2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben seni cok iyi anlıyorum canım insallh en yakın zamanda eşin işe girer sizde rahatlarsınız bence eşin seni üzmek istememiştir ama erkekler çok gururlu oluyor evlerini geçindirme konusunda yetemediğini hissedip ofkesini sana yönlendirmiştir,ben kv tarafından umudumu kestim hiiiç bi beklentim kalmadı sonunda bendede, ılk torun iç anadolu oğlan onlarda değerli(eski kafa bi adet bence evladın kızı erkeği olmaz)ama bikere bile hazırlıklar nasıl torunumun eksiği varmı diye sormadı ama düşünüyorum biz evlenirken kendi oğullarına hiiiç birşey yapmadı evimde onun oğluna ceyiz diye verdiği 10 tane havlusu var düşün torununa ne yapacakkı bunlar dedim coook rahatım onlar içinde mutsuz olmuyorum herzaman yanlış yaptıkları şey var yerinde eşime söylüyorum haklı olduğum için bana birsey diyemiyo

ama annesi biricik babasi olomasaydı biricik oglunda olmazdi dimiii :)))

güzel şeyler düşünelim canimmmmmm kv amacina ulaşaamasinnnn

bıtanecık kocam bnm :))) yanı olmazdı olurdu yha nıe olmasın bankalar var alla alla şaka tabısı ıkısınıde cok sevıorumm yerım bn onları sızıde cok sevıorum tabıkıııı ıyıkı varsınızzzzz

olmaz olamazzzzzzz ben burda calısıcam sen gitmeee

ay ne kadar çok üzmüşün kendini. boşver canım ne alan alsan almayan almasın. benim annem babamda daha çöp almadılar durumları çokçok iyi olduğu halde kaynanam baya kötü durumda o halde ördürmediği battaniye pike kalmadı. ama bneim aklıma bile gelmiyor bişi yapmıolar die. çok şükür herşeyini aldım gönlüme göre . eşininde işi yokmuş. o stresle kavga olmuştur eminim. yaparım diosa yapsın başkasını salla gitsin. önemli olan üçünüzsünüz
glowworn bende çalışırken o moddaydım birimin yeri değişeceği için odama klimada alamamıştım bi yanda vantilator bi yanda yelpaze zaten doğru düzgün derli toplu oturulmuyorda Allahtan sağlık ocağına genelde kadınlar geliyor yadırgamıyorlardı dua edip edip gidiyorlardı[/QUOTE .!.:
klima vantilatör yok 1 haftamız kaldı sabır deip oturuyoruz mecburrrr

bızmkıde gorse artk aynn hves beklıorum ama tık yok bnde cevap vermıorum. kıyamıo ama cokta sınırlı anam bn kociş :) daha takmıycam oğlmu uzmemek ıcın :))

inş cnm işe grerde bı duzenımız olur.. karadenızde de ole cnm erkek ddgn zmn şole bı bakıolar ılk torunları ve erkk ama sevgı yok heralde anlamadımkı. bızmkıde sormadı bnm tarafm alıo gelıo alınn kıyafetlerı sevıo sınır oluyorum yha dugunu hıc sorma zaten evımızn eksıgını bız aldık ama onlar almıs gıbı aynı bnm altınlarım da gttı ama onlara zamnnda onları hıc soleyen yok bız yaptık havasındalar. eşim aılesını korudugu ıcın bn ne dersem dım farketmıo valla amaannnn sınırlenıorum kendmı ve oğlmu uzmekten baska bse yapmıorum kıyamm bn oğluma bıtnecık askım o bnm :))

masaallah tatlım sıze fotonuzuda gordum Allah hıç ayırmasın sızı.ıyılesıp gıdın evınıze cok mutlu oluyorum senın haberlerını aldıkça

zaman herseyin ilacı canım evliliğine zarar vermeden yap yapacağını ayrıca kv-kpden gelecek iyilik uzak dursun yoksa bos bos konusurlar eşlerde belli bi zaman sonra anlıyorlar ne demek istediğimizi ama senin ailen şoyle boyle deyince olmuyor zmanlama önemli üzme kendini emiii

aynn tatlım onemlı olan huzurumuz ve cocugumz fazla dygusala bagladım heralde bn almasın daha ıı kendım yaptım derım en azından

ıns bnmkıde anlar... bnmkı anlıs zamanlamaydı sanırım :)

canım yaa kv -kp eline bakmasanda sorun oluyor aldıkların ettiklerin bak ben ne şartlarda evlendim bi bilsen
nişanlıyken birseyler alırdık kv-kp başlardı oğluma masraf ettiriyorsun müsrifsin sacmA sapan şeyler aldırtıyormusum oğullarına marka takıntım varmıs vs vsdiye bu arada bende calısıyorum birlikte alıyoruz düşün neler derdi bana ,oğluna aldıklarımı görmezdi

sabır sabır sonra mukafatını alacanız ınsallh

Bizlerrrr geldikkkkkk
Biraz fazla uyumuşuz da
Yine enerji doluyum maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık tv izledik azıcık geçmişi okudukkkk
ve yanınızdayız...Şimdi de evi süpüreyim,sonra yine poğaça filan yapayım
buzluk için.Kalabalık sülalelere sahip olduğumuz için eşim de ben de
az geldi buzluğa attıklarım.Dün de bezelye ile barbunya koyduk annemle...
Beklemek çok zor olduğu içinnnn can sıkıntısından buzluğu dolduruyorum
Yarın da kontrolümüz var bakalım suyumuz nasıl olmuş merak içerisindeyim:44::44::26::26::26::26::26:
ALLah!a emanet olun kızçeler ve melekleriiiii

şöyle işte ne güzel sev oğluşunu ,bu kv- kpler geleceklerine kötü yatırım yapıyorlar farkında değiller anneme şimdiden diyorum gelininle şöyle ilgilen böyle ilgilen diye
kendi oğlu 8.5 aydır 10saatlık gunu bırlık gıttı geldı bı sefer oda,otursun düşünsünler ama hamıle ondan der gecerler

Bizimkide ters, hiçç aklıma olumsuz bişey gelmemişti, en yakın arkadaşlarımdan biri de doğum tarihine kadar bekledi, ters bebeği dönmedi, sezeryanla doğum yaptı, maşallah oğlu da o kadar hareketli ve akıllı ki... Hiç böyle şeyler düşünerek stres yapmamak lazım. Bişey olacaksa doğduktan sonra da olur, doğum sırasında da olur.. Onlar bize Allah ın emaneti, emanet nasıl geldiyse şükredip en güzel şekilde bakmak bizim görevimiz... Yerleri daralmıştır kocaman oldular, ondan dönemiyolardır :) Hem belki döner daha, gün doğmadan neler doğarmış :)

kızlar selamlar,size bişey sormak istiyorum.ben çok sıcaklıyorum geceleri.yattığım odada cam kapı açmıyorum ama mutfak kapısını ve oturma odası camını açıyorum gece yatarken serinlik gelsin die.şimdi bebek doğduktan sonra cam kapı aıp yatmak mümkün olurmu sizce.bebeğimi hasta edermiyim yoksa?ama cam kapı açmadan da nasıl durucaz evde?bebeğime iç zibin üzerinede alt üst takım giydirip üstünede penye bahtaniye örtmyi düşünüyorum sizce çokmu kalın yada ince?

ya kızlar yapmayın allah aşkına yaa... kocanızla iyi olmaya bakın... eşimiz ve karnımızdaki bebeğimizden başka kimsemiz yok bizim... artık bizler de birer aile olduk... bırakın kv kp... naparlarsa yapsınlar... benim yerimde olsanız yanardınız o zaman 2009 yılının başından beri kv keyfini bekliyoruz ilişkimize ikna olsun da evlenebilelim... gerekli hazırlıklar yapılsın diye... en son dayanma noktamız 2011 sonuydu... verdik kararımızı... ne bi isteme ne bi ailelerin görüşmesi ne de başka bişey... eşim istanbulda yaşıyo-çalışıyo ben bursada (o zaman sevgiliyiz tabi) adam her ay maaşı hesabına yattığı gibi bana gönderiyo parayı... önce balayı rez yaptırdık düğün tarihimizi bile tam belirlememişken... sonra zamanla dedik ki eylül 2012 de evlenelim... evimizde çok şükür 20 yıllık evli insanların böyle eşyaları yoktur... herşeyimiz eksiksiz... hatta fazlaca yedekli bi dünya eşyamız var... bunun yanında ayda 2 kez yakın bölgelere haftasonu tatillerine gittik... yazın erdek falan kışın da sapanca - maşukiye... sonra kınamız-düğünümüz herşeyimizin organizasyonunuda yaptık... gelinlik - damatlık - takılarımız (bilezikler-set vs) saatlerimiz bile ikisi 800 tl tuttu... ne benim ailem (durumları zaten maddi olarak yardımcı olmaya müsait değil) ne de eşimin ailesi (biz onlardan sadece manevi destek beklemiştik) kimseden bi yardım görmedik... yaklaşık bi 25-30 bin tl borç ödedik biz 1 yıl içinde... ve evlendiğimiz gün tek bir kuruş borcumuz kalmamıştı... bizim kına ve düğünümüz tek günde bursada oldu... ve eşim sadece kıçında bi şort üzerinde bi tişört ve ayağında parmak arası terliklerle geldi evlenmeye... düğünümüze onun tarafından hiç kimse gelmedi (düşünebiliyomusunuz onun ne kadar zor durumda olduğunu) sadece 3 tane arkadaşı geldi o da nikaha 5 dk kala... sonra biz bikaç ay kirada oturduk... bu dönemde eşim annesinin sesini bile duymadı... sadece babasıyla konuştu... kurban bayramı vesilesiyle de barıştık... ne olursa olsun annesiydi... hiçbişey yapmadıysa 9 ay karnında taşıdı başka emeği olmasa bile... bana aylarca köpekmişim gibi davrandı... umurumda olmadı... EŞİMİN ANNESİ sıfatında olduğundan sallamadım... hep tatlı tatlı anlattım eşime dedim ki; sen gör ben söylemiyim, sevmiyorum sadece sayıyorum o da annen olduğu için... sonra hamile olduğumu öğrendiler hiç sormadı bile nasıl gidiyo bi sorun varmı diye... sormasın!!! lazım değil... bebeğin cinsiyetini sorar insan dimi... sağlığını sorar... yok arkadaş... bide ilk torun olucak... pehh... hiç umurumda bile olmadı... çünkü pek kıymet vermiyorum onun fikirlerine... hiç bi zamanda istemedim bişey almasını allah biliyo... sonra konuşucak onu da ben aldım bunu da ben yaptım... ben buna müsade edermiyim... benim kocam (sevgiliyken) 1 yıl aç gezmiş... ben taksiyle gidiceğim yere yada dolmuşla gidiceğim yere saatlerce yürüyerek gitmişim... senin ağzına laf verirmiyim... bebeğimize ilk aldığı şey bir iki tane çıtçıtlı badi... o da 8. ayımda... birkaç bişey daha aldı ama her seferinde gerek yok dedim almayın bişey biz herşeyini aldık... zaten ben çocuğumu kendi zevkime göre giydirmek istiyorum... almasın kimse bişey... biz alabildiğimiz kadarını alırız... alamadığımız olursa da napalım canımız sağolsun... herkes 4/4 lük yaşamıyo hayatı...
ben bugüne kadar kv me karşı asla saygısızlık yapmadım... ondan nefret ediyorum... ama saygıda kusur etmiyorum... canımı yakan şeylerle ilgli de bi mevzu açılsa hep laf sokar pozisyondayım... bişey derse de cevabını veriyorum... umurumda değil eşim de herşeyin farkında... o zaten en büyük destekçim... bugünlerde mesela ekonomik anlamda çok zorlanıyoruz geçinmek için... eşim de ben size yetemiyorum diye üzülüyo ama biz nelerin üstesinden geldik çok şükür... bunu daa atlatırız allah izin verirse... önemli olan birbirimizden desteğimizi esirgemeyelim... tekrar söylüyorum... bizler de birer aileyiz artık...

hee bu arada bi dipnot daha... bikaç aydır kv evinde oturuyoruz ama kira ödüyoruz

bu arada annemlerle kv ler ilk kez doğum zamanı karşılaşıcaklar nasıl olucak bakalım...bizim doğum hikayemizin yanında bu atraksiyon dolu hikayeyi de bekleyin kızlar....

Son düzenleme:

Hayatım benimki de ters ve bu cuma sezeryan tarihini belirleyeceğiz. Tam 4 aydır aynı pozisyonda. perinatolag dahil 5 ayrı doktor gördü. (benim boş evhamlarım sebebiyle farklı doktorlara da göründüm ama kendi doktoruma da çok güveniyorum) merak etme hepsi çok sağlıklı olduğunu söylediler. Bizimkiler tembel biraz yerlerini yaptılar daha da kıpırdamadılar. Belki benimkinin böyle olmasının sebebi öncesinde mecburi 1 kürtaj ve bir de düşük olması rahimde sorun yaratmıştır diye düşündüm. Sende merak etme bu şekilde doğan ve sağlıklı olan çok ama çok bebek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…