tubim gozun aydin cannim.saglikla dogsun.YUSUFUMUZ.Kenan nasil heyecanlidir simdi
Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
kurban olurum onu yaradana ben yaa tatalım benımm cok ıı gorunuyorsunuz ınsl kı ıyıde oluckaısnız fazılet cımmm canım benım dua ıle ınsl dahda guclenecek yavru kusunnnnKizimi bu sabah ilk gordugum an ...
allah kolaylık verısn ınsl cnm dua ıleeehepinizden Allah razı olsun kızlar...
mesajları tek tek alıntılayamadım. hakkınızı helal edin.
cumartesi günü inşallah doğumum kolay ve sıkıntısız geçer de kısa zamanda sizlere doğum hikayemi yazarım. çok öpüyorum hepinizii
Allah razı olsun arkadaşım
evet ya Kenan çok heyecanlı. kardeşim de kardeşim.
inşallah herşey güzel gider
Kizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
Bugun ECE min yanina indim ogledn sonra kardesim bi tekerlikli sandalye ile goturdu sagolsun kizimi kuvezde gordugumde uyuyodu yawrum benim. Bi gittikki ananesi altini degistiriyo ameliyattan sonraki ilk kakasinida yapti sukur yavrumun iki elinde ayaginda serumlar bagli olsun dedim anneme kucagima alicam ben hemsire ayarlamalari yapti benimde oyle sancim varki karnimda anlatamam o ara. Oldun dedim kivrana kivrana minigime gogsumu tutturdum bi kac denemede aldi o kadar tarifsiz bi duygu ki narkozun etkisiyle uyuyodu ama iki kere cekiyo 3.de uyuyor cooookkk cici benim kiziim koklastik bi guzel sonra geldim odama iste sagdikca sutumde artiyo can yakiyo ama anne olduk bu acilar viz gelir bize demi
Ay gercekten çok güzrl cok tatlı bu kız ya öasallajKizimi bu sabah ilk gordugum an ...
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
inşallah kolaylıkla atlatabiliriz... annem tek gelse sorun değil ama babamda gelicek mecburen çünkü babamın sağ tarfı felçli... gerçi çok şükür kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyo ama haftalarca evde yalnız bırakamaz annem... biraz da huysuz bi herif... onun yaptıkları batar bana genelde ama bakalım... hayırlısıyla geçsin şu zor günler inşallah...
Slm kızlar uzun zaman oldu giremiyorum birkaç sayfa geçmişi okudum yavrularına kavuşanlar olmuş Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşAllah..
Bizimde günümüz belli oldu Allahım izin verirse 2 Temmuz günü öğleden sonra kavuşacağım oğluma o güne kadar acelecilik etmezse..
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.. İyi akşamlar
Kizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
Bugun ECE min yanina indim ogledn sonra kardesim bi tekerlikli sandalye ile goturdu sagolsun kizimi kuvezde gordugumde uyuyodu yawrum benim. Bi gittikki ananesi altini degistiriyo ameliyattan sonraki ilk kakasinida yapti sukur yavrumun iki elinde ayaginda serumlar bagli olsun dedim anneme kucagima alicam ben hemsire ayarlamalari yapti benimde oyle sancim varki karnimda anlatamam o ara. Oldun dedim kivrana kivrana minigime gogsumu tutturdum bi kac denemede aldi o kadar tarifsiz bi duygu ki narkozun etkisiyle uyuyodu ama iki kere cekiyo 3.de uyuyor cooookkk cici benim kiziim koklastik bi guzel sonra geldim odama iste sagdikca sutumde artiyo can yakiyo ama anne olduk bu acilar viz gelir bize demi
gözlerim agrıdı arşivi arastır arastırrr ama kendı aklımdkaını bulamadım ama 3-4 lınk buldum sızın ıcın gozlerım cok agrıdıı sımdı namazıda kıldımm yatıcamm ama babamız gelemdıııı dahaaözledik de hemdee
hayırlısı bakalımm gelir zarrrrrrrrrrr
haydı hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?