2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evladın hayırlı uğurlu olsun canım

Bitanem seni öyle iyi anlıyorum ki bende eşimle tartışırdım hep bu konulardan dolayı bizim kv çok bencil hep ben modunda bide sürekli kendini acındırıyordu ama zamanla eşim hatalarını gördü ve benim haklı olduğumu anladı bu süreç içinde ben kavga etmekten çok beyin YIKAMA moduna geçmiştim :)) yani hep " hayatım bak ailenin yanında ne annesi ne babası nede diğerleri var birgün gelecek bizde yalnız kalacağız bizim hayatta en önemli dayanağımız birbirimiziz biz birbirimizi başkaları için kırarsak yaşlılığımızda yüzümüze bakamayız tahammülümüz olmaz herşeyi sevgiyle çözelim " vs diye diye şimdi hayatımdaki en önemli şey sensin diyor :) senin durumundaki kötü şey bu olayları hamileliğinde yaşaman çok zordur bitanem ama lütfen bebeğin için ailen için kendini üzme

bnm de p.tesı kontrlm vardı bnda hıc sormdılar dun aksam bde epıdurelle dgm yapıcagımı soledı esım annesıne 1000 tl ddı kv gozlerı fırladı okadar para fılan. suanda eşim calşmadıgı ıcın onlara bakıoruz yanı alıcaklarımızı toplasak kımsye ıhtıyacımız kalmıcaak ama ıste kv kp elıne bakıncada ne alsak ne etsek sorun oluyo onlar ıcın ne gerek var dıolar bnde bu durumu kaldıramıorum alşmşm eşmn bna hesap sormamsna bole olnca snırıme dokunuyo (( eşimde anlasa artk bızde kavga etmesek ( eşim bnı gecıstrse tamm fln dese anlasa bnı bıraz baska bse ıstemıorum ((

herkesin bas geliş olcak diye birsey yokki okuyup okuyup bozma morelini son günlerinin tadını çıkart

saol cnm ama napım ıste sımdı bde daha cok takıorum kafaya (( bızde olyız aslında eşm eve gelınce hıc bse konusmayalım dıo oğlmla senı sevmek ıstıorum dıo ılglnmek ıstıorum dıo ıyı guzel ama ıste nebılım yha takmamaya calıstım bu zmna kadar ama artk tutamadım kendmı aglamıcam tamm ama sadace oğlmu uzmek ıstemedgmden aglamıcmmm bnm bırıcık oğlumm ıyıkı var

canım tamam ama eşinin açısındanda düşün canim ,

baba olucak , işi yok , ne fırtınalar kopuyodur içinde , ya yetemezsem ya başarisiz olursam vs vs vs ,

gereksiz desin dursun , kv ler hep ayni , kendilerinden cıkıyosa bişeyler hersey gereksiz , epudiralinide yaptir , alacaklarinida aldir , olabildigi kadar , sen muhatap olma , eşin olsun , gercekten yıprandiginizla kalırsiniz , içinde bulundugumuz durumdan dolayı tabiki çok hassasiz , ben eşim soda almayi unuttu diye 2 saat ağlamiştim 6. ayım falandı sanırım , bebeklerimiz nasipli gelir inş eşinde bi yerde işe girer, ama ne olursa olsun sen kenidni yıpratmamalisin , azıcık kaldi ,sabredelim canim benim yaa

evet insan gercekten cok hassas oluyo kafaya cok takıo bnm nekadar cocugmsa onlarında torunu aynı heycanı onlardanda beklıo ınsan ama daha beklemıcem oğlmu üzdugum ıcın kendıme kızıorum sımdde annelık nası bse yha allahm herkese nasıp etsın ıns

Sünnet genellikle ergenlik çağı öncesi yapılmaktadır. Son zamanlarda yeni doğan (ilk 2 haftalık ) bebeklerde cerrahi işlemin kolaylığı, bebekte yara iyleşmesinin çabuk olması, sünnet sonrası bakımın kolaylığı ve psikolojik travma oluşturmaması nedeniyle en ideal yaş olarak kabul edilmektedir.Her yaşta sünnet yapılabilmekle beraber 2- 4 yaş arası çocuklarda kimlik gelişimi, ben merkeziyetçi ve uyumsuz olmaları nedeniyle zorunlu olmadıkça sünnet yapılmamalıdır.

Ay kıyamammm sana :) sabret canım oluşunu kucağına alınca herşeyi unutacaksın :)

tatlım 2 rahmı vardır bu cok nadır olan bısey ılk dollenme olmus bebek bellı bdahakı eşle ilşkıden yne dollenme olmus 2. cocuga hamıle kalmıs. eş korunmams tatlım... allahın hıkmetı

bazen hormonal dengesizlikler yüzünden kadınlar arka arkaya yumurtlayabiliyor mucize olmus ne güzel

ama annesi biricik babasi olomasaydı biricik oglunda olmazdi dimiii :)))

güzel şeyler düşünelim canimmmmmm kv amacina ulaşaamasinnnn

Canım neden böyle durduk yere stres yaptın bebeğini de üzme boşuna. Benimki de başından beri ters. Bizim diğer annelere göre sadece biraz daha bilinçli ve tetikte olmamız gerekiyor kordon dolanmasına karşı. Gün içinde özellikle yemeklerden sonraki hareketlerine dikkat etmelisin günde toplam 10 hareket olmalı. Bunun altında kalırsa hemen bi parça bitter çikolata yeyip kıpırdamasını beklemelisin uykusunda bile olsa kıpırdarmış. Senin o okudukların eğer ters bebeği normal doğurursak oluşabilecek risklerdir çünkü ben de okumuştum önceden. İçini ferah tut bu bizim elimizde olan bir şey değil Allah tarafından oluşan bir şey. Hareket takibi yaptıktan sonra Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

cok cok heveslı heycanlı oğlu olucagı ıcın ılk bebegmız sonucta 4 gozle beklıo dgsada sarılıp uyusam dıe bnde onu dusunuorum eskısı gıbı alışverıs yapmıorum sunu cok begndım demıorum cunku o kendını kotu hıssedıo alamayınca inş cnm bebegmız nasıplı gelır kımsye ıhtyac duymayız.

canım boşver ya gercekten benım kv hıc bır destegını gormedım.kendı dugunumuzu kendımız yaptık borcumuz vardı bıtırdık cok sukur kalan eksıklerımızı aldık onlara ınat hersyeımı de yaptım.balayına Dubrovnık e gıtmek ıstıyodum gıttık.evımın eksklerını tamamlamak ıstıyodum aldık zamanla hrsey.benım kı de torununa zorla bır hastane cıkısı aldı.esımde annesını savunurdu ama o da goruyor artık susuyor canını ne sıkıyosa soyle dıor.soruyor ışte bebegın ne ıhtıyacı var dıorum halısı kaldı uyku setını cıftlesem fena olmaz der ne gerek var ama kendı annem solemeden alıyor esımde goruyor sonucta.ınsan heves beklıyor anca lafta ay dogsunda yerım ben onu demekle olmuyor ama tınlama cevap verme.ben cevap vermeynce cok gıcık oluyor zaten gercekten ıc umursamıyorum.bızde cok kavga ettık.aglamaktan gozlerım sısyodu ama kendıme yapıyodum kımseye degıl.bırde tatlı tatlı sole esıne o da cok farkedıyo anlar senı bırıcık esısın.evladını tasıyosun kıyamaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…