canım niye yordun kendini okadar boşver yat uyu ...iyi geceler....dua et bana yarın oğlumu görmeye gitcem iyidir inşallah
Hayırlı haberlerle gelirsin ins. Bizim de kontrol var yarın hadi bakalım hayırlısıyla
paradoks cnm yaa o nasıl bir güzellik maşaallah subhanallahhh
anneliğin nuru ışıltısı nasıl da vurmuş yüzüne...
çok güçlüsün cnm hep böyle ol inş...
suzannn sen 1-2 güne doğuracan kısss sankimmmm =)))
yarimşn haberi de birden gelecek gibi geliyor banaaa
kızlar bu arada görümcem hamile ve 1. yumurta döllenmiş tek bebek vardı 2 hafta sonra tekrar döllenme olmuş.
8. haftada doktor bugün 2 hafta geriden gelen 2. keseyi gördüüü
siz böyle birşey duydunuz mu gördünüz mü?
ikiz olsalar neyse de bunu ancak duydum vallahiii :26:
Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
Slm kızlar uzun zaman oldu giremiyorum birkaç sayfa geçmişi okudum yavrularına kavuşanlar olmuş Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşAllah..
Bizimde günümüz belli oldu Allahım izin verirse 2 Temmuz günü öğleden sonra kavuşacağım oğluma o güne kadar acelecilik etmezse..
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.. İyi akşamlar
gözlerim agrıdı arşivi arastır arastırrr ama kendı aklımdkaını bulamadım ama 3-4 lınk buldum sızın ıcın gozlerım cok agrıdıı sımdı namazıda kıldımm yatıcamm ama babamız gelemdıııı dahaaözledik de hemdee
hayırlısı bakalımm gelir zarrrrrrrrrrr
haydı hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
ii tatleller cnm benımm ınsl gusel haberler alırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnncanlar güzel teyzeler bizim mesaimiz bitti çok şükür ...artık çok yoruluyorum neyseki iki gün izinliyim.. yarın oğlumu görüp geldikten sonra bol bol dinlenicem...hazırlarsam bi çantamı hazırlıcam onun dışında bişey yapmayı düşünmüyorum....artık nasip olursa cuma görüşürüz kendinize ii bakınbakalım cumaya kadar doğuran olcakmı??aklım burda olacak evden giremiyorum pek nete....
çok öpüldünüz
dua ıle tatlaımmm esmer melegıne ve sanaaacanım niye yordun kendini okadar boşver yat uyu ...iyi geceler....dua et bana yarın oğlumu görmeye gitcem iyidir inşallah
tatlım benım ark.dogal yolla bır hafta ara ıle ıkız hamıs olmus kendı anlattaı dr gtımıs bırı buyuk ıkıncı kucuk 1 hafta var aralarında demıs olabılrı yanı tebrıkler ınsl gusel hamıslık gecırır dua ıle
kızlar bu arada görümcem hamile ve 1. yumurta döllenmiş tek bebek vardı 2 hafta sonra tekrar döllenme olmuş.
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
Kizimin yanindan geliyorum teyzoslari
Dr lavman yapmis bi guzel halletmis heryeri zillim annemde temizledi bende emzigini verdim duduslarina misil misil uyuyor simdi
Dunden beri sagdigim sutlerinde hepsini icirmis annem bagirsak hareketlerinde simdilik bi sorun yok
İstahida yerinde dualariniz sayesinde canim arkadaslarim biz simdi biraz dinlenelim malum
Sancim var pek uyuyamiyorum rabbim hepinizden razi olsun vakti saati geldiginde sikintisiz tasasiz saglicakla yavrularinizla kucaklasmayi nasip etsin insaaaalllaaaahhhh
canım benim öncellikle geçmiş olsun ve gözünaydın yoktum bende 2 gündür daha yeni gördüm Ece nin dünyaya geldiğini.Kizimin yanindan geliyorum teyzoslari
Dr lavman yapmis bi guzel halletmis heryeri zillim annemde temizledi bende emzigini verdim duduslarina misil misil uyuyor simdi
Dunden beri sagdigim sutlerinde hepsini icirmis annem bagirsak hareketlerinde simdilik bi sorun yok
İstahida yerinde dualariniz sayesinde canim arkadaslarim biz simdi biraz dinlenelim malum
Sancim var pek uyuyamiyorum rabbim hepinizden razi olsun vakti saati geldiginde sikintisiz tasasiz saglicakla yavrularinizla kucaklasmayi nasip etsin insaaaalllaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?