2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım yaaaa gözlerim dolduu öyle sevindim ki yazdıklarını okurken.
çok heyecanlandım hemde sabırsızlandım bende oğluşumu kucağıma almak istiyorum ama var daha vakti heralde henüz gelmeye niyeti yok paşamın.
eşim kardeşim ben bayıla bayıla maşlallah diye diye baktık oğluşunun fotolarına. çok tatlı maşallah
tontiş yanaklarını minnak parmaklarını yerim ben onunnnn

allahım yerim ben o miniği ne kadar tatlı allahım tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah ama bende doğurmak istiyorum artık kızımın kokusunu hissetmek istiyorum

Bi ben doğurmak istemiyorum heralde :S hamilelik çok güzel geçti, bu kadar az kaldığını görünce ben ne yapacağım diye korkuyorumi kendimi hiç anne olacakmış gibi hissetmiyorum, 30 yaşıma geldim nerdeyse ama ben daha küçükmüşüm gibi hissediyorum, çokşükrediyorum bize de nasip oldu diye ama normal doğum olsa, 10 temmuzu geçse doğum tarihi diye de beklemiyor değilim :)

Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
oyy maşallahhh yaa
artık gözyaşlarımı tutamıyorum. Çok tatlı Ece maşallah canım.
Oğlumda içerden tekmecikler atıyor göz koydu galiba kızına
Rabbim biran önce evinize gitmeyi nasip etsin inşallah canım

Oooo masallah masallah temmuz.anneleri olmus hazira..anneleri
Ay bende.hem artik gelsin.istiyorum.hemde bugunlerin keyfini daha surmek.istiyodum
Ohh cok rahatim ben yaa oglusumda icerde raahat beraber yiyoz berabet yatip kalkip geziyoru z=)
Dun doktora gittim.3200 olmus yavrum 3500 ile dogsa heralde ideal olur bende 40. Haftami doldururm.insallah
Hersey hazir artik sadece bebisim eksik cok huurlu ve mutluyum.Kizlar Allah herkese once saglik ve sonra huzur versin gercekten.....

Bebislerimizde huZurlu Olurlar insallah Amin

Bazi doktorlar normal.dogum olsada tahmini gun veriyormus dogum icin bana hic bisey demiyo 15-16 temuzda haftan.doluyo diyo o kadar.. onu bende biliyorum.da ayy tahmin.edilebiliyor mu acaba normal dogum.tarihi de ??

selam canlarım..
çok sık giremiyorum buralarda olamıyorum. kardeşim en son "sen hep zaten forumda kızlarla ilgileniyosun hep onlarla konuşuyosun. beni hiç dinlemiyosun. benle ilgilenmiyosun" diye trip yapınca çıkmak zorunda kaldım. birazcık kıskançta benim kardeş
tam ben pc başına geçince bişeyler anlatası geliyor kız bana o kadar yardım ediyor herşeyime koşuyor bende o yüzden birazcık size ara vermek zorunda kaldım.
şimdi de izin aldım da girdim
temmuz bebişlerimiz gelmeye başlamış. çoğunun da doğum tarihleri belirlenmiş. çok heyecan verici çok güzel haberler bunlar.

heheh
gelsin artık annesi korkma onu görünce bu düşünceler uçup gidicek

heheh
gelsin artık annesi korkma onu görünce bu düşünceler uçup gidicek

:) inşallah.. iyidi ince aşağıya zaten, ben gelicem diyo heralde.. Neyse babasına, anneannesine, teyzelerine baktırırım ben artık. Kendim de eski düzen devam ederim :)

:) inşallah.. iyidi ince aşağıya zaten, ben gelicem diyo heralde.. Neyse babasına, anneannesine, teyzelerine baktırırım ben artık. Kendim de eski düzen devam ederim :)
o biraz zor ama neyse
ben kendim herşeyini yapabilmek istiyorum.
bence sende öyle istiyceksin

Normal dogum 10 saat filan mi suruyo yaa bende saniyrum ki hemen.su gelcek sanci baslicaksiklasinca 5 dk da bir olunca hastaneye gidicez ve ordam.hoop dogumhaneye ve.bebek gelicek
Ne kadar basite almisim

Dogum hikayelerinde defne bebegin.dogumunu okuyunca o kadarda kolay olmamis hani ysf ysff:26:

Nddd.canim.hersey.cok.guzel.mavis.mavis s
Besigimizde ayni bu arda
Ya bende.daha hic.foto atmadim.buraya bende.yukliyim )))

heleki ilk bebişlerde doğum baya uzun sürebiliyormuş. e tabi kişiden kişiye değişir bu durum.

sağol canımm. oğlumun herşeyi çok severek aldım. inşallah severek kullanmakta nasip olur
hadi sende yükle fotoları görelim bizdeee

ooo vakit epey geç olmuş.
ben artık yatayım
hepinize tatlı rüyalar kızlar.

Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...

ecemiz de 2 aylık bebek gibi maşallahhh narkozlu halde emdi mi uyanık olsa demekki euhuuuu

alperenle ayliz çok rahatlar demekki annelerinin karnında anneleriii
herkes doğurcak yarimle sen doğurduk doğurcaz derken en son doğuracaksınız bu gidişle

37. haftada 3700 mü maşşallahhhhh sizeeeee ömürlü olsun canım
haftaya 38. haftada doğsa da bende kucağıma alsamm

bir deeee ali kaan eksik

Kizlar bi dipnot dusmek istiyorum
Su kullanat kulotlardan almistik ya 5li paketlerde ben onlara cok guvenmistim ama husrana ugradim
Dun ilk denemeyi yapayim dedim wc de giydim guzel,
Ciktim ytagin yanina gelmeden dikislerimde biber dokmussun gibi bir yanma bagircam nerdeyse,
Meger kulot kisa kalmis beli tam pansumanin en afilli yerine oturmus nasi cikardim o can acisiyla bilmiyorum
Tam adina layik oldu yani kullandim ve attim
He bu arada telden girdigim icin yazdiklarinizi begenemiyorum ikon yok beni idare edin artik

Çook geçmiş olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle ve mutlulukla tamamına erdirsin :) benimde şu saat oldu yine sancı ve uykusuzluk nöbeti başladı tuvalete gitmekten bi harap modundayım 36 haftam bitti darısı bana :))

Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah
ile gorusur...

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum" :melek:

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek" ^_^

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve ge dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?" :melek:

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

günaydinnnnn ,

biz geldikkk tontiş oglumla teyzeleri

açılışı yapalim dedik , kimsecikler yokkkkk

geçmişi okuyalim , kahvaltimizi yapalim , sizlerde gelmeye başlarsiniz o zaman kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…