelicek gibi :26:

afiyet olsun canım
sagolasın cnm yarasın heoımızede cucuklere de tabiiiiiiii
bıze 37 de yapıcak normal dgum yapablırmıyım catım darmı dıe bakıcak

evet ınsl normaldırr bundan 3-4 sene ce rahım fılmı cekınmıstım hemsıre ark.eve geldıgınde bakmıstı dedıkı sen normal dogumu cok kolay yaprsın catın cok musayıtt ınsl oledırr yaaa ablamlar cokkolay yapmıslarrr gırdıklerı cıktıkları bır olmus doguma ıkısıde 2 ser bebesı varr ınsl bnmde öle olurrrrrr
hepımızındeeeeeeeeeee

Selam guzel anneler ve melekleri :))
Biz gecen hafta pazar gunu melegimi kucagimiza aldik :))
Cok sukur dogum iyi gecti 36 haftalik dogduk kucuguz ve
İkimizde haliyle zorlqniyoruz ama anne olmak bambaska birseymis
Sizden minnosum ve benim icin dualarinizi rica ediyorum
Allahim hepimizin meleklerini korusun ve sagsalim bize bagislasin
Sevgiler

ne çok yorulduk canlar ya babamızla gittik bebeğimiz için alışverişe oda takımından vazgeçirdi biraz daha büyüsün çocuk odası alırız dedi bizde park yatak aldık aslında görüntülerini çok sevmiyorum park yatakların ama bu model şirin geli içime sindi yani uyku seti ile güzel gözüktü içine yatağını da aldık sonra telsiz ana kucağıı alt açma şiltesi bezleri şampuanı losyonu emziği ayrıca bir sürü ıvır zıvır şey aldık şükür bitti artık yerleştirmesi kaldı

Baby 2 Go Baby2Go 8426 Padişah Park Yatak Mavi 2013 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

işte bu yatağımız

bi de hasır sepetimiz var onu süsleyeceğiz

dr once mantıklı dusunursek egerrr
kanala gırmıs yolunu acmaya calısıryorr bırdaha cıkmaz gıbı o kanldann:44:
kanlaa gıren bır bebek kendını sancı anında dogum anında asagı ıtmesı de gerekıyorkı bır anda kanalından cıkıp dogsun ama eger ıtme kuvvetı dusukse ne ka cabalarsan cabala dogum olmuyor bunu ark.gordum 12 cm acıklıga ragmen bebek kanala ınmedı onun ama ınıp bırde kendını asagı vermesı gerekıyor ve sorunc ınmedıgı ıcın sezercıkkken cok kortugum seylerden bırı

**o ka sancı cekk sonuc sezercık olsun(bebek asagıınmesın gıbı)
**dıgerıde sancı oyk sunı versınler o ka cek cekkk acılma yok sezercık ol

ınsallah YARADAN korktuklarımıza ugratmasssssssssss

maşallah canımm kızınaaa
salı benimde kontrolüm var çok heyecanlıyımmm
2500 ilaveten hastane ücreti de ödücekmisiniz?
benıde oynatmaz ayaga bıle kaldırmıcak oturdugum yerden artk
geçen ctesi bizimde düğünümüz vardı. ben kalktım oynadım valla. gerçi sadece durduğum yerde çok sallanmadan ama olsun o bile yetti bana.
annesine biran önce kavuşmak istiyor galiba bebişş
kızlar benım dr catı muaynesını 38.haftanın sonlarına dogru yapacakmıss öle dediiidaha var yaniiiiiiiiii haftaya zarr
benim doktorda öyle demişti. bu salı değilde bir daha ki kontrolde olucak heraldee :18:
seni baya bi heyecan sarmış belli ki. bence çıkmaz kanaldan bilgim yok ama öyle diye düşünüyorum. sen dinlen yinede yapma bişey erkenden gelmesin oğluşunn

yaaa gerçekten mii...
hayırlı olsun.. allahım analı babalı büyütsün inşallah..
nasıl oldu:44: normal mi..??

ayyy canımmm gözünüzaydıınn.
bizim temmuz bebişleri gelmeye başladı yavaş yavaş.
mis gibi kokar şimdi o ne güzel yaaa.
kendine ve bebişine iyi bak canımm

bence iyi bir tercih yapmışsınız canım.güle güle kullanın inşallah

buda gusel cnm mantıklı eısnın dedıgıdeee gule gule eskıtınnn

canım ne nasıl olduuuu normalmı sezercıkmı anlat da gıt yaaa ınsl sıfa dılıyorumm sızın ıcın ama sukurkı 36 haftalık genedeeeeALLAH HAYIRLI evlat etsın ınslll

ınsl sorunsuz ca gecer yaaaaaaaaaaa

offfff bnde cok sıkıldım yha bnde yapıcak bısı blumıorummmm keceden kapı susumu yapsamkııı bnde ne yapsamm
inan malzemem falan olsa şu an öyle şeylerle uğraşmak isterdim.

bebeğin maşallah iyiymiş.doğum ücretiniz biraz pahalı ama nerdesin bilmiyorum da istanbuldaysan orda genelde pahalı sanırım.
çekincek ne var canım soracaksınız tabi,bence bir dahaki gidişinizde sorun ayıp değilki.
ne güzel konyaya cok yakınmıssınız ben daha uzaktasınız dıye dusunmustum
yakınız canım.hafta sonları hep konyadayız zaten.burası da çok sıkıcı bir yer.
bir doğum daha ne güzel.yaşı uzun olsun canım tebrik ediyorum.

evet park yatağınız güzelmiş.belli bir süre sonra alırsın odasını,şimdilik doğru düzgün yatamıycak odasında zaten.

amanıııın heyecanlandım sımdı :18::18::18::18: hayırlı olsun bebişin canım

ohh güle güle kullanın canım güzelmiş bende bugun lohusa kıyafetlerımı alıp aksamda yıkama ısıne baslayacam oğlusumu hallettım bı kendım kaldım

slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah azıcık geçmişe göz attım da bebişine kavuşanlar artmış ne güzel darısı başımıza inşallah

amin canım ınsallh ole bişeyle karsılasmayız ama ben senın bı avazda doğuracagını dusunuyorumnazar: masllh) bu kadar hareketle kolaycık olur ,annem sureklı yuru doğumun kolay olsun dıyıp duruyo

gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah

inş cnm yhaa ben artk yuruyemıorum ama sen masallah ne guzel yuruyebılıosun hergn bnm tosun asagıya baskı yapıo agrım oluyo yolda yuruyemıorum puf sezeryan olurum gbıme gelıo bna bu gıdısle tosunumun kılosu sımdıdn 3 kılo 4 4bucuk kılo olursa normal yaparsam bde yırtıla yırtıla yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…