- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
yaa bak yaa 34 bdenden bahsediyooo72 kiloluk hamişe denirmi öle
öyle demi ben az kilo alanlara değil kendim gibi alanlara bakayım en iiyisi
Yavrum nerde göbüş 2. resimde biraz belli ama öncekinde ve bu ilk resimde yok nerdeyse maşallahhhkilo felanda almamışın taş gibisin kız hala :44::44::44::44::44::44::44:
Çok sağol kuzum benimçıplak çekip göndercem size
Herkesin farklı işte canım...Kilo filan bahane şu melekleri alıp
kokusunu hissedelim,ağlamasını duymayı,görmeyi nasip etsin ALLAH'ım
Kısssss maşallah.. Hamile değil gibisin yaw... Fotoshop mu yoksam...
aramızda 3 hafta var ama vee ben 61 le hamile kaldım neysse düşünmeyeyim bari 3 hafta sonra bel ağrsı bendede başlar belkim:26::26::26:Bende 11,5 kilo aldım hamileliğimin başından beri şimdi 65 kiloyum ama veririm yaww ne olacakk ama yüzüm felan kilo almadı yanii çok şükürrrkızımda 1078 kg dı maşallah onada ama belim kopuyor resmen oda ayrı bir meselee
Ben kaçar kızlar kızçemle mutfağa yemek yapmaya
Babamız erken gelecek...Öptük sizi..ALLAH'a emanet olun
canım bi derdim vardı onu paylaştım özel bi konuydu benim için zaten utana sıkıla yazmıştım ama kimseyi pek ilgilendirmedi heralde o yüzden bende sildim..
günaydın bu arada nasılsın
aramızda 3 hafta var ama vee ben 61 le hamile kaldım neysse düşünmeyeyim bari 3 hafta sonra bel ağrsı bendede başlar belkim:26::26::26:
hadi kolay gelsinn. bu hafta evde annem olunca yemek derdim yok ne güzel
ayy tatlım hiç görmedim yazdığını o kadar da kaçırmadan okumaya çalışıyom
yaa bak yaa 34 bdenden bahsediyooo72 kiloluk hamişe denirmi öle
öyle demi ben az kilo alanlara değil kendim gibi alanlara bakayım en iiyisi
Kizlar esim normal dogum yapmami istemiyorr:26:hem beni hem bebegi dusundugunu soyluyor.uzun zamandir sezeryan olursun kesin felan diyordu.sabah sordum yine oylekonusunca.evet sezeryan olmani istiyorum diyor.o kadar sanci aci cekmeni istemiyorum dedi.sok oldum ilk defa endiseli gorunuyordu bu kadar.bebege bisey olur diye korkuyormus hem de.kuzenmin bebeginin kolu catladi dogumda.onu soyluyor ya bisey olursa diyor.ne yapacagimi sasirdim.akil verin.
Kizlar bende idrar yolu enfeksiyonu olmus ilac kullandim bazi degerlerim dusmus ama halen var 2.5 lt su iciyorum hijyene dikkat ediyorum niye bole oldu ki acaba bide cok wc ye cikiyorum sizdede olan varmi benim gibi
uykumda bile wc ye gidiyorumm bennKizlar bende idrar yolu enfeksiyonu olmus ilac kullandim bazi degerlerim dusmus ama halen var 2.5 lt su iciyorum hijyene dikkat ediyorum niye bole oldu ki acaba bide cok wc ye cikiyorum sizdede olan varmi benim gibi
Kizlar bende idrar yolu enfeksiyonu olmus ilac kullandim bazi degerlerim dusmus ama halen var 2.5 lt su iciyorum hijyene dikkat ediyorum niye bole oldu ki acaba bide cok wc ye cikiyorum sizdede olan varmi benim gibi
Canım önce geçmiş olsun diyeyim. Geçen hafta tahlillerimde benim de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktor ne kadar dikkat etsen de olabiliyor dedi ki ben çok titiz biri olmama rağmen oldu bende. düşün ki günde 2-3 defa iç çamaşırı değiştiririm, duşumu 2 günde bazen günlük alırım. doktorun dediği tuvaletin geldiğinde hemen gidip mesaneni tamamen boşalttığına emin olmalıymışsın falan demişti bana. ama çok şükür hemen geçti benimki, bi tane doz verdi tek kullanımlık.
Sanada gecmis olsun cnm bende cok ic camasiri degistiryorum ozellikle aksamlari islak oluyomus gibi hissediyirum ama su olabilirmi ben hem noormal tuvaleti hemde alafrangayi kullaniyorum ne bilim aklima baska bisey gelmiyo nedense ama dedim gibi hijyene cok dikkat ediyorum
hepimizin başına gelebilecek birşey yani :44:Canım bak sebebi genel olarak buymuş: gebelikte sık görülmesinin sebebi gebeliğe bağlı idrar yolu sisteminde oluşan değişikliklerdir . büyüyen rahim idrar torbası üzerine bası yaparak mesanenin tam boşaltılmasını engellemektedir. ayrıca artan gebelik hormonları idrar yollarının üreterlerin yapısını değiştirerek mesanedeki idrarın böbreklere geri kaçmasına sebep olmaktadır..
aynen seker ım zaten bebıs ler ık zamalr uyku dusenı pek olucak ve en gec 2 st de bır emzırcezz gece gunduz ve bol su ıcersek hem bıse hemde sutumuze faydalı ve hem ev ısı hem bebıs hemm mısafır derkenn ohoooooooooooooooooo ben kalmaz dıye dusunyorumm kı suanda 8 kg aldımm bugun de 8.aydan 1 gun aldım ınslllllllllllllaynen canım bende 10 kilo aldım. amaann veririz nasılsabebişlerin peşlerinde koştururken çokta aklımıza gelmicek kilolar.aklımıza geldiğinde de hala varsa çok kilomuz spora diyete başlarız dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?