2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hepinizden Allah razı olsun kızlar...
mesajları tek tek alıntılayamadım. hakkınızı helal edin.
cumartesi günü inşallah doğumum kolay ve sıkıntısız geçer de kısa zamanda sizlere doğum hikayemi yazarım. çok öpüyorum hepinizii

tubim gozun aydin cannim.saglikla dogsun.YUSUFUMUZ.Kenan nasil heyecanlidir simdi

Allah razı olsun arkadaşım
evet ya Kenan çok heyecanlı. kardeşim de kardeşim.
inşallah herşey güzel gider

Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
kurban olurum onu yaradana ben yaa tatalım benımm cok ıı gorunuyorsunuz ınsl kı ıyıde oluckaısnız fazılet cımmm canım benım dua ıle ınsl dahda guclenecek yavru kusunnnn

allah kolaylık verısn ınsl cnm dua ıleee

ALLAH ımmm sonunda arşivindne buldum ara araaaa araa bılgı dolu bır sayfa dahaa

http://www.sizinti.com.tr/konular/ayrinti/dogum-kolaylastirildi-haziran-2011.html

cok umuddd verıcı

kızlar paşam gelmeye nıyetlı heralde sancım yok ama sureklı rahımıme dogru baskı yapıyr hayırlısı ınsll paşma saglıcakla gelsınde gerısı boşşşşşşşşşşşşşşşşş

bir bolum dhaa vardı onuda bulsam ahhh ınsl arsıvı karıtırmaya devammmmmmmmmmmmmmm

Kizimi bu sabah ilk gordugum an ...
ayy ne güzel yaaa çok şükür.. aynı usg görüntüsündeki gibiymiş maşallah tombiş tombişş

Hamilelik süresince annenin ağırlığı giderek artar. Bunun sebebi hem büyüyen yavru, hem de annede meydana gelen değişikliklerdir. Hamilelik başlangıcından sonuna kadar annede 11,2 kg. fazlalık oluşur. Bunun 3 kg'ı bebeğe, 0,6 kg'ı plâsenta'ya, 1 kg'ı da yavruyu koruyucu yastık gibi vazife yapan amnion sıvısına aittir. Ayrıca anne vücudunun diğer dokularındaki artışın 1 kg'ı uterusa (rahme), 0,6 kg'ı süt bezlerinin gelişmesiyle memelere, 1 kg'ı kan miktarına ve 1 kg'ı da doku sıvısına aittir.

Doğumların % 96'sında yavrunun baş kısmı önde gelir ki, istenen de budur. Bu doğumlar kolay olur. % 3'ünde yavru, kalçası önde doğum kanalına girer; % 1'inde ise tam yandan gelir. Son iki geliş şekli tehlikelidir; bu durumda sezaryen yapılmazsa, yavru sakatlanabilir/ölebilir. Yavrunun baş kısmının çapı 11–12 cm. kadardır. Kudreti ve ilmi sonsuz Yaratıcı doğum kanalının en dar yerini 11 cm. yaratmıştır. Böylece her gün binlerce doğum sağ salim gerçekleşmektedir.

Doğumdan 10–14 saat kadar önce başlayan ilk hafif sancılar, 6–8 saat kadar önce sıklaşır. Doğuma 45–60 dakika kala başlayan güçlü sancılar, 20–30 dakika kala iyice şiddetlenir. Doğumdan önceki 3–5 dakikada zirveye çıkan sancılarla birlikte doğum gerçekleşir. Doğumdan sonraki yarım saatte sancılar hızla azalır; çünkü annede mutluluk hormonları hızla artmaya başlamıştır. On gün içinde doğum kanalı yavaş yavaş kapanarak düzelir. Sonraki 6–8 haftada ise, rahim tekrar eski hâline döner.

Maşallah maşallah
Senin tatlılığını yerim,sarışınlığını yerim,senin duyamadığım kokunu yerim
Cennetten gelen meleklerimizzzzzzz aşık oldum ona ben Grafımmmmm
Çok duygulandımmmm çokkkkkkk çok şükürler olsun Yarabbime hepinizden
yavaş yavaş iyi haberler alıyoruz ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsunnnnnnnn
Ben de doğurmak istiyorum artıkkkkkkk kavuşmak istiyorum DURU'ma

kızlar karın yırtıklarım dundennn brıı o ka tatlıı tatlı kasınıyorkıııı kendımı zor tutuyorum vazelın suruyorum gecmıyorrr o kaa kırmızı oldularkıı (nedenı paşam kanla dogru kendını ıtıyor ondan sanırımmm)ya ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnnnn eleri ile kasıklarıma ittiriyorr paşam benımmmmmmmmmm

Slm kızlar uzun zaman oldu giremiyorum birkaç sayfa geçmişi okudum yavrularına kavuşanlar olmuş Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar inşAllah..
Bizimde günümüz belli oldu Allahım izin verirse 2 Temmuz günü öğleden sonra kavuşacağım oğluma o güne kadar acelecilik etmezse..
Hepinizin Allah yardımcısı olsun.. İyi akşamlar

insallh canım kazasız belasız atlatırız

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...canım bi sorunmu oldu sezeryan tarihi verdi doktor???kendinmi istedin yoksa ???

gözlerim agrıdı arşivi arastır arastırrr ama kendı aklımdkaını bulamadım ama 3-4 lınk buldum sızın ıcın gozlerım cok agrıdıı sımdı namazıda kıldımm yatıcamm ama babamız gelemdıııı dahaa özledik de hemdee
hayırlısı bakalımm gelir zarrrrrrrrrrr

haydı hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr

gözün aydın canım ufff bende oğlumu kucağıma almak öpmek koklamak istiyorum

canım niye yordun kendini okadar boşver yat uyu ...iyi geceler....dua et bana yarın oğlumu görmeye gitcem iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…