- Konu Sahibi karauslu34
-
Kizlaaaaar ben de haziranda yaptiracaktim ama.malesef galiba temmuza yada agustosa kaldik 27 embriyomun 17 si olgun cikti 12 si dollendi ve hepsi birinci kaliteysi malesef 5.gune dogru embriyolarin durumu.kotuye gitmis ve doktorum.uygun gormedi transferi acibademde yaptiriyorum.bulent hocaya bu aylarda yaptiracak.olanlarla bilgi alisverisinde bulunalim istedim
Merhabaaa bende Ağustos'ta başlayacağım sanırım 3. Tedavim olucak esimin degerlerinde sorun var birde bende yeni yeni başlayan rezerv azlığı.Tesadüfe bak bende bülent hocanın hastasıydım ama bu denememi başka yerde yaptırıcam.Sende çok üzülme canım herseyde vardır bir hayır ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz
Temmuzda tüp bebek tedavisi olacaklar bu kadar mı? Kimseden ses seda yok.Ne durumdasınız ? Neler yapıyorsunuz ?
Kızlar benim galiba yine tutmadı.Artık bu topiktede beraber olacağız gibi geliyor.
canım ben diğer listeye eklettim benim gibi olanlar var orda yani temmuzda tüp bebeğe başlayacak olanlar var
arjincim sonucu ogrendin mi de oyle diyorsun canim eger ogrenmesinse unitsizlige akpilma belki olur olmazsada senin icin hayirli olan budur opuyorum canim
Canım daha 5. gün ama ben öyle hissediyorum.2 klomen+çatlatma iğnesi, 2 aşılama ve 1 tüp bebek olumsuzum var.Şu anda vücudumu dinlediğimde aynı tepkileri alıyorum.O yüzden sanki negatif olacak.
canim hakkinda hayirlisi olsun sende benim.gibi cok sey yasamissin bende 2 adet klomenle asilama 2 kez gonal fle yani igneyle asilama daha sonra 1 defa tup bebek denemsi gecirdim bu ay yine yaptiriyordum ama kismet olmadi rqbbim hakkimizda hayirlisini verwin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?