2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

paradoks cnm yaa o nasıl bir güzellik maşaallah subhanallahhh
anneliğin nuru ışıltısı nasıl da vurmuş yüzüne...
çok güçlüsün cnm hep böyle ol inş...

suzannn sen 1-2 güne doğuracan kısss sankimmmm =)))

yarimşn haberi de birden gelecek gibi geliyor banaaa

kızlar bu arada görümcem hamile ve 1. yumurta döllenmiş tek bebek vardı 2 hafta sonra tekrar döllenme olmuş.
8. haftada doktor bugün 2 hafta geriden gelen 2. keseyi gördüüü
siz böyle birşey duydunuz mu gördünüz mü?
ikiz olsalar neyse de bunu ancak duydum vallahiii :26:

yani ikiz değilmi???kafam karıştı nasıl oluyor bu yaa??hiç duymadım böle bir şey...allahın hikmetine bak yaa

gözün aydın cnm vaktiyle gelir inş oğluşun

sanada hayırlı geceler cnm

canlar güzel teyzeler bizim mesaimiz bitti çok şükür ...artık çok yoruluyorum neyseki iki gün izinliyim.. yarın oğlumu görüp geldikten sonra bol bol dinlenicem...hazırlarsam bi çantamı hazırlıcam onun dışında bişey yapmayı düşünmüyorum....artık nasip olursa cuma görüşürüz kendinize ii bakın bakalım cumaya kadar doğuran olcakmı??aklım burda olacak evden giremiyorum pek nete....
çok öpüldünüz

plstgc nikliii

-5 temmuz tah..dogumli ark..dun bana yasdıgı alıntıda bgnden ıcın sunı ıle dogum yapacagını yasmıs dr 2 cm acıklık var sunı ıstersen dmeıs oda sabredememıss ve kabul etmıs bugnden ıcın hayırlısııl eınsl oda kavusmustur melegıne ınsllll dua ılee haber vereyım dedımm

ii tatleller cnm benımm ınsl gusel haberler alırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım niye yordun kendini okadar boşver yat uyu ...iyi geceler....dua et bana yarın oğlumu görmeye gitcem iyidir inşallah
dua ıle tatlaımmm esmer melegıne ve sanaaa
ne yapım ne zamandır aklımdadı ama asıl aradıgımı bulamadımm dha
tatlım benım ark.dogal yolla bır hafta ara ıle ıkız hamıs olmus kendı anlattaı dr gtımıs bırı buyuk ıkıncı kucuk 1 hafta var aralarında demıs olabılrı yanı tebrıkler ınsl gusel hamıslık gecırır dua ıle

biz cıktıkkk

kızlar bi arkadaş biobellinda diye bi markanın ürünlerini satıyomuş alırmısın dedi kıramadım berenis diye bir bebek şampuanı bir depişik kremi aldımbitkisel olduğunu söyledi ama tereddütte kaldım bu markaları biliyor musunuz acaba

benden bu ara haber duyamazmışsınız doktorum öle didi

Kizimin yanindan geliyorum teyzoslari
Dr lavman yapmis bi guzel halletmis heryeri zillim annemde temizledi bende emzigini verdim duduslarina misil misil uyuyor simdi
Dunden beri sagdigim sutlerinde hepsini icirmis annem bagirsak hareketlerinde simdilik bi sorun yok
İstahida yerinde dualariniz sayesinde canim arkadaslarim biz simdi biraz dinlenelim malum
Sancim var pek uyuyamiyorum rabbim hepinizden razi olsun vakti saati geldiginde sikintisiz tasasiz saglicakla yavrularinizla kucaklasmayi nasip etsin insaaaalllaaaahhhh

oyyyyy maaşaallah çok tatlııııı... Rabbim korusun analı babalı hayırlı sağlıklı bir evlat olsun.

yaa ne kadar mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça...
hayırlısıyla en kısa zamanda toparlanıp evinize gitmeniz dileğiyle...

canım benim öncellikle geçmiş olsun ve gözünaydın yoktum bende 2 gündür daha yeni gördüm Ece nin dünyaya geldiğini.
İnşallah sende Ece mizde biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Bizim yerimizede koklarsın sonra minik kızını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…