tünaydın canım ben bugun baya bi uyumusum
Herkese gunaydin, dun dogum yaptim cok tatli minicik bir kizim daha oldu ayni ilk kizima benziyor kopyasi, dun cok zorlu gecti agrilarim vs vardi, sukur bu sabah gazimda cikti rahatladim, 15 aylik kizimda burda kaldi mecbur uyku saatleri degisti tabi maskotu oldu buranin butun odalara misafirlige gidiyor, bebek kucagimda yada aglayinca umursamiyor ilgilenmiyor pek eve gidince ne olur bilmiyorum..
tünaydinn ,
oh maşallahhh yaaaaaaaaaaa
kendm bunalıorum bebegmıde uzdugum ıcın bdaha bunalıorum ( evet herseyını bn aldım dcem en azından hıc bı emegı olmasın evet oda cok bunalıo bılıorum ama bnı bırazcık daha anlasa gecıstrse bnı bukadar tartsmıcaktık aılesını koruyo bna ( tamm dese bosver deyıp sarılsa tammdı yanı
canim benim , tek sen degilsin , bizdede öyle emin ol 8 yıllık evliyim ilk torun daha 1 çorap almadilar :)))) ilk takiyodum şimdi umursamiyorum , hatta pazar gunu nışan vardi gittik , bana bi ilgi bi ilgi görsen yok uzan yoruldun öle böle kv ve görümce p.tesi kontrol vardi haberleride vardi bugun çarş oldu daha arayıp sormadilar :)) dün akşam eşimede dedim göstermelik yapı.olar mi,llete nışanda böle böle , ama kontrole gittik haberleride vardi bi tel açmadilar die oda gülüyo artık aman boşver diyo , ama ilk başta senin eşin gibiydi eşimde , sürekli savunuyodu vs vs vs hep kavga ediyoduk , şimdi oda farkinda bide ben üzülmeyim diye geyik yapıo artık .bu kadar seyi yazdim , kendine ve bebisine eziyet etme yoktan yere , 3. sahislar için evinin huzurunu düzenini bozmana hiç gerek yok . boşver umursama bile. sen nasil yapman gerekiyosa öle yap , alabildigin kadar al , ya benim ayaklarim şiştigini gördü kv nin akrabasida kv hemen dioki ahh benimkilerde cok şişerdi bu neki :))) kb hemen benle kıyaslıo kendini :)) o yüzden tınnnn ... gözyaşlarina yazikkkk.
az kaldı seninde çıkmana,hem ben izne ayrılmak istemiyordum mecburiyetten oldu seninki daha iyi bence
ben işe giderken oğlusunla ilgilenirsin
Nasılsınız ben dünden beri pek iyi diilimbenim oğlum ters.h,iç dönmedi durduğu yer hep aynı göbeğimin üstünde kafası.aslında dert etmiyodum taki dün internetten okuyana kadar yok anormalliklerden dolayı dönmezmiş yok kalıtsal bişey olduğundan falan sabah kadar ağladım kıslarrr moralim bozuldu dikkat ettim bide pek tekmede atmıyo acaba evhammı yapıyorum.bazen bacakları kasığıma vuruyo bide elleri yana vuruyo arada o kdadar.çok üzüldüm inanamassınız keşke okumasaydım sitelerde bunları.cumartesi hastane randevum var türkiye hastaneside en eski ultrasonla bakıyo ama bişey olsa görürdü herale dimi kızlarrr :26:
Bitanem seni öyle iyi anlıyorum ki bende eşimle tartışırdım hep bu konulardan dolayı bizim kv çok bencil hep ben modunda bide sürekli kendini acındırıyordu ama zamanla eşim hatalarını gördü ve benim haklı olduğumu anladı bu süreç içinde ben kavga etmekten çok beyin YIKAMA moduna geçmiştim :)) yani hep " hayatım bak ailenin yanında ne annesi ne babası nede diğerleri var birgün gelecek bizde yalnız kalacağız bizim hayatta en önemli dayanağımız birbirimiziz biz birbirimizi başkaları için kırarsak yaşlılığımızda yüzümüze bakamayız tahammülümüz olmaz herşeyi sevgiyle çözelim " vs diye diye şimdi hayatımdaki en önemli şey sensin diyor :) senin durumundaki kötü şey bu olayları hamileliğinde yaşamançok zordur bitanem ama lütfen bebeğin için ailen için kendini üzme
iyiyim şükür amaaaa çok terliyorum yaaa elimde yelpaze kokoş gibi evet 2 günümüz var birde haftaya 3 gün daha ohhh
bende çalışırken o moddaydım birimin yeri değişeceği için odama klimada alamamıştım bi yanda vantilator bi yanda yelpaze zaten doğru düzgün derli toplu oturulmuyorda Allahtan sağlık ocağına genelde kadınlar geliyor yadırgamıyorlardı dua edip edip gidiyorlardı
bnm de p.tesı kontrlm vardı bnda hıc sormdılar dun aksam bde epıdurelle dgm yapıcagımı soledı esım annesıne 1000 tl ddı kv gozlerı fırladı okadar para fılan. suanda eşim calşmadıgı ıcın onlara bakıoruz yanı alıcaklarımızı toplasak kımsye ıhtıyacımız kalmıcaak ama ıste kv kp elıne bakıncada ne alsak ne etsek sorun oluyo onlar ıcın ne gerek var dıolar bnde bu durumu kaldıramıorum alşmşm eşmn bna hesap sormamsna bole olnca snırıme dokunuyo(( eşimde anlasa artk bızde kavga etmesek ( eşim bnı gecıstrse tamm fln dese anlasa bnı bıraz baska bse ıstemıorum ((
Seni çok iyi anlıyorum bende bizimkilere kızıyordum aynı dediğin gibi bi sormak yok neyi eksik napayım diye bide bunlar benim anne babam.hadi bazı özel sorunları var diye kendimi teselli ediyordum.ama insan çok hassas oluyor herşeyi yapmak istiyor çevresindende aynı özeni ilgiyi bekliyor belki bir çorap bile alsalar mutlu olacaksın.
aman tatlım boşver hiç üzme kendini sağlığın için bebişine olacağı için mutlu ol şükret herşeyi olur sen yaparsın eşinle ufacık şeylere sıkılıp en güzel zamanlarını kendine zehir etme
saol cnm ama napım ıste sımdı bde daha cok takıorum kafaya (( bızde olyız aslında eşm eve gelınce hıc bse konusmayalım dıo oğlmla senı sevmek ıstıorum dıo ılglnmek ıstıorum dıo ıyı guzel ama ıste nebılım yha takmamaya calıstım bu zmna kadar ama artk tutamadım kendmı aglamıcam tamm ama sadace oğlmu uzmek ıstemedgmden aglamıcmmm bnm bırıcık oğlumm ıyıkı var
tatlım 2 rahmı vardır bu cok nadır olan bısey ılk dollenme olmus bebek bellı bdahakı eşle ilşkıden yne dollenme olmus 2. cocuga hamıle kalmıs. eş korunmams tatlım... allahın hıkmetı
saol cnm ama napım ıste sımdı bde daha cok takıorum kafaya (( bızde olyız aslında eşm eve gelınce hıc bse konusmayalım dıo oğlmla senı sevmek ıstıorum dıo ılglnmek ıstıorum dıo ıyı guzel ama ıste nebılım yha takmamaya calıstım bu zmna kadar ama artk tutamadım kendmı aglamıcam tamm ama sadace oğlmu uzmek ıstemedgmden aglamıcmmm bnm bırıcık oğlumm ıyıkı var
Nasılsınız ben dünden beri pek iyi diilimbenim oğlum ters.h,iç dönmedi durduğu yer hep aynı göbeğimin üstünde kafası.aslında dert etmiyodum taki dün internetten okuyana kadar yok anormalliklerden dolayı dönmezmiş yok kalıtsal bişey olduğundan falan sabah kadar ağladım kıslarrr moralim bozuldu dikkat ettim bide pek tekmede atmıyo acaba evhammı yapıyorum.bazen bacakları kasığıma vuruyo bide elleri yana vuruyo arada o kdadar.çok üzüldüm inanamassınız keşke okumasaydım sitelerde bunları.cumartesi hastane randevum var türkiye hastaneside en eski ultrasonla bakıyo ama bişey olsa görürdü herale dimi kızlarrr :26:
canım tamam ama eşinin açısındanda düşün canim ,
baba olucak , işi yok , ne fırtınalar kopuyodur içinde , ya yetemezsem ya başarisiz olursam vs vs vs ,
gereksiz desin dursun , kv ler hep ayni , kendilerinden cıkıyosa bişeyler hersey gereksiz , epudiralinide yaptir , alacaklarinida aldir , olabildigi kadar , sen muhatap olma , eşin olsun , gercekten yıprandiginizla kalırsiniz , içinde bulundugumuz durumdan dolayı tabiki çok hassasiz , ben eşim soda almayi unuttu diye 2 saat ağlamiştim 6. ayım falandı sanırım , bebeklerimiz nasipli gelir inş eşinde bi yerde işe girer, ama ne olursa olsun sen kenidni yıpratmamalisin , azıcık kaldi ,sabredelim canim benim yaa
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...canım bi sorunmu oldu sezeryan tarihi verdi doktor???kendinmi istedin yoksa ???
Ay kıyamammm sana :) sabret canım oluşunu kucağına alınca herşeyi unutacaksın :)
canım boşver ya gercekten benım kv hıc bır destegını gormedım.kendı dugunumuzu kendımız yaptık borcumuz vardı bıtırdık cok sukur kalan eksıklerımızı aldık onlara ınat hersyeımı de yaptım.balayına Dubrovnık e gıtmek ıstıyodum gıttık.evımın eksklerını tamamlamak ıstıyodum aldık zamanla hrsey.benım kı de torununa zorla bır hastane cıkısı aldı.esımde annesını savunurdu ama o da goruyor artık susuyor canını ne sıkıyosa soyle dıor.soruyor ışte bebegın ne ıhtıyacı var dıorum halısı kaldı uyku setını cıftlesem fena olmaz der ne gerek var ama kendı annem solemeden alıyor esımde goruyor sonucta.ınsan heves beklıyor anca lafta ay dogsunda yerım ben onu demekle olmuyor ama tınlama cevap verme.ben cevap vermeynce cok gıcık oluyor zaten gercekten ıc umursamıyorum.bızde cok kavga ettık.aglamaktan gozlerım sısyodu ama kendıme yapıyodum kımseye degıl.bırde tatlı tatlı sole esıne o da cok farkedıyo anlar senı bırıcık esısın.evladını tasıyosun kıyamaz sana(
herkese gunaydın tatlı annısler
benm moralım bozuk dun gece eimle tartstık((
kv ve gorumcem alişveriş yapmıslar ıyı guzel normal bse
ama oğluma buzmna kadar daha hıc bse almadılar ne kv ne gorumcem
dun gecede esime almıslar bseler gosterdı ettı oturuyoeuz tabı bnm yuzm dustu posetlerden oğluma bse cıkmadgı ıcın anladı kvdemde dıokı cocuk dgsunda eksıklerıne bakarızda ole alırız baktım ama bebk kıyafetlerını almadım
yha kızlar yanlısmı dusunuorum ılk torunları ınsan nebılım bebek kıyafetı gorunce dayanamaz nekadar yakısır der torunma alım der heveslenır daha sozde gelıolar kv gorumcem karnmı sevıolaredıolar sınır oluyorum gosterısmı yanı bnlar eşime karsı daha kv bıkere olsun ne eksıgı var demedı yha nasıl torun sevgısı bu eşimde işten ayrıldı zaten borcumuzda var evımızi bız kurduk esyalarımızn parasını oduyoruz bı andan(( aksam aglıorum yatakta sessız sezsız esim anladı neoldu dıo yok bse ddm ne oldu anlattım annende hıc torun sevgısı yokmu ddm bıkere olsun ınsan heveslenırde bı kıyafet ne bılım bıse alır ddm yok ıste annesı demıss yha dgduktan sonra alırm dıe dogmadan once alınıcaklar var ddm ben alırım hemn hazır cevap ama ddm bıkere olsun nıe ne eksıgı var kızm dıe sormuo ddm bak ddm benm tarafım senn calısmadıgını bılıo herkes bseyını aldı ddm senn annende bole beklerdım ddm yok bn bda kımsye bıse solemıcekmısım o alırmıs oğluna herseyı bı kızdı bna bı kızdı yok ıste eskılerı acmıcakmıs o bısuru sey ac ddm bnde ne susuyosun yk acmıcakmıs ozmn solemıceksın ddm kalktım yataktan yat yataga yatmıorum ddm bırazda oyuzden kızdı geldım ıcerı agla agla 1 saat sonra geldı gec yataga bıdada sakın kalma ddı bde ona sınır oldum bna emır verıo (( hea bde kv yaptıgına bakın bn ınt. ıkı parca kıyafet aldım 22 lıra ttu 10 kargo parası verdım ne gerek varmıs nıe almısm bn int.hıc bse almayalım bu cocuga olup bıtsın yha butun hevesımı kırıolar yha ((( ablam faln olmasa varyha kapı susymus bebek sekerıymıs kv gore hıc bırıne gerek yok o bı zıbınla buyutmus oğlnu bnde ole yapıcakmısm delı oluyorum yha (( offffffff sızınde canınızı sıktım ama hala gozlerımı acamıorum aglamaktan ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?