ya kızlar yapmayın allah aşkına yaa... kocanızla iyi olmaya bakın... eşimiz ve karnımızdaki bebeğimizden başka kimsemiz yok bizim... artık bizler de birer aile olduk... bırakın kv kp... naparlarsa yapsınlar... benim yerimde olsanız yanardınız o zaman2009 yılının başından beri kv keyfini bekliyoruz ilişkimize ikna olsun da evlenebilelim... gerekli hazırlıklar yapılsın diye... en son dayanma noktamız 2011 sonuydu... verdik kararımızı... ne bi isteme ne bi ailelerin görüşmesi ne de başka bişey... eşim istanbulda yaşıyo-çalışıyo ben bursada (o zaman sevgiliyiz tabi) adam her ay maaşı hesabına yattığı gibi bana gönderiyo parayı... önce balayı rez yaptırdık düğün tarihimizi bile tam belirlememişken... sonra zamanla dedik ki eylül 2012 de evlenelim... evimizde çok şükür 20 yıllık evli insanların böyle eşyaları yoktur... herşeyimiz eksiksiz... hatta fazlaca yedekli bi dünya eşyamız var... bunun yanında ayda 2 kez yakın bölgelere haftasonu tatillerine gittik... yazın erdek falan kışın da sapanca - maşukiye... sonra kınamız-düğünümüz herşeyimizin organizasyonunuda yaptık... gelinlik - damatlık - takılarımız (bilezikler-set vs) saatlerimiz bile ikisi 800 tl tuttu... ne benim ailem (durumları zaten maddi olarak yardımcı olmaya müsait değil) ne de eşimin ailesi (biz onlardan sadece manevi destek beklemiştik) kimseden bi yardım görmedik... yaklaşık bi 25-30 bin tl borç ödedik biz 1 yıl içinde... ve evlendiğimiz gün tek bir kuruş borcumuz kalmamıştı... bizim kına ve düğünümüz tek günde bursada oldu... ve eşim sadece kıçında bi şort üzerinde bi tişört ve ayağında parmak arası terliklerle geldi evlenmeye... düğünümüze onun tarafından hiç kimse gelmedi (düşünebiliyomusunuz onun ne kadar zor durumda olduğunu) sadece 3 tane arkadaşı geldi o da nikaha 5 dk kala... sonra biz bikaç ay kirada oturduk... bu dönemde eşim annesinin sesini bile duymadı... sadece babasıyla konuştu... kurban bayramı vesilesiyle de barıştık... ne olursa olsun annesiydi... hiçbişey yapmadıysa 9 ay karnında taşıdı başka emeği olmasa bile... bana aylarca köpekmişim gibi davrandı... umurumda olmadı... EŞİMİN ANNESİ sıfatında olduğundan sallamadım... hep tatlı tatlı anlattım eşime dedim ki; sen gör ben söylemiyim, sevmiyorum sadece sayıyorum o da annen olduğu için... sonra hamile olduğumu öğrendiler hiç sormadı bile nasıl gidiyo bi sorun varmı diye... sormasın!!! lazım değil... bebeğin cinsiyetini sorar insan dimi... sağlığını sorar... yok arkadaş... bide ilk torun olucak... pehh... hiç umurumda bile olmadı... çünkü pek kıymet vermiyorum onun fikirlerine... hiç bi zamanda istemedim bişey almasını allah biliyo... sonra konuşucak onu da ben aldım bunu da ben yaptım... ben buna müsade edermiyim... benim kocam (sevgiliyken) 1 yıl aç gezmiş... ben taksiyle gidiceğim yere yada dolmuşla gidiceğim yere saatlerce yürüyerek gitmişim... senin ağzına laf verirmiyim... bebeğimize ilk aldığı şey bir iki tane çıtçıtlı badi... o da 8. ayımda... birkaç bişey daha aldı ama her seferinde gerek yok dedim almayın bişey biz herşeyini aldık... zaten ben çocuğumu kendi zevkime göre giydirmek istiyorum... almasın kimse bişey... biz alabildiğimiz kadarını alırız... alamadığımız olursa da napalım canımız sağolsun... herkes 4/4 lük yaşamıyo hayatı...
ben bugüne kadar kv me karşı asla saygısızlık yapmadım... ondan nefret ediyorum... ama saygıda kusur etmiyorum... canımı yakan şeylerle ilgli de bi mevzu açılsa hep laf sokar pozisyondayım... bişey derse de cevabını veriyorum... umurumda değil eşim de herşeyin farkında... o zaten en büyük destekçim... bugünlerde mesela ekonomik anlamda çok zorlanıyoruz geçinmek için... eşim de ben size yetemiyorum diye üzülüyo ama biz nelerin üstesinden geldik çok şükür... bunu daa atlatırız allah izin verirse... önemli olan birbirimizden desteğimizi esirgemeyelim... tekrar söylüyorum... bizler de birer aileyiz artık...
hee bu arada bi dipnot daha... bikaç aydır kv evinde oturuyoruz ama kira ödüyoruz
bu arada annemlerle kv ler ilk kez doğum zamanı karşılaşıcaklar nasıl olucak bakalım...bizim doğum hikayemizin yanında bu atraksiyon dolu hikayeyi de bekleyin kızlar....
allah yardımcın olsun cnm herkes de aynı demekkı uzulmeyelım napalım bole devam edıcez... annlerle kv karsılasmasıallah yardımcın olsun cnm :))
Son düzenleme: