zaten sırf bebeğim için katlanıcam bu duruma, ama baktım son ayda korkumu yenemiyorum sezeryan isticem napıyım?evet cicim devlet hastanelrinde öyle ama işte daha deneyimli özelden benim fikrimce. 1 ay önce felan ben rahatsızlandım eşim götürdü acile bayılmıştım orda bile beni doğum salonuna alıp o sancı çenkenlerle aynı odada beklettiler. sonra psikolojim bozuldu ben gidiyorum dedim kadın nereye dedi koridora dedim doktor gelince çağır beni ne yapayım beklemem orda :)
birde bi arkadaş karbonattan bahsetmişti onu deterjana mı karıştıracağız ne kadar olmalı miktarı ?
aktarlarda kiloyla satılıyordur bence.almayı düşünüyorum faydası çok gerçektenBir ölçek koyuyoruz ya yarısını karbonat yarısını deterjan koyuyorsun.
Aslında karbonatı sade olarak yıkasak daha faydalıymış deterjanın etkileri olmuyomuş ama karbonatta kiloyla satılan bişey değilki küçük küçük paketlerde var kaç paket açıcaz dimi...
Prof. Dr. Esat Orhon bakın burda ne diyor doğum anında 5kg gidermiş sonra lohusalıkta kalanın yarısı kalan yarımda kalıcı olurmuş şimdi ben 8 kg aldım sizce kaç daha alırım ?
ben catlak da görmüyorum belki vardır
bol bol yag ve nemlendirici banyosu yapıyorum hehehe
ama gercekten görüntü hoş değil en iyisi giyinik şeyetmek
yorgan altı filann
yaa nerde o göbüş ciddeeeennnn başka foton yok mu şekerim :))))
hayatimizin tum programlari ayarlari degisiyor degisecek degilmi :) benimde gecenlerde camasir makinasindaki bebek programi dikkatimi cekmisti ve gulumsemistim kendi kendime ki surda 4-5 ay sonra bebisin camasirlarini artik burda yikayacagim diye ... dr senai demircininde bir calismasinda dedigi gibi` bundan sonraki hayatimiz asla bundna onceki gibi olmayacak ..ama kesinlikle daha guzel olacak` :) :)
evet bende izledim öğle arası yemek yerken :)
eminsin yanı 6 aylık olduğuna :)
niye ben kg ile alıyorum aktarlarda felan açık satılanlar kg ile canım :) banada kayınvalidem söyledi baktım gerçekten de var açıkta
cicim çok sağol ama açılmıyor
Prof. Dr. Esat Orhon bakın burda ne diyor doğum anında 5kg gidermiş sonra lohusalıkta kalanın yarısı kalan yarımda kalıcı olurmuş şimdi ben 8 kg aldım sizce kaç daha alırım ?
bu nasıl hamilelik yaf maşallahh görünce moralim bozuldu ben neden 11 kilo aldımm
işte sancı odasında diğer hamişlerin seslerini duyarak açılmayı beklemek çok sinirimi bozuyor bide yanlız başına oluyosun
aklıma geldikçe ağlamaklı oluyorum korkudan. son anına kadar odada bekletip direk doğuma alsalar onada razıyım vallahi.
ama orda usül öleymiş müdahale edemiyosunki özel gibi değil ne derlerse yapıyosun kuzu gibi işte
aylardır kontrole gidiyorum oraya daha yüzüme gülen bi kişi bile olmadı
üzülme şekerim çoğumuz aldık o kilolarıbu nasıl hamilelik yaf maşallahh görünce moralim bozuldu ben neden 11 kilo aldımm
bence açtığınıda geri almaları lazım canım. sonuçta açmadan nerden biliceksin bozuk olduğunuya kızlar geçen marketten vakumlu hurç almıştım şu dolapları bazaların içlerini fln yavaş yavaş toplıyım düzenliyim diye
bi tanesini açtım denedim bozuk çıktı ambalajınıda atmıştım ama diğer 3 tanesi açılmamış duruyor
gidem bakam markete ne dicekler?
görüşürüz tombişleerrr
ya kızlar geçen marketten vakumlu hurç almıştım şu dolapları bazaların içlerini fln yavaş yavaş toplıyım düzenliyim diye
bi tanesini açtım denedim bozuk çıktı ambalajınıda atmıştım ama diğer 3 tanesi açılmamış duruyor
gidem bakam markete ne dicekler?
görüşürüz tombişleerrr
yaa bak yaa 34 bdenden bahsediyooo
Annemmm bozma moralini herkesin farklı farklı sonuçta.Ama ben de
eskiden giydiğin kotlara bile giremiyorum.Ön düğmeler sıkıyor
zaten kot filan çok sevmem ama en son aldığım bol paça pantolonum
vardı 34 beden ona giremedim çok severek almıştım sadece 2 kere
giyebildim..Umarım doğumdan sonra ona tekrar girerim
üzülme şekerim çoğumuz aldık o kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?