2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar merhaba! Bende bu ay tutturamayanlardanim maalesef. Ama ben hala adet olmadim. Transferden ne kadar sonra oldunuz??

Olumsuz sonucu alıp ilaçve jeli bırakalı 4. Günüm daha olmadım bir öncekinde jeli bıraktıktan 6 gün sonra olmuştum jelin tamamen vucuttan atması gerek akabinde hemen hastalanıyorsun

musmutlukiz hosgeldin ins seni bu baslik sana hayirli gelir ve musmusmutlukiz olarak seni gormek isterim bende tedaviye basladim sayilir ama bu uzun protokol daha bi yorucu arkadaslar herhalde uzzzzzuuuuun uzzzuuuun beklemek gerekiyor allah yardimcimiz olsun

Bende varim kizlar bende haziranda transferimi olacakken yumurtaliklarimin asiri buyumus olmasi erteletti tedavimi maalesef 8 tane 1. kalite emriyolarimi dondurdular adet olmayi bekliyorum dört gözle umarim hersey yolunda gider ve kavusurum bebisime yada bebislerime kizlar allahim bu yolda hepinize guc kuvvet versin sonundada bebislerinizi versin AMİİİİİNNNN

Dondurulmuşta o kadar çok ilaç olmadığı için yumurtalıklar ve rahim dinleniyor. Şans artıyor.Umarım bebeğine kavuşursun.

Dondurulmuşta o kadar çok ilaç olmadığı için yumurtalıklar ve rahim dinleniyor. Şans artıyor.Umarım bebeğine kavuşursun.
İnsallah rabbim buyuk her isteyene nasip etsin bebegimiz olsun olsun diye neler yapiyoruz ne acilar cekiyoruz ne dualar ne adaklar ne göz yaslari dokuyiruz. Yuce rabbim yuzumuze baksin minik meleklerimize kavustursun emeklerimiz hic olmasin insallah arkadasim

merhaba... Benim tüp bebek yöntemiyle kavuştuğum bir kızım var . 4 yaşına girdi ve 2. Olmadı bu arada.. Bana da yine tüp bebek yolları gözüküyor .. Ağustosta ben de gitmeyi düşünüyorum.. Allah hepimize yardımcı olsun

Allah bagislasin yavrunu umarim ikinci yavrunuda cok gecmeden alirsin kollarina bu. Arada sizdeki problem neydi ve kacinci denemede. Oldu kiziniz tutunmasi icin neler yaptiniz kisaca bahsedermisiniz

Kızlar ben nisanda tüp bebekle hamile kaldım ama düşük yaptım bayramdan sonra tekrar denemek istiyorum inşallah bu sefer olur korkuyorum

Ay bende ilk defa bukadar adet olmayı gözlememiştim ilk defa daha yogunun hadi hayırlısı bakalım bizler için

bende öylee büyük bi heycanla bekliyorum ama gelen giden yokk
Kizlar merhaba! Bende bu ay tutturamayanlardanim maalesef. Ama ben hala adet olmadim. Transferden ne kadar sonra oldunuz??
canim diger topkten biliyorum senii hakkında hayırlısı inşşalhh agostosta kalcazz.....benim ilk tüp bebek deneyim ldugun için bi bilgim yok

aynen benimde haziranda transferim olcakken agostosa ertelendii adet olmayı bekliyorum emoss.............nezaman oluruz sencee benim 5 tane 1.kalıte donduruldu......

Kızlar günaydın nasılsınız haftasonu bol bol gezin kafanızı dağıtın bebeğe dair hiçbirşey düşünmeyin ve haftaya bekleyişe daha güçlü başlayın

Kızlar günaydın nasılsınız haftasonu bol bol gezin kafanızı dağıtın bebeğe dair hiçbirşey düşünmeyin ve haftaya bekleyişe daha güçlü başlayın

ben yarinn güzelll bi temizlikk yaptıracagim.....sonrada annemgilin yazlıgına gitcezz esimlee boll bol enerjii toplucam.........inşaşalhh agostosta tutrasa bebişş hiçbişi yapamayacagim içinn 1 ayyy keyiff yapmaya calışıyorum

Senin neden ertelendi canim beklemek zorundayiz adet olmamiz icinde stres yapmamaliyuz off tam olacakken ramak kalmisken ertelenmesi ne gicik bi durum...bekle bekle hayat beklemekle geciyo neyse bunada sukur

merhaba kızlar bende haziranda tedavisi olacaktım ama ertelendi.10 tane embriyom donduruldu 2 adet daha geçirdikten sonra yapılacak denildi transfer.şimdi desolett kullanıyorum adet olmayı bekliyorum.temmuzda olacak inşallah
bu 2.denemem sorunda pko merkezimde izmir irenbe tbm

Canim neden ertelendi senin benimde ertelendi cok sinir bozucu durum dimi

e2 değerim çok yükseldi 7400 oldu.hiprsitümülasyon sendromu oldum ama hafif atlattım

Benimde cok yukseldi 6000 gecti hemen igneleri kesti 2 gun icinde 2500 e dustu ama benim yumurtaliklar cok buyumustu onun icin transfer yapilmadi hayati tehlikeye kadar varabiliyo buda nadir rastlanan durum yumurtalik kapasitesinin iyi olusundan kaynakliymis iyilikten maraz dogdu anlica yani:-D

Merhaba kızlar nasılsınız? Bende Allah izin verirse Temmuzda tüp bebeğe kaldığım yerden devam ediyorum çünkü 3. deneme olacak ve inşallah son olur.. Ne kadar zorlu bi süreç olduğunu sizler benden daha iyi bilirsiniz ( Rabbim bu kez yüzümüzü güldürür inşallah..

benim iğneler kesilmesine rağmen yükselişe devam etti.ama şükür ki yumurtaların kalitesinde bir sorun olmadı.bende karnımdan elimle yumurtalıklarımı hissedebiliyordum.yumurtalarımında kalitesi iyi ama sonuç ne olur orası kader artık.1 tanesi 6.gün 9 taneside 4.gün donduruldu.temmuz sonu gibi olur benim transfer.hayırlısıyla bakalım pazartesi kontrole çağırmıştı beni doktorum bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…