- Konu Sahibi karauslu34
-
Kizlar merhaba! Bende bu ay tutturamayanlardanim maalesef. Ama ben hala adet olmadim. Transferden ne kadar sonra oldunuz??
Dondurulmuşta o kadar çok ilaç olmadığı için yumurtalıklar ve rahim dinleniyor. Şans artıyor.Umarım bebeğine kavuşursun.Bende varim kizlar bende haziranda transferimi olacakken yumurtaliklarimin asiri buyumus olmasi erteletti tedavimi maalesef 8 tane 1. kalite emriyolarimi dondurdular adet olmayi bekliyorum dört gözle umarim hersey yolunda gider ve kavusurum bebisime yada bebislerime kizlar allahim bu yolda hepinize guc kuvvet versin sonundada bebislerinizi versin AMİİİİİNNNN
İnsallah rabbim buyuk her isteyene nasip etsin bebegimiz olsun olsun diye neler yapiyoruz ne acilar cekiyoruz ne dualar ne adaklar ne göz yaslari dokuyiruz. Yuce rabbim yuzumuze baksin minik meleklerimize kavustursun emeklerimiz hic olmasin insallah arkadasimDondurulmuşta o kadar çok ilaç olmadığı için yumurtalıklar ve rahim dinleniyor. Şans artıyor.Umarım bebeğine kavuşursun.
merhaba... Benim tüp bebek yöntemiyle kavuştuğum bir kızım var . 4 yaşına girdi ve 2. Olmadı bu arada.. Bana da yine tüp bebek yolları gözüküyor .. Ağustosta ben de gitmeyi düşünüyorum.. Allah hepimize yardımcı olsun
:) sabah ilk muanem var cok heyecnliyim
Ay bende ilk defa bukadar adet olmayı gözlememiştim ilk defa daha yogunun hadi hayırlısı bakalım bizler için
canim diger topkten biliyorum senii hakkında hayırlısı inşşalhh agostosta kalcazz.....benim ilk tüp bebek deneyim ldugun için bi bilgim yokKizlar merhaba! Bende bu ay tutturamayanlardanim maalesef. Ama ben hala adet olmadim. Transferden ne kadar sonra oldunuz??
Bende varim kizlar bende haziranda transferimi olacakken yumurtaliklarimin asiri buyumus olmasi erteletti tedavimi maalesef 8 tane 1. kalite emriyolarimi dondurdular adet olmayi bekliyorum dört gözle umarim hersey yolunda gider ve kavusurum bebisime yada bebislerime kizlar allahim bu yolda hepinize guc kuvvet versin sonundada bebislerinizi versin AMİİİİİNNNN
Kızlar günaydın nasılsınız haftasonu bol bol gezin kafanızı dağıtın bebeğe dair hiçbirşey düşünmeyin ve haftaya bekleyişe daha güçlü başlayın
bende öylee büyük bi heycanla bekliyorum ama gelen giden yokk
canim diger topkten biliyorum senii hakkında hayırlısı inşşalhh agostosta kalcazz.....benim ilk tüp bebek deneyim ldugun için bi bilgim yok
aynen benimde haziranda transferim olcakken agostosa ertelendii adet olmayı bekliyorum emoss.............nezaman oluruz sencee benim 5 tane 1.kalıte donduruldu......
merhaba kızlar bende haziranda tedavisi olacaktım ama ertelendi.10 tane embriyom donduruldu 2 adet daha geçirdikten sonra yapılacak denildi transfer.şimdi desolett kullanıyorum adet olmayı bekliyorum.temmuzda olacak inşallah
bu 2.denemem sorunda pko merkezimde izmir irenbe tbm
Canim neden ertelendi senin benimde ertelendi cok sinir bozucu durum dimi
e2 değerim çok yükseldi 7400 oldu.hiprsitümülasyon sendromu oldum ama hafif atlattım
Benimde cok yukseldi 6000 gecti hemen igneleri kesti 2 gun icinde 2500 e dustu ama benim yumurtaliklar cok buyumustu onun icin transfer yapilmadi hayati tehlikeye kadar varabiliyo buda nadir rastlanan durum yumurtalik kapasitesinin iyi olusundan kaynakliymis iyilikten maraz dogdu anlica yani:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?