2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

allah yardımcın olsun cnm herkes de aynı demekkı uzulmeyelım napalım bole devam edıcez... annlerle kv karsılasmasıallah yardımcın olsun cnm :))

Son düzenleme:

canım benim de öyle,2 ay önce doğum yapa arkadaşımın da öyleydi maşallah sağlıklı bebeği var.risk eğer normal doğum yapılırsa olabilecek ihtimaller..ama gece beni de uyku tutmadı açtım interneti okudum bir sürü şey stres oldum..bence bu zamanlarda bu tarz şeyler okumamak lazım...ben artık okumıcam..benim de yarın kontrol var dönmediği için bana da gün vercek ama ben şu an 36+5im..ne zaman alır acaba bebeği haftaya 37+5 olduğunda alır mı ki....erken değil mi?? 35inci haftadayken 45 cm 2300 grdı..2 haftada kaç kilo aldı acaba...offf çok stres oluyorum ben de....

allah yardımcın olsun cnm herkes de aynı demekkı uzulmeyelım napalım bole devam edıcez... annlerle kv karsılasmasıallah yardımcın olsun cnm :))

o da umurumda değil
tek düşüncem kızımızı sağlıkla kucağımıza almak...
onlar kendi başını yesinler bananeee

bir deeee ali kaan eksik
eveett.
odasını tamamladığımızdan beri nerdeyse her gece oğlumun doğumunu görüyorum
güle güle kullanin canim , çok güzel olmus
teşekkür ederim tatlımm
çok güzel herşey güle güle kullanın allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:)
Aminn inşallah canım
Bu arada oğlumun adı Ali Kaan canım
kıskanç kardeşlerr odanız çok tatlı olmuş girişteki paspasada bayıldımm. parkyatakda bizimkindenmiş..
inanılmaz kıskanç bi kardeşim var.
ondan başkasına fazla ilgi göstermeme pek dayanamıyor
nddd canım odanız çok güzel olmuş bizimde babamız zahmet edip dolabımızı kurabilirse bizde koyacağız fotoğrafları
çok sağol canım.
bizim dolabımızıda amcasıyla teyzesi birlikte kurdular. çok hevesle oyun oynarmış gibi kurdular

hıhıhıhı bende cnm evıme cok duskunum ne alsam az gelır yanı guzel olmasını ısterım bnde gereksız seyler alıormusum :)))

aynn ole yha kotu yatırım yapıolar :)) aynn hamıle derler ondandır :)))

o da umurumda değil
tek düşüncem kızımızı sağlıkla kucağımıza almak...
onlar kendi başını yesinler bananeee

sen bunalmada :))))

bende yeni doğan sünneti yaptırmak istiyorum. eşimde öyle.
bakalım doktor nasıl yönlendiricek bu konuda.

GÜle güle,sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin Rabbim(amin)
çok sağol tatlım

Doktor kontrolde bi sıkıntı yok dedi bana, kordon dolanmamış bebeğe, suyu iyi, yeri iyi dedi, biraz daha bekleyebiliriz dedi. 1 temmuzda kontrole gideceğim, sonra da büyük ihtimal 8inde filan hala dönmemişse sezeryan olacağım... Bu arada benim bi arkadaşımın da sezeryan olmaya gittiğinde bi bakalım demiş doktor o zaman dönmüş bebeği ve normal doğum yapmıştı...

selam kızlaarr.
ben artık sıcaklardan gece yatmaz sabah kalkmaz bişey oldum. hala kendime gelemedim. sersem gibiyim. ellerim ayaklarımda şişmeye başladı. hamileliğin en zor zamanları sanırım bunlar :44:

selam kızlaarr.
ben artık sıcaklardan gece yatmaz sabah kalkmaz bişey oldum. hala kendime gelemedim. sersem gibiyim. ellerim ayaklarımda şişmeye başladı. hamileliğin en zor zamanları sanırım bunlar :44:
Aynı dert bende de kuzucuk ya iki adım atıyorum nefesim kesiliyor gece gündüz klimanın altındayım herkes mis gibi yürüyüş yapıyor bi özeniyorum ki

Kötü şeyleri okuma, zaten okusak da bu saatten sonra yapacağımız hiç bişey yok stres olmaktan başka. Sezeryan tarihi için benim doktorum 38. haftayı tamamladıktan sonra yani 38+1 ve 38+6 içerisinde alabiliriz. Daha fazla beklemek riskli çünkü bebek poposunu doğum kanalına dayamış dedi. (baş aşağı olsaydı başını dayayacaktı) 38. hafta itibarı ile bebek bütün gelişimini tamamlarmış. Sana da aynısı söyler diye tahmin ediyorum. bu cuma 1-4 temmuz arasında karar vereceğiz. hayırlısı ile alalım kucağımıza gerisi teferruat

Tebrik ederim canım, Allah bize de nasip eder inşallah

Bebeği ters duran sadece siz değilsiniz, moralinizi bozmayın lütfen

Canım ben de eşimle çok tartışıyorum bebeğe alınacaklar konusunda.. En başından beri çok ilgisiz davranıyor. Almak istediğim herşeye ne gerek var diyor. Hamileliğin verdiği alınganlık da var ama bana hiç anlayış göstermiyor. Sürekli annem beni böyle büyüttü, şöyle büyüttü diyor. Sinir oluyorum. Kızdığımda üzüldüğümde de sana göre ben hiç düşünmüyorum kızımızı dimi diyor.
Be adam bişeye heveslen de ben de anlayım düşündüğünü dimi ama

Maşallah çok hamaratsın:) Şu buzluk poğaçasını merak ettim, nasıl yapıyosun? Ben de koysam diyorum.

Aynı dert bende de kuzucuk ya iki adım atıyorum nefesim kesiliyor gece gündüz klimanın altındayım herkes mis gibi yürüyüş yapıyor bi özeniyorum ki

Ben de yürüyemiyorum, 15dkdan sonra ağrı giriyor. Evin içindeki hareketlerim yetmez ama her gün annemlere gidip geliyorum yürüme mesafesi 10dk. Git gel 20 dk ediyor. İnşallah yeterli oluyordur.

ben de 38i tamamlasın bir gelişimi tamamlansın 3ün üstüne çıksın istiyorum kilosu...ama 10 temmuz derse diye de çok korkuyorum yaa..10 temmuz kaynanaın d.günü.hem kızımın günü özel olsun hem de onunla aynı gün olsun istemiyorum..cıvık cıvık ayy aynı gün doğduk bilmem ne...allahım doktor 10 temmuz demesin...9desein 11 desin 12 desin ama 10 demesin...

Tşk ederim kızlar hepinize çokkk iyi geldi yazdıklarınız.İyiki varsınız cumartesi doktor kontrolümde var bakalım ne diyecek.Neslihan arkadaşım sıkma canını bırak kv deler dünyaları önümüze serse nolur sermese nolur :)) boşversene bebeğin sağlıkla gelsin kollarına sinirlerini yıpratmalarına hiçç izin vermeee boşver yahuuu :) bak ben öyle yapıyorum nerdeyse doğurcam hala hastane geceliği ve çantası alcak sen beğen kredi kartımı verim diyo ben nasıl istim kartını akıl işte :)) inş.cumartesi dönmüştür bebişim dönmediysede napalım artk sezeryan tarihi verir belkimm :26:.kızlar maşallah diyim ben şu an çok rhat uyuyorum hatta sabah kalktığımda bakıyorum nerdeyse karnımın üstüne yetıcam elimde diil çünkü uykumda yapıyorum ama ağrım ağarlığım kalmadı hiç karnımda zaten ufak tefek.:)

Kızlar hastane cantasını hazırlıorum eksık bıseyım varmı bılemedım ...daha once paylasanlarınız olmustu bulamadım listesi elinin altında olan varsa paylasabılır mı tekrar cok sewinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…