2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Gel canım gel.şaka değil ciddiyim gel misafirim ol.başımın üstünde yerin var eceyle.
Hayır demiyorlar sütü kesilir üzmeyelim falan lanet olsun böylesine.
Bizimki de veriyor ama eli titriyor 😝
Sinirimi kendisinden başka bozan olmadı şimdiye kadar.

Adrenalinww tabiki iyisi vardır.topikte de var iyi kv si olan,seven ama bize öylesi denk gelmedi maalesef.bir kusurumuz oldu demek ki Böylesi geldi 😄

Admencim cehalet kotu sey benim kv ole.gormemisler hicbirsey.tatile ciktik bayramda esim yansitmadi ama her aradiginda laf soktu yok onuda goturmemisiz torun die oluyomud laflaar agzima geliyotdq anlayana!!!ben ankaradaydim lohusalk filan orda gectiyanima gelmedi torun sevgisiydi hani nerde ben ankarayq o fethiyeye gitti.torun gormeye geldi ayni sehirde ooldugumuz zaman 1 saat kaldi .sezeryanla dogum yaptim yari ayik yatiyorum kiziyla kiyasliyo beni.ben yine vicdan yapiyorum yazik diorum yalniz esi yok die ariyor ben neden calismiyomisum kizi calisiyomus elimde 3 aylik cocukla.aman neler neler yine gelcem dio benim koca iyi bisey diyemem annesi cok cekistrr beni ama hic kotu olmadi bana ama anasinada olmadi kotu olsun demiyorum ama tavir koysun yapmasin annesi bunlari ama nerde.sirf annesi yuzunden evlenmesydim diorum.ben evimin nazli kiziydim tek derdim yarinrne giysemdi simdi cahilin tekiyle uğraşıyorum. Benm buyukanneemdr cahildir okul yuzu gormemeis ama annemn annesi gibi cahillkle değil vicdanla ilgili ya da..

Gerçekten ne dengesizler yahu.gelmesin dediğin gibi.bizimki de gelecekmiş güya çocuğa bakıp ben işimi yapacakmışım istemem asla dedim eşime .akşam baya bir saydırdım tak etti artık.düğünde gelin nazlanır ya yok bizimki nazlandı .afralar tafrslar.bizimkiler dedi seni kıskanıyor.bahsettiğim kişi 70 yaşında.büyümemiş kadın.olmayınca olmuyor bu saatten sonra ne anlatacaksın ki kendimi yıpratmaktan başka birşey değil.hee deyip geçiyorum ama içime attığım için patlıyor tabi bir yerde.patlamalar ona değil yine evde kendi Halim'e söyleniyorum.eşime söyleniyorum.
Cvp veremiyorum yahu Ezik miyim neyim.
Ama gazabından da tırsıyorum ufak birşeyi büyütür de büyütür ayılır bayılır ağlar da ağlar günlerce bunları yalandan yapan,hamile geliniyyle laf dalaşına giren birinden ne beklersin.

kızlar külotlu çoraplarım geldi hercan çoraptan almıştım butikbebeden çok güzel yumuşacık ve mis gibi kokuyor bayıldım kokusuna hiç tekstil kokusu yok yani ilginç.6-12 ay aldım çok iyi.

Kelsinlşkle vicdan katılıyorum.komşumun çocuğu olsa dayanamam sık sık giderim görmeye.
Yok ama bir yakınlık duymuyor çocuklarına bile öyle.anca kendini düşünür.
Balayına gidemedik,çoğu şeyi eşimle birlikte yaptık kv elini cebine atmadı.tatile de para kalmadı haliyle.
Düğünden 2-3 gün önce size bir şartım var sizi tatile gönderirim ama beni de götürürseniz hahahaha diye bir gülme sesi sonunda.daha o zaman anladım nasıl insan Olduğunu .
Sonrasında ne zaman bir yerlere gitsek eşimi telde rahatsız ediyor huzur vermiyor.yok siz gezin ben yalnızım da,kimsem yok burda da falan filan.burnumuzdan getirmekte üstüne yok.gideriz bir sürat geliriz bir surat.

Son düzenleme:
benımkıde oyle bızde dugunumuzu kendımız yaptık elını cebıne atmadı gectım herseyı yararı yok zararı olmasın ama nerde.kızına gıder totosunu bır yere koymaz ozlem sen otur yavrum yemek,bulasık,kızının cocugunun bakımı bana gelır herseyı benden bekler yaptıgıma kusur bulur.kı ben ev kızıydım sankı herseyı dort dortluk bılıcem.sınırımı zıplattı ya hastayım dıe nazlanmaları off offf.cok daraldım ya yazıp ıcınızı sısırıorum ama hakkınızı helal edın.insanın kendı aılesı gıbı olmuyormus kımse.annem anlıyo en ıyı benı.herkes kv karsı saygılı ol tamam saygılıyım ama ezdırmem kendımı.ne gelınler var ya.esımın arkdsyla gorustuk.esı tabırı caızse kopek gıbık davranıyor kızın etrefında pervane hepsı.ben lafını versem bızımkı aglar telde ogluna ogluda vıcdan yapar .kv ıyı olsa bız nıoye kotu olalım kı.

Bu model akrabalardan bende de var malesf

Ne demek canım.bazen öyle durumlar oluyor ki sadece burda paylaşabiliyoruz.burda kimse art niyetli değil dert etme sen 😊 fikri olan arkadaşlar elinden geldigincede yardımcı olur.
Gerçekten şöyle bir durum var.ailende tabiri caizse pırlanta gibi yetişip ilgi görüyorsun .evlenip böyle kv ile uğraşmaktan değerin düşüyor ,neden uğraşayım ki mecbur değilim.öööf sinir sinir konuşmalar.tafralar.

maşallahhhh

ya taktiginiz seye bakin....

birakin gelmesinler , ne halleri varsa görsünler ,
ben görüşmemek için dua ediyorum :)
ben kv ye desem gel cocuga bak işimi yapim sabah namazinda damlarrr , ayyy hiç çekemem yüzünü göresim yok yaaa

ya gerçekten insanın kendi annesi ailesi gibi yok işte
ben kv ye gidince bana dinlenme anlamında bi faydalarıda olmuyoki hadi kızım ben bakarım bi iki saat git bi hava al eşinle diyen yok
hadi geçtim onu sen uykusuz kaldın gece ben ilgilenirim sen git biraz uyu da demiyo anca sevmeye,
öle komşumda bakar valla.
ama annem ölem, daha kırkımda saatlerce bakıyodu ki sırf ben dinleniyim az uyuyayım die,
işte arada bu fark var, kendi kızının dibinden ayrılmamıştı ama, evini bile taşımıştı onla aynı siteye ki kızım rahat etsin die,
yaaa kızım bak adı üstünde 'el' !!
de bakıyım bak iki dudağın bile bitişmiyo
öle kızımsın benim yok bilmem ne? şimdi bide kız büyütüyoruz rabbim iyi yazılar yazsın hepimiizin kuzucuklarına inş.

kız gelmezse gelmesin çok ta tıınn
ona takmıyorum kendi gelmediği için devamlı ayağına çağırıyo görücem sevicem die ben ona sinir oluyorum aslında.

ayyyy ben kızçemle size bi bakış atayım da bakın siz :81::81:

Eklentiler

• $PA152096.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $PA152093.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 42
En iyisi anası babası olmayan bir adamla evlenmekmiş!!!! :):):):)
ilahi adrenalinww
bebek nasıl nedir yaaa.
oda babaanne işte
iyi söylemişsin canım adı var diye
kusurdan değil canım Allah herkesi ayrı bir sınava sokuyor. sizinkilerde kv yle. çok şükür benim kv yle hiç sıkıntım yok. akıllı bir kadın cahil değil. cahil insan olunca kv de olsa kendi akrabanda olsa canına yetr insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…